Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Hamileligin benim gibi sabirsiz birine uymayan tek tarafi beklemek. Ama hamilelikte soyle bir durum var. Eger bebegin tutunduysa ve hamileysen herseyin yolunda oldugunu hissediyorsun. Hamile oldugunu tamamen aciklamasiz bir sekilde hissediyorsun. Olmadiginda birseyler ters gittiginde olumsuz hislerin oluyor. Bu benim hissiyatim

test sonucunu görene kadar kendimi var olduğuna bayağı alıştırmıştım ama sonucu görünce bir isyankar moduna geçtim. zaten olsa şaşardım gibisinden. kısmet demekten başka birşey yok sanırım

ikili testin amaci sadece olasilik hesaplama. zaten size var yada yok denilmiyo. olasilik su kadar deniliyo. bebeginizden vazgecmek olarak dusunmeyin bir sorun varsa ve dogmadan onlem alinabilecekse onu da haber veriyor diye biliyorum. dr banu ciftci youtube kanalindan bu konuda baya ayrintili bir cekim yapmis izlemenizi tavsiye ederim.

son gune kadar sabirla bekledim hicbir test yapmadim ben. yaptigimda cikmazsa sonuna kadar kendimi kahrederim olacagi varsa da olmaz dedim icimden. hep buna inandim ve sabrettim. bence tekrarlamayin. insallah sonuc pozitif cikar yavrunuzu kucaginiza alirsiniz.

BİRLEŞTİRİLMİŞ, 1. TRİMESTER TARAMA TESTİ
(İKİLİ
TEST)

1 Sadece anne yaşının ele alındığı tarama, Down Sendromlu bebeklerin %30 unu yakalamaktadır.

2 Sadece ense saydamlığı ölçümünün yapıldığı tarama, Down Sendromlu bebeklerin %80 ini yakalamaktadır.

3 Sadece kan biyokimyasının yapıldığı tarama, Down Sendromlu bebeklerin %60 ını yakalamaktadır.

4 Üstteki üç metodun birlikte değerlendirilmesi, en etkili olanıdır ve Down Sendromlu bebeklerin %90 ını yakalamaktadır.

Birleştirilmiş, 1. trimester tarama testi (ikili test) nin sonucunda, size bebeğin Down Sendromlu olmasına yönelik bir risk verilecek. Bu risk size bebeğinizin Down Sendromlu olup olmadığına dair kesin bir bilgi vermeyecek ancak sonrasında tanı testi (CVS veya amniosentez) yaptırıp yaptırmama konusunda sizi bilgilendirmede yardımcı olacaktır. Bu karar tamamen kişisel olup, size yol gösterici olması bakımından, tanı testini 1/300 ve üzerindeki risklere önerdiğimizi belirtmek isteriz. Bu aynı zamanda yüksek risk saptanan kadınların bile çoğunun tamamen normal bir bebeğe sahip olacağını göstermektedir.

sadece ense kalınlığına bakılması %80 hepsi yapılıyorsa %90 sonuç veriyor. ense kalınlığına bakılması bile yeterli bence

Harikasın!
Geçen gün ördüğün oyuncağın fotosunu gördüm onada bayılldıımmm:))

sürekli belirti olacak diye birşey yok. inşallah güzel haberlerle döneriz inşallah. senin cinsiyetide belli olabilir
Valla canım belli olsada benimki söylemez bence :) bizde hep erkek hissediyoruz hiç kız diyen yok hayırlısı ile gelsindr inşallah

Saol canım çok şükür yolunda herşey. Enseleri ölçtü yalnız birinde nazal kemik izlendi demedi. Heralde ölçemedi. Cinsiyetlere de 1 kız 1 erkek dedi. Kızdan tam emin değilim dedi.
İkiz oldukları için cnm belki ölcemedi ama bir sorun yoktur ayy ne güzel ya bir kız bir erkek bide ablaları vardı galiba :) bakalım yarında bizim kontrol var

İkiz oldukları için cnm belki ölcemedi ama bir sorun yoktur ayy ne güzel ya bir kız bir erkek bide ablaları vardı galiba :) bakalım yarında bizim kontrol var
Hayırlısı artık canım, inşAllah sende güzel haberlerle gelirsin.

Bu arada hepinizin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :) Bizde dua bekleriz inşAllah..

Cinsiyetlere tam güvenemiyorum çünkü kızımda da erkek demişlerdi bu aylarda :))

Vitamin olarakda duos vit DHA diye birşey verdi. Jeli bırakıp ağızdan Progestan ve coraspine devam et dedi. Bu vitamini ilk kez duydum. Nasıl acaba? nettede fazla yorum bulamadım

Rabbim bu mübarek aylarin feyzinden bereketinden faydalanabilmeyi gereğ gibi degerlendirebilmeyi azik torbasini salih amellerle dodurmayi nasip eylesin insaallah. Ramazan-i serifi müjdeleyen üç aylarimiz ve regaip kandilimiz herkeze mübarek olsun. Rabbim mağfirete eren kullarindan eylesin.İnşallah bebeklerimizide sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin

Valla canım belli olsada benimki söylemez bence :) bizde hep erkek hissediyoruz hiç kız diyen yok hayırlısı ile gelsindr inşallah
sağlıklı olsunlarda cinsiyet çok önemli değil. merak ediyoruz işte. progestan beni maf etti. bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli uyuyorum buda beni rahatsız ediyor

Canim bugun gittim doktora cok sukur duydum kalp atislarini binlerce kez hamdolsun Rabbime herkese de banada sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hepinize de hayirli kandiller dilerim

Canim bugun gittim doktora cok sukur duydum kalp atislarini binlerce kez hamdolsun Rabbime herkese de banada sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hepinize de hayirli kandiller dilerim
çok sevindim canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kaç haftalık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…