Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
5 yumurtadan dördü döllenmis biri ise yaramaz dedi doktorum.İki yumurta birinci kalite ikisi orta kalite dedi.5.gün transfere karar verdi.blaskotist miydi neydi adı...Cumartesi bakalım sabah gideceğim inşallah iyi geçer.

5 yumurtadan dördü döllenmis biri ise yaramaz dedi doktorum.İki yumurta birinci kalite ikisi orta kalite dedi.5.gün transfere karar verdi.blaskotist miydi neydi adı...Cumartesi bakalım sabah gideceğim inşallah iyi geçer.
Ay canım az önce okudum tedavi aşamasındaymışsın Rabbim inşallah hamilelik haberide vermeni nasip eder

Kizlar bulanti icin iki sey kesfettim mus ve ayva bana cok iyi geldi , ama yerken abartmayin biliyosunuz kabiz yapici ozelligi var ikisininde

Canım ben direk 12. Gün test yani dün yaptım bide yarın tekrarlayacam inşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde artar değerlerimiz senin ilk değerin kaç çıkmıştı

Hayırlı olsun kızlar,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım benimde bugün aynı senin dediğin gibi yumuşadılar ve ağrı yok ,belirtileri kaybettim ve endişeliyim acaba bunuda mi kaybettim
Burdan bi arkadaşla konuşmuştum ondana öyle olmuş normal demiş doktor ama ben grnüz doktora gitmedim kanamam da oldu sen hiç doktora gittin mi

Kızlar hayırlı cumalar. Ya bnde bugün 5+6 günlüğüm. Ve çok arada baş dönmem dışında zerre belirtim yok. Kalbinin attığını geçen hafta gördüm. Salı günü kalp atışı duymaya gidicem ve çok tedirginim. Mide bulantım ağrım falan hicbirsey yok

Sevgili anne adaylari size bisi danismak istiyorum malum 14 subat sevgiler günü yaklasiyo , esime bebegimle ilgili bi hediye vermek istiyorum önerileriniz varmi , aklima cilt boyama kalemleriyle karnima bisiler yazmak gibi seyler geliyo sanki bebegimiz söylüyormus gibi ne dersiniz ?

stres yapma lütfen...Bende 6. haftanın içindeyim ve hiç belirtim yok.Yarın doktor kontrolüm var.Baş dönmem bile yok yani sen düşün,herkes aynı şekilde yaşamaz.Ayrıca asıl sıkıntılar 7. haftadan sonra başlarmış

Burdan bi arkadaşla konuşmuştum ondana öyle olmuş normal demiş doktor ama ben grnüz doktora gitmedim kanamam da oldu sen hiç doktora gittin mi

Kanaman ne zaman oldu?
Ben çarşamba günü sabah adet ağrısına uyandım ve malesef kırmızı renkte kanamam oldu hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim tek kese göründü, belki 2. Embriyo kaynaklı olabilir dediler kanama için,proluton iğne verdi 2 gün oldum sonra yine 3 günde bir yaptıracağım,Çarşamba gününe randevu verdi sanırım kalp atışına bakacaklar , o günden sonra kanamam olmadı ve şimdi beklemedeyim.
Kanaman olduysa neden doktora gitmedin ?

Kalbinin attığını görmüşsün ne güzel,içini ferah tut .

Dün sabah oldu kanamam ögleden sonra kesildi doktor cagırmadı bende anlamadım crinone jel kullanıyordum onu bırak progesteron igneye başla kanaman bitene kadar vurul dedi şimdide böyle kahverengi şeklinde kurumuş kan n şeklinde geliyor

Benimde lekelenmelerim basladi kizlar dr. Haber verdim simdi drumdan haber bekliyorum bana da dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…