Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cnim bnde cok aldim. 2 tedavi arasinda 2 ay vardi ilkinin ilac kilosunu atamadan digeri geldi. Bide stresten yedim durdum berbat bisey. Hormonda hormon
Bende 1 yılda 55 kilodan 72 kiloya çıktım. 2klomen 2 aşılama 4 tüp bebek 2 kürtaj derken ilaçlar mahvetti. Allah'dan boyum uzun kilom belli olmuyor.

Cnim bencede baska bi doktora gorunmelisin. Ben 10 haftalikken cinsiyet ogrendim eli kolu ayagi kocaman olmustu. Senin doktorunun cihazina hic guvenmedim ben H hanzadex bide ultrason resmini atman mumkun mu
Hic ultrason resmi vermediki en son gittigimde iki kese yi resmen bende gordum cok net 15 gun sonra geldiginde veririm dedi tmm dedik

V
vermez olurmuyum canim her gittigimde soruyo soyluyorum karindan goremem diyo daha cok erken bende bisey diyemiyorun ne diyim
Canim yani yalan soyluyor da demek istemiyorum ama o doktorun naptigi belli degil ben 6 haftalikken karindan da gordum bebegi gorunmuyor demesi imkansiz hatta kalp atisinj duydum... sen koskoca 10 haftayi geride birakmissin.. ben bugun el ve ayaklarini bile gordum ki daha 9 haftalık bile degil

Cnim çok sacma geliyo oyuzden ısrarımız. Bana ilk keseden beri her gittigimde veriyo görüntü. Neden baska doktora gitmiyosun
Tup bebek doktoruyla normal kadin dogum doktotu bir olurmuki ne biliyim hic baska bi yere gitme geregi duymadim 15 gun once tek kese 15 gun sonra 2 kese nasil gorunduki peki korkutmayin beni kizlar alttan baktirmiyorum diye gorunmuyo diyip teselli buluyorum

Ultrasonu kotudur belki dedim ne biliyim aklima kotu bisey gelmesi hic nereye gidiyim ben simdi
Cokta iyi bi doktor aslinda murat gurkan arikan bak istersen cnm bi yurt disinda kac yerde de gorevli cok arastirip gittik biz bu doktora kotu bisey olmaz insallah

Ultrasonu kotudur belki dedim ne biliyim aklima kotu bisey gelmesi hic nereye gidiyim ben simdi
Herhangi bir kadın dogumcuya gidebilirsin... korkma dua et ama yine de canim mutlaka git... sen gebeligini ne zaman ogrendin simdi kac hafta kac gun tam olarak

Cokta iyi bi doktor aslinda murat gurkan arikan bak istersen cnm bi yurt disinda kac yerde de gorevli cok arastirip gittik biz bu doktora kotu bisey olmaz insallah
Valla anlamadim canim durumunu... bizimki sadece oneri kendi yasadiklarimizdan yola cikarak

Cok bi fark yok aramizda ne biliyim canim ya bi terslik olsa bi belirti bisey olmazmiydi ay basima agri girdi valla
Benim daha bile gec ama diyorum ya yavas gelisiyo bile olsa bilemiyorum.. amacim seni tedirgin etmek degil.. yarin sabah ilk is baska doktora git durumunu anlat tarihlerini soyle.. beta hcg testlerini soyle.. en net bilgiyi baska doktorlardan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…