• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba ben pztesi işbaşı yaptım dolu dolu 5 gün geçirdim hafta Nasıl geçti anlamadım bizim işyerinde yöneticiler çok insafsız hamile olmam umurlarında değil mesai 17:30 da bitiyor git demek şöyle dursun inadına haftada 2-3 gün saat 20 yada 21 e kadar duruduyorlar sanırım yakında ayrılacam işten bebeklerim benim için daha önemli. Perşembe Dr la randevumuz var umarım herşey yolundadır.

Arkadaşlar doktordan geldim. Bebeğim büyümüş 11+4 olmuş. ense ve burun ölçümü yapıldı. Herşey güzel dedi doktor bir sıkıntı yok dedi. İkili test yaptırmadım. Zaten doktorumda aldırmayacaksan yaptırma dedi. Ense ölçümü %75 kanla birlikte %85 sonuç veriyor dedi. İlaçlarımın büyük kısmını kesti. Demir ilacı verdi. Artık yediklerimin önemli olduğunu ve neler yemem gerektiğini söyledi. 3lt su dedi su içemediğinde ayranla tamamla dedi. kısacası herşey yolunda :) Cinsiyeti ile ilgili tahminde bulunmadı 15 nisanda kontrol o zaman belli olabilir dedi

Bu stresinde bitti hadi , çok sevindim,hangi ilaçları bıraktın hangilerine devam?

Bende tuylendim ya :KK43: göğüs uclarim yüzüm

Tüylenmeyi dert etmeyin ve sakın almayın doğumdan sonra hepsi dökülüyor:)

Kızlar merhaba ben pztesi işbaşı yaptım dolu dolu 5 gün geçirdim hafta Nasıl geçti anlamadım bizim işyerinde yöneticiler çok insafsız hamile olmam umurlarında değil mesai 17:30 da bitiyor git demek şöyle dursun inadına haftada 2-3 gün saat 20 yada 21 e kadar duruduyorlar sanırım yakında ayrılacam işten bebeklerim benim için daha önemli. Perşembe Dr la randevumuz var umarım herşey yolundadır.

Canım şöyle 17.30 dan sonra ben kalamam de , sanki mecbursun Ekstra ödeme yapıyorlarmı fazladan kaldığın saatlere vicdansızlar!

Cnm ayrilmana gerek yok.yasal hakların var .gebe veya emziren kadınların 7.5 saatten fazla calustirilamayacagina.gece mesailerine birakilamiyatağına dair yasa var.hamileligin raporlandigi andan itibaren hakların var .çıkma haklarını koru .uymuyorsa onlara tazminatını alirsin mahakeme yoluyla.bide işten cikarilirsan onun tazminatı oh mis ;)

Elfslmz Elfslmz sağol canım. estrofemi bıraktı. Jel evde var mı diye sordu bende az dedim. o kaliteli bir ilaç evdekini bitir bırak dedi. zaten 2 günlük kalmış. progestanı 1 kutu daha iç sabah akşam bırak dedi. prulotın depot iğneyi bıraktı. vanilac vitamin ve demir ilacı devam. coraspin 24.haftaya kadar devam dedi. clexane doğumdan 1 hafta kalana kadar devam dedi

Canım şöyle 17.30 dan sonra ben kalamam de , sanki mecbursun Ekstra ödeme yapıyorlarmı fazladan kaldığın saatlere vicdansızlar!
Canım mecburmuşum gibi tavır sergiliyorlar.bunu yapan da hemcinsim halden anlaması gerekirken maalesef garezime yapıyor gibi hissediyorum. Maaşım yüksek zaten. İnan yüksek olması önemli değil benim için mesai bitiş saatine çıkabilmek ve bebişlerim önemli.

Cnm ayrilmana gerek yok.yasal hakların var .gebe veya emziren kadınların 7.5 saatten fazla calustirilamayacagina.gece mesailerine birakilamiyatağına dair yasa var.hamileligin raporlandigi andan itibaren hakların var .çıkma haklarını koru .uymuyorsa onlara tazminatını alirsin mahakeme yoluyla.bide işten cikarilirsan onun tazminatı oh mis :KK66:
Canım benim sağol hatırlattığın için bende bu haklarımı araştırıyorum şimdi tazminatımı almadan çıkma niyetimde değilim 22 yıldır çalışıyorum artık istirahat zamanım geldi inş bebişlerim sağlıkla kucağıma gelirler.inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız.

Elfslmz Elfslmz sağol canım. estrofemi bıraktı. Jel evde var mı diye sordu bende az dedim. o kaliteli bir ilaç evdekini bitir bırak dedi. zaten 2 günlük kalmış. progestanı 1 kutu daha iç sabah akşam bırak dedi. prulotın depot iğneyi bıraktı. vanilac vitamin ve demir ilacı devam. coraspin 24.haftaya kadar devam dedi. clexane doğumdan 1 hafta kalana kadar devam dedi

Kurtuluş yok bu kan sulandırıcı iğnelerden, Coraspini bana 32.haftaya kadar devam demişti birde proluton 17.haftaya kadar haftada 1,neyse bebişler sağlıklı olsun da önemli olan onlar ne yapalım iğneye devam:)

Kızlar selam. Benim dün göğüsümden biraz yeşil sıvı geldi. Ne olduğuna dair fikriniz varmi

Bu haftalarda sıvı gelebilir diye okumuştum ama yeşil olarak bilmiyorum Dr bir ara sor bakalım, süt hazırlığıdır:))

kizlar neredeyse her gece uyandigimda goguslerimin altinda tam orta kisimda düğüm atilir gibi bir sanci/agri hissediyorum. kalkip biraz yuruyorum geciyo bi sure sonra. kalbimmi sikisiyor desem degil karnimin en ust noktasi ve tam orta. aglayacak gibi oluyorum dayanilmaz biz agri. sanki gogus kafesimi sokuyolar. bilginiz var mi neden olabilir?

kizlar neredeyse her gece uyandigimda goguslerimin altinda tam orta kisimda düğüm atilir gibi bir sanci/agri hissediyorum. kalkip biraz yuruyorum geciyo bi sure sonra. kalbimmi sikisiyor desem degil karnimin en ust noktasi ve tam orta. aglayacak gibi oluyorum dayanilmaz biz agri. sanki gogus kafesimi sokuyolar. bilginiz var mi neden olabilir?
Aynı şeyden şikayet ediyorum ama anlatamıyorum tam olarak nasıl olduğunu öyle ni agrıki kımıldarken bile acı veriyor neden oluyor bilmiyorum :(

Canim organlar yukari tasiniyor bebekle birlikte acaba ondan olabilir mi?

gaz sancısına benziyor. midenizle alakalı bir probleminiz var mıydı?

Kızlar ben ciddi ciddi kaşınmaya başladım Amerika'dan Hindistan cevizi yapı getirttiriyorum arkadaşımla. İşe yarar herhalde dimi organik tamamen öyle düşündüm. Çatlamak istemiyorum yaa zaten ikiz bebek karnı çok büyüyor bide çatlaklı çatlaklı olmasın en iyisi mustelamıymış sizce

Kızlar ben ciddi ciddi kaşınmaya başladım Amerika'dan Hindistan cevizi yapı getirttiriyorum arkadaşımla. İşe yarar herhalde dimi organik tamamen öyle düşündüm. Çatlamak istemiyorum yaa zaten ikiz bebek karnı çok büyüyor bide çatlaklı çatlaklı olmasın en iyisi mustelamıymış sizce
evet bende çok araştırdım mustelaya karar kıldım.

Birde aramızda nipd genetik testi yaptıran vardı. Bana yazabilir mi bir kaç şey soracağım

Ben bebek yagi kullaniyorum ama doktorum vazalinde onerdi, hindistan cevizi yagi bende de var ama hamilelik oncesi saclarima kullaniyodum beslesin guclensin diye gaydasinida cok gordum acaba gobegime sursem gobekteki killarida artirirmi besler mi kafam karisti :KK64:

Back