4 şubat cumartesi kontrolüm var, merkezdeki doktorda 10 şubatta çağırdı.Ama inanılmaz heycanlıyım ve zaman zaman korkuyorum.İğneler morartmaya başladı sen bunun için bişey yapıyormusun?Kan sulandırıcı içinmeltem_ce
Keseyi gördük 9 unda kalp atımı ve embriyo için gideceğim. Senin nasıl gidiyor ne zaman randevu
Canım ben sabah 7 gibi iğneyi yapıp geri yatıyorum. Ama4 şubat cumartesi kontrolüm var, merkezdeki doktorda 10 şubatta çağırdı.Ama inanılmaz heycanlıyım ve zaman zaman korkuyorum.İğneler morartmaya başladı sen bunun için bişey yapıyormusun?Kan sulandırıcı için[/QUOT
En fazzla 3 gune bulantilarin da baslar canim benim de ilk zaman öğürmem yoktuBenim de bulantılar başladı ama öğle öğurme olmadı. Genellikle kahvaltıdan sonra başlıyor akşam yatana kadar sürüyor. Ama dayanilmayacak gibi değil tabi.
Bende deniyeyim bakalim benimde basladi morarmalar , esime koldan yaptiriyorum suan , sizin dr unuz illa karnindan yapacaksin diye bisi dedimi kizlar benim demedi o yüzden biraz karnim dinlensin diye koldan yapiyorumCanım ben sabah 7 gibi iğneyi yapıp geri yatıyorum. Ama
Şuana kadar tek ise yarayan yöntem karnima iğneyi yaptıktan sonra göbeğimin üzerine elbisemi kapatmiRum. Öyle yorgan altına giriyorum. Göbeğim acik oluyor. Ve o şekilde hiç morarmiyor. Bir dene istersen..
Yok bişey demedi ama göbekten daha kolay oluyor. Farketmez bence ama genelde hep göbekten vuruyorlar. .Bende deniyeyim bakalim benimde basladi morarmalar , esime koldan yaptiriyorum suan , sizin dr unuz illa karnindan yapacaksin diye bisi dedimi kizlar benim demedi o yüzden biraz karnim dinlensin diye koldan yapiyorum
Bana tup bebek doktorum 15 gün sonra gel dedi. Ama ben başka doktora gittim keseleri gördüm. Yarın yine gidecem haftaya pazarteside tup bebek merkezineKızlar siz sonucu aldıktan kaç gün sonra doktora gittiniz? Doktor bana 10 gün sonra git demişte
Allah yardimcin olsun canim yat dinlen dualarimiz seninle...
Çift kesemi görülmüştü cnm.senin durumu yaşayan oluyor korkma bak kesen görülmüş yat dinlen ayaklarının altına yastık koy . Crinone jel le içerdeyux kalan geliodur
geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip olur. kanama olması sıkıntılı gözüküyor ama bir arkadaşım ikizlere hamile kalmıştı ilk üç ay hep kanaması oldu şimdi ikizleri 2 yaşında o yüzden moralini bozma
Aaa ben yaptıktan hemen sonra giyinip başlıyorum gezinmeye..Birde böyle deneyim canım çok sağol.Bu arada bende bulantı yok ama öğlen yemeğinden sonra acayip bi yanma oluyor...Canım ben sabah 7 gibi iğneyi yapıp geri yatıyorum. Ama
Şuana kadar tek ise yarayan yöntem karnima iğneyi yaptıktan sonra göbeğimin üzerine elbisemi kapatmiRum. Öyle yorgan altına giriyorum. Göbeğim acik oluyor. Ve o şekilde hiç morarmiyor. Bir dene istersen..
Canım ben direk 12. Gün test yani dün yaptım bide yarın tekrarlayacam inşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde artar değerlerimiz senin ilk değerin kaç çıkmıştıMaşaAllah canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin..bende bugün 12.gün tekrar testi yaptırdım sonucu bekliyorum heyecanla senin 10. gün değerin kaçtı?
Benim de 10. gün 35 çıkmıştı bugün 12. gün yani tekrar yaptırdım 74.5 çıktı beklenen 2 katına çıkmasıymış.çok şükür oldu pazartesi tekrar baktırcam duruma göre ultrason için gün verecek doktorum.İnşaAllah hepimizin kalbine göre versin Rabbim..Canım ben direk 12. Gün test yani dün yaptım bide yarın tekrarlayacam inşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde artar değerlerimiz senin ilk değerin kaç çıkmıştı
Normal cnm zaten ilerleyen aylarda dahada hassaslasir buyurArkadaşlar gögüs hassasiyetimde kayboldu benim normal midir ki
Bn dede oldu cnm halada ara ara olur korkmaMerhaba kızlar, bende buralara geldım :-D 11 gun degerım 165 ve 13 gun degerım 498 cıktı, pazartesı ultrasonla bakacak doktor. Kızlar sıze bır sorum var, felaket bel agrım oluyor adet olacakmısım gbı, benı korkutuyor sızde boyle bırsey oldu mu
Benim kinin acısı ve şişligi geçti anlamadımNormal cnm zaten ilerleyen aylarda dahada hassaslasir buyur
hayırlı olsun ☺ sağlıcakla kucaginiza alırsınız inşallah.İyi akşamlar kızlar çok şükür bende bu gruba artık anne adayı olarak geldim sonucum 12. Gün 138inşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı bişekilde yavrularımızı kucağımızda alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?