- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
5 yumurtadan dördü döllenmis biri ise yaramaz dedi doktorum.İki yumurta birinci kalite ikisi orta kalite dedi.5.gün transfere karar verdi.blaskotist miydi neydi adı...Cumartesi bakalım sabah gideceğim inşallah iyi geçer.Dün oldu transfer Uraz agrım vardı.Bugün geçti çok az var.Sekiz yumurta alınmış şimdi doktorum msj attı yedi yumurtadan beşi döllenmis şükür.Herkese nasip olur inşallah.Hayırlısıyla devam eder inşallah
Allah bağışlasin ☺Bakın kızlar bu benim minnak keselerim
Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızhayırlı olsun ☺ sağlıcakla kucaginiza alırsınız inşallah.
Ay canım az önce okudum tedavi aşamasındaymışsın Rabbim inşallah hamilelik haberide vermeni nasip eder5 yumurtadan dördü döllenmis biri ise yaramaz dedi doktorum.İki yumurta birinci kalite ikisi orta kalite dedi.5.gün transfere karar verdi.blaskotist miydi neydi adı...Cumartesi bakalım sabah gideceğim inşallah iyi geçer.
inşallah teşekkür ederimAy canım az önce okudum tedavi aşamasındaymışsın Rabbim inşallah hamilelik haberide vermeni nasip eder
Ay maşallah çok minikler daha. Bebişleri gördün mü yada kalp atımlarını?Bakın kızlar bu benim minnak keselerim
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.Bakın kızlar bu benim minnak keselerim
Canım ben direk 12. Gün test yani dün yaptım bide yarın tekrarlayacam inşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde artar değerlerimiz senin ilk değerin kaç çıkmıştı
Benim de 10. gün 35 çıkmıştı bugün 12. gün yani tekrar yaptırdım 74.5 çıktı beklenen 2 katına çıkmasıymış.çok şükür oldu pazartesi tekrar baktırcam duruma göre ultrason için gün verecek doktorum.İnşaAllah hepimizin kalbine göre versin Rabbim..
Merhaba kızlar, bende buralara geldım :-D 11 gun degerım 165 ve 13 gun degerım 498 cıktı, pazartesı ultrasonla bakacak doktor. Kızlar sıze bır sorum var, felaket bel agrım oluyor adet olacakmısım gbı, benı korkutuyor sızde boyle bırsey oldu mu
Bakın kızlar bu benim minnak keselerim
Yarın doktor kontrolüm var geçen hafta keseleri görmüştük şükür işallah kalp atiminida goruruz
Benim kinin acısı ve şişligi geçti anlamadım
Burdan bi arkadaşla konuşmuştum ondana öyle olmuş normal demiş doktor ama ben grnüz doktora gitmedim kanamam da oldu sen hiç doktora gittin miCanım benimde bugün aynı senin dediğin gibi yumuşadılar ve ağrı yok ,belirtileri kaybettim ve endişeliyim acaba bunuda mi kaybettim
stres yapma lütfen...Bende 6. haftanın içindeyim ve hiç belirtim yok.Yarın doktor kontrolüm var.Baş dönmem bile yok yani sen düşün,herkes aynı şekilde yaşamaz.Ayrıca asıl sıkıntılar 7. haftadan sonra başlarmışKızlar hayırlı cumalar. Ya bnde bugün 5+6 günlüğüm. Ve çok arada baş dönmem dışında zerre belirtim yok. Kalbinin attığını geçen hafta gördüm. Salı günü kalp atışı duymaya gidicem ve çok tedirginim. Mide bulantım ağrım falan hicbirsey yok
Burdan bi arkadaşla konuşmuştum ondana öyle olmuş normal demiş doktor ama ben grnüz doktora gitmedim kanamam da oldu sen hiç doktora gittin mi
Kızlar hayırlı cumalar. Ya bnde bugün 5+6 günlüğüm. Ve çok arada baş dönmem dışında zerre belirtim yok. Kalbinin attığını geçen hafta gördüm. Salı günü kalp atışı duymaya gidicem ve çok tedirginim. Mide bulantım ağrım falan hicbirsey yok
Dün sabah oldu kanamam ögleden sonra kesildi doktor cagırmadı bende anlamadım crinone jel kullanıyordum onu bırak progesteron igneye başla kanaman bitene kadar vurul dedi şimdide böyle kahverengi şeklinde kurumuş kan n şeklinde geliyorKanaman ne zaman oldu?
Ben çarşamba günü sabah adet ağrısına uyandım ve malesef kırmızı renkte kanamam oldu hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim tek kese göründü, belki 2. Embriyo kaynaklı olabilir dediler kanama için,proluton iğne verdi 2 gün oldum sonra yine 3 günde bir yaptıracağım,Çarşamba gününe randevu verdi sanırım kalp atışına bakacaklar , o günden sonra kanamam olmadı ve şimdi beklemedeyim.
Kanaman olduysa neden doktora gitmedin ?
Benimde lekelenmelerim basladi kizlar dr. Haber verdim simdi drumdan haber bekliyorum bana da dua edin.Kanaman ne zaman oldu?
Ben çarşamba günü sabah adet ağrısına uyandım ve malesef kırmızı renkte kanamam oldu hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim tek kese göründü, belki 2. Embriyo kaynaklı olabilir dediler kanama için,proluton iğne verdi 2 gün oldum sonra yine 3 günde bir yaptıracağım,Çarşamba gününe randevu verdi sanırım kalp atışına bakacaklar , o günden sonra kanamam olmadı ve şimdi beklemedeyim.
Kanaman olduysa neden doktora gitmedin ?
cnm ınşlh onemlı bırsey degıldır, haberdar et bızı dualarımız senınleBenimde lekelenmelerim basladi kizlar dr. Haber verdim simdi drumdan haber bekliyorum bana da dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?