Yaaa deme öyle ben psikolojimi 12. haftaya göre ayarladım valla bitmesi lazım o gün yoksa kafayı yerimArkadaşın dediği çok kasmamak gerek bence :) kızımda transfere 5 dk kalaya kadar sigara içtim. Hamile kaldım hamileliğimde sadece 1 kere içtim. Bu sefer tedaviye başlamadan 3 ay öncesi sigarayı bıraktım. Çünkü günde 1 paket içiyordum artık. Çok şükür tiksindim artık. Rabbim nasip ettikten sonra taşın üstünde bile oluyor, tabi tedbiri elden bırakmayacağız. Azda olsa bence canınızın çektiğinin tadına bakın canlar :) ama ben kusmalardan ne yesem fayda etmiyor. 12. Haftada yalan oldu :)) geçmiyormuş
Haklisin canimda isteCan'ım sen yine de gazlı içecek içme. Ben kuru kayısı yiyiyorum günde 2-3 tane o beni ne yersem yiyeyim kabız yapmıyor. Kahve zaten sevmiyorum. Sigarayı bırakalı 2 yıl oldu alkol almıyorum zaten. Çayı zor düşürdüm iki bardağa bazen 3 olmuyor desem yalan olur. Onu içme bunu içme biz ne içecek bilmiyorum. Yazın ben soğuk birşeyler içmeden duramam. Meyveli soda içerim her halde. Annem vişne ile komposto yapmış. Aslında meyvelerden yapılabilir
13,5. Haftada da gecmedi bende 16 yi bekliyorum umutluyum gececekArkadaşın dediği çok kasmamak gerek bence :) kızımda transfere 5 dk kalaya kadar sigara içtim. Hamile kaldım hamileliğimde sadece 1 kere içtim. Bu sefer tedaviye başlamadan 3 ay öncesi sigarayı bıraktım. Çünkü günde 1 paket içiyordum artık. Çok şükür tiksindim artık. Rabbim nasip ettikten sonra taşın üstünde bile oluyor, tabi tedbiri elden bırakmayacağız. Azda olsa bence canınızın çektiğinin tadına bakın canlar :) ama ben kusmalardan ne yesem fayda etmiyor. 12. Haftada yalan oldu :)) geçmiyormuş
Canım yaa inşAllah senin geçer, şuan oturduğum yerde kusasım geliyor inan çok kötüyüm. hiç bir şeyde fayda etmiyor. Ben kendi adıma umudumu yitirdim artık, sanki 9 ay böyle gidecekmiş gibi geliyor. Hiç beslenemiyorum. Baya zayıfladım.Yaaa deme öyle ben psikolojimi 12. haftaya göre ayarladım valla bitmesi lazım o gün yoksa kafayı yerim
13,5. Haftada da gecmedi bende 16 yi bekliyorum umutluyum gececek
Ay kuzumm kiyamam ben ona cok iyi bi abla olacak belli Allah bebelerinide kizinida sana bagislasin ins.Canım yaa inşAllah senin geçer, şuan oturduğum yerde kusasım geliyor inan çok kötüyüm. hiç bir şeyde fayda etmiyor. Ben kendi adıma umudumu yitirdim artık, sanki 9 ay böyle gidecekmiş gibi geliyor. Hiç beslenemiyorum. Baya zayıfladım.
o zaman benim 1 ayım var, o 1 ayda erimezsem iyidir :)) Berbat birşey ya, kusarken sanki ruhum çıkıyor :) Kızım dün gece lavaboya gelmiş sırtımı sıvazlıyor, geçecek dayan diye sonra yatağa geçtik "ahh minnişler yeter artık yerinizde durun" diye kızıyor :))))
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda hamileliğinin tadını çıkarırsın 3. Ayını daha yeni atlattın daha güzel günler seni bekliyo inşallahGerçekten bu konuda türkiye gibi yok, çok katılar. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşAllah canım.
Niye yasak canım? Ben filtre kahve, türk kahvesi içiyorum 2 güne bi :) hatta bugün dayanamadım kola içtim, geçende canım niğde gazozu çekti 1 bardak içtim:)) umarım birşey olmaz
Evet canım güzelim memleketim her şeyiyle Harika burada almak istediğln şeyi gidip almak istesem yarım saat yolu gözden çıkaracam ozamanda içimden gelmiyo gidip almak öyle bastırıyorum bide bu hamilelik denen şey olmadık şeyler akla getiriyo inşallah geçecek yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım bunları bi şekilde atlatırızKiyamam sana dedigin gibi memleketimde bi telefonla hersey kapida ,ona ragmen annemin yemeklini istiyor canim ama senin durumun daha zor canim disarda bile zor buluyorsundur belki istedigin seyleri , allah yardimcin olsun , rabbim yiyemedikerini rüyalarında yedirsin bebegine ins.
Allah razı olsun canım, inşAllah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Çok mutlu kardeşleri olacağı için. Birde çok içli çocuk kızım, çok düşünceli. Rabbim onun yokluğunu göstermesin, inşAllah en büyük yardımcım olacak benim. Çünkü yanımda kimse olmayacak belli bir süreden sonra.Ay kuzumm kiyamam ben ona cok iyi bi abla olacak belli Allah bebelerinide kizinida sana bagislasin ins.
Amin canım çok saol benimde tek isteğim bu. Kızımda 3. aydan sonra geçmişti ve çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. İnşAllah bunda da öyle olur diyecem ama zor gibi çünkü yaştanmı ne bu sefer çok yoruluyorum, halim olmuyor. kızımda 28 yaşındaydım şimdi 33. Yaşlanıyorum galiba :)))Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda hamileliğinin tadını çıkarırsın 3. Ayını daha yeni atlattın daha güzel günler seni bekliyo inşallah
Sanki kendi dr umu duyar gibiyimArkadaşlar bende dün gittim doktora hamdolsun hareketlerini gördüm. Benim doktorum da 4 haftada bir çağırıyor. Bir de kiloya takmış durumda kilo alma diyip duruyor. Bulantıyı sordum o da 16. haftada anca geçer dedi malesef
bu tüp bebek tedavisinde bir tek ben mi kilo aldım? şimdiye kadar hep tüp bebek merkezinde yapıldı takibim ama normal doktora da başlayacağım. kilo aldın vs derse uyuz olurum. hem ilaçlar hem sigarayı bırakmak derken ben fenalardayım yahuSanki kendi dr umu duyar gibiyim. Hangi dr a gidiyorsun?
Ay hiç sorma canım bende kilolu biri değilim ama hiç kilo vermedim direk kilo almaya başladım şimdiye kadar zannedersem 4 kilo kadar aldım oğlumda toplam 19 kilo almıştım ama Doğumdan bi sene sonra eski kilomun altına indim belki bu defada başarırım yoksa şişgo olup gidecembu tüp bebek tedavisinde bir tek ben mi kilo aldım? şimdiye kadar hep tüp bebek merkezinde yapıldı takibim ama normal doktora da başlayacağım. kilo aldın vs derse uyuz olurum. hem ilaçlar hem sigarayı bırakmak derken ben fenalardayım yahu
valla doktorların bu kadar problem edeceğini bilsem iki tedavi arasında epeyce bekler aldığım kiloyu verirdim önce. gerçi bebeğin ve bizim sağlığımız için konuşuyorlar ama napalım ya bende 5kilo aldım ama artık durdu kilo alışım. sigarayı bıraktığım ilk haftalarda ne bulsam yiyordum daAy hiç sorma canım bende kilolu biri değilim ama hiç kilo vermedim direk kilo almaya başladım şimdiye kadar zannedersem 4 kilo kadar aldım oğlumda toplam 19 kilo almıştım ama Doğumdan bi sene sonra eski kilomun altına indim belki bu defada başarırım yoksa şişgo olup gidecemboyda uzun kiloda olunca kalıplı olup gidiyorsun
Ben 4kg aldim 10 gunluk tedavide. Zaten ilk gunden beri 4 aylik hamile gibiyim. Yeni dr a baslayinca direk rejim listesi verdi. Ilk 2 ay 3 kilo almisim. Cok kizdi. Kiloya takik biraz yeni drum :)bu tüp bebek tedavisinde bir tek ben mi kilo aldım? şimdiye kadar hep tüp bebek merkezinde yapıldı takibim ama normal doktora da başlayacağım. kilo aldın vs derse uyuz olurum. hem ilaçlar hem sigarayı bırakmak derken ben fenalardayım yahu
Sanki kendi dr umu duyar gibiyim. Hangi dr a gidiyorsun?
Iyi etmissin. Ama dr larimiz ayni cumleleri kurmuş ordan merak ettim :)
Ankarada onur karabacak canım. Tüp bebek merkezine gitmedim ben kendi doktorumun muayenehanesi var sadece yumurta toplama ve transferi bir hastaneyle anlaşmış orda yaptık hem daha rahattı hem daha uygun. Merkezler çok yoruyor insanıbugün sağlık ocağına da gittim o hemşire de 7, 9 en fazla 15 kilo al dedi. 2 kilo verdim zaten ama inşallah fazla almayız yaa
Etlim ve arkadaşımın 16. Haftada bitti Can'ımYaaa deme öyle ben psikolojimi 12. haftaya göre ayarladım valla bitmesi lazım o gün yoksa kafayı yerim
Bulantı kötü üzüm hoşafı dene belki seversinizHaklisin canimda istekayisi kurusunu bulantilarim baslamadan once güzel yiyodum ama bulantilarim baslayali görünce daha tiksiniyorum komposta olur ama bakalim artik bu günler iyi gunlerimiz yazin neyapacagiz
16 haftada bitiyormuş13,5. Haftada da gecmedi bende 16 yi bekliyorum umutluyum gececek
Cnim bnde cok aldim. 2 tedavi arasinda 2 ay vardi ilkinin ilac kilosunu atamadan digeri geldi. Bide stresten yedim durdum berbat bisey. Hormonda hormonbu tüp bebek tedavisinde bir tek ben mi kilo aldım? şimdiye kadar hep tüp bebek merkezinde yapıldı takibim ama normal doktora da başlayacağım. kilo aldın vs derse uyuz olurum. hem ilaçlar hem sigarayı bırakmak derken ben fenalardayım yahu
Mahkumlarin af geliyormus olayina döndü bu is güya 12. Haftada bitiyodu bulantilar bitmedi simdi 16yi bekliyoruz bakalim hayirlisiEtlim ve arkadaşımın 16. Haftada bitti Can'ım
Bulantı kötü üzüm hoşafı dene belki seversiniz
16 haftada bitiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?