Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
bende bebek yağı sürüyordum doktorum tüylenme yapar dedi

Kizlar birde benim doktorum hala haftada 1 olan proluton deport igneyi kesmedi sizde hala kullaniyor musunuz
Bende haftada 1 proloton depot iğne oluyorum. Her seferinde sağlık görevlisine bu iğne çok yavaş vurulacak diyorum sadece 1 defasında bayanın biri çok yavaş yaptı iğnemi maalesef 1 dakka sürmüyor vurmaları o zaman çok acıyor yeri. Bende mustella almayı düşünüyorum çatlak önleyici olarak.

Canım benim arkadaşım hamile değil ama bakım için tüm vücuduna sürüyormuş hemde her banyo sonrası. Öyle bir şikayeti olmamış hiç ben de ona güvendim biraz. Ama bebe yağı kıllandırıyor vazelin de deri altına çok girmiyor diye biliyorum canım

Kizlar birde benim doktorum hala haftada 1 olan proluton deport igneyi kesmedi sizde hala kullaniyor musunuz
Canım benden jeli estofemi 10. haftada kesti 12. haftada da prolutonu keseriz duruma göre kanama alanın yoksa hala dedi. Varsa yada bebek aşağıdaysa veya rahim ağızında açılma varsa 16. haftada kesmek gerek dedi. Ben 3 günde bir oluyorum

bu c.tesi kontrolumde bendende estrofemi kesti. jeli evde olanı kullan bırak dedi. evdede çok yoktu 2günlük vardı oda bitti. proluton depotu bıraktı. 1 kutu daha progestan iç dedi ve bir daha alma dedi

Arkadaşlar merhaba. Ben de ilk tüp bebek denememde hamileyim çok şükür :) Ama Kasım görünüyor doğum, eylul ekim annesi değilim ama beni de alır mısıniz aranıza? Herkes saglikla kucağına alır bebeklerini inşallah. Size bir sorum olacak. Aranızda progestan fitil kullanan var mı? Ben günde 3 tane alıyordum şimdi 2ye düştü ama ondan mıdır bilmiyorum çok akıntim oluyor sarı renkli ve kötü kokulu. Günlük pet kullaniyorum sürekli. Yarın drumu arayip sorucam ama sizlerden kullanan olmuştur. Nasıl gidiyordu progestan sizde?

Hosgeldin cnim. Sende saglikla kucagina al insallah bebisini tebrikler. Nerdeyse herkes kullanmistir. O beyaz pütürtülü geri gelir. Sarı ve kokulu akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir. Yarin doktorun detayli bilgi verir muhakkak ama ihmal etme sakın hamilelikte enfeksiyon pek sevilen bi durum olmuyo malesef.

Günlük Ped mantar ve enfeksiyonlara neden oluyor. Havlu peçete koy yada sık sık çamaşır degistir. Gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin

Cnm bn dede sarı akıntı şeklinde oluyor halada oluyor bırakmama ragen. Testler yapıldı tertemiz masallah doktor normal dedi korkma dedi

Kızlar nasıl gidiyor bulantilarim çok azaldı bir kaç gündür sizde durum nasıl. Birde doktor demir için şurup verdi ama ben akşamları yatmadan önce içiyorum. .bulantı olmuyor.

Kızlar nasıl gidiyor bulantilarim çok azaldı bir kaç gündür sizde durum nasıl. Birde doktor demir için şurup verdi ama ben akşamları yatmadan önce içiyorum. .bulantı olmuyor.
demir ilacına ben bugün başladım sabah 8 de aç karnına aldım midemi bulandırmadı fazla. benimki hap belkide ondandır

Herkese günaydınlar kontrole giden arkadaşlar çok şükür sağlıkla bi kontrolü daha atlattınız çok çok gözleriniz aydın bu Arada kızlar cuma gününden belli giremiyodum topiğimize haftasonu çok misafirim oldu yatılı hemde aşırı zorlandım dün bi baktım alt bacağımın arkasında iki tane mor leke sanki böyle bir yere değmişte kan dolmuş gibi acaba neden olabilir ama hiç bir yere vurmadım çok iyi biliyorum cumartesi akşamı hiç oturmadım bi baktım ayağım davul gibi olmuş sabahıda uyandığımda bu morluklar vardı acaba bende kan pıhtılaşmasımı var doktorum zaten önlem amaçlı Çarşamba başla demişti acaba bugünden başlasammı diye düşündüm

Günlük Ped mantar ve enfeksiyonlara neden oluyor. Havlu peçete koy yada sık sık çamaşır degistir. Gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben de hiç sevmiyorum günlük pet kullanmayi evet çok sağlıksız deniyor ama kokuyu hapsediyor diye tercih ediyorum. Diğer türlü çok rahatsız ediyor. Peçete koymayı deneyeyim bir de bakalım..

Hmm 16. Haftami bi doldurayim bakalim ariyacagim doktorumu ins. Keser çünkü eger kanama gibi bi problem yoksa kesmemek zararli diye okumustum

Hosgeldin canim ben progestani günde 4 kez kullaniyordum puturlu geri cikardi ama kotu kokulu degildi bence bi tahlil yaptir rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…