Bende 1 yılda 55 kilodan 72 kiloya çıktım. 2klomen 2 aşılama 4 tüp bebek 2 kürtaj derken ilaçlar mahvetti. Allah'dan boyum uzun kilom belli olmuyor.Cnim bnde cok aldim. 2 tedavi arasinda 2 ay vardi ilkinin ilac kilosunu atamadan digeri geldi. Bide stresten yedim durdum berbat bisey. Hormonda hormon
Benim boyumda uzun degilBende 1 yılda 55 kilodan 72 kiloya çıktım. 2klomen 2 aşılama 4 tüp bebek 2 kürtaj derken ilaçlar mahvetti. Allah'dan boyum uzun kilom belli olmuyor.
vermez olurmuyum canim her gittigimde soruyo soyluyorum karindan goremem diyo daha cok erken bende bisey diyemiyorun ne diyimMerhabalar canim. Bir sey diyecektim sen doktoruna tarih vermedin mi?
Hic ultrason resmi vermediki en son gittigimde iki kese yi resmen bende gordum cok net 15 gun sonra geldiginde veririm dedi tmm dedik
Cnim çok sacma geliyo oyuzden ısrarımız. Bana ilk keseden beri her gittigimde veriyo görüntü. Neden baska doktora gitmiyosunHic ultrason resmi vermediki en son gittigimde iki kese yi resmen bende gordum cok net 15 gun sonra geldiginde veririm dedi tmm dedik
Canim yani yalan soyluyor da demek istemiyorum ama o doktorun naptigi belli degil ben 6 haftalikken karindan da gordum bebegi gorunmuyor demesi imkansiz hatta kalp atisinj duydum... sen koskoca 10 haftayi geride birakmissin.. ben bugun el ve ayaklarini bile gordum ki daha 9 haftalık bile degilV
vermez olurmuyum canim her gittigimde soruyo soyluyorum karindan goremem diyo daha cok erken bende bisey diyemiyorun ne diyim
Canim korkutmak icin soylemiyoruz ama doktorun cok cok yanlis davraniyor. Dedikleri cok sacma internetten sen bile arastirsan anlarsınAy korkutmayin nolur diken ustundeyim zaten
Tup bebek doktoruyla normal kadin dogum doktotu bir olurmuki ne biliyim hic baska bi yere gitme geregi duymadim 15 gun once tek kese 15 gun sonra 2 kese nasil gorunduki peki korkutmayin beni kizlar alttan baktirmiyorum diye gorunmuyo diyip teselli buluyorumCnim çok sacma geliyo oyuzden ısrarımız. Bana ilk keseden beri her gittigimde veriyo görüntü. Neden baska doktora gitmiyosun
Ultrasonu kotudur belki dedim ne biliyim aklima kotu bisey gelmesi hic nereye gidiyim ben simdiCanim korkutmak icin soylemiyoruz ama doktorun cok cok yanlis davraniyor. Dedikleri cok sacma internetten sen bile arastirsan anlarsın
Cokta iyi bi doktor aslinda murat gurkan arikan bak istersen cnm bi yurt disinda kac yerde de gorevli cok arastirip gittik biz bu doktora kotu bisey olmaz insallahUltrasonu kotudur belki dedim ne biliyim aklima kotu bisey gelmesi hic nereye gidiyim ben simdi
Herhangi bir kadın dogumcuya gidebilirsin... korkma dua et ama yine de canim mutlaka git... sen gebeligini ne zaman ogrendin simdi kac hafta kac gun tam olarakUltrasonu kotudur belki dedim ne biliyim aklima kotu bisey gelmesi hic nereye gidiyim ben simdi
Valla anlamadim canim durumunu... bizimki sadece oneri kendi yasadiklarimizdan yola cikarakCokta iyi bi doktor aslinda murat gurkan arikan bak istersen cnm bi yurt disinda kac yerde de gorevli cok arastirip gittik biz bu doktora kotu bisey olmaz insallah
Canim benim son adetim 11 ocak transferimde 30 ocakHerhangi bir kadın dogumcuya gidebilirsin... korkma dua et ama yine de canim mutlaka git... sen gebeligini ne zaman ogrendin simdi kac hafta kac gun tam olarak
15 ocak son adet 7 subat transfer.. ben ona kiyasla dedim...Canim benim son adetim 11 ocak transferimde 30 ocak
Cok bi fark yok aramizda ne biliyim canim ya bi terslik olsa bi belirti bisey olmazmiydi ay basima agri girdi vallaBenim
15 ocak son adet 7 subat transfer.. ben ona kiyasla dedim...
Benim daha bile gec ama diyorum ya yavas gelisiyo bile olsa bilemiyorum.. amacim seni tedirgin etmek degil.. yarin sabah ilk is baska doktora git durumunu anlat tarihlerini soyle.. beta hcg testlerini soyle.. en net bilgiyi baska doktorlardan alCok bi fark yok aramizda ne biliyim canim ya bi terslik olsa bi belirti bisey olmazmiydi ay basima agri girdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?