Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Yaaa deme öyle ben psikolojimi 12. haftaya göre ayarladım valla bitmesi lazım o gün yoksa kafayı yerim

Haklisin canimda iste kayisi kurusunu bulantilarim baslamadan once güzel yiyodum ama bulantilarim baslayali görünce daha tiksiniyorum komposta olur ama bakalim artik bu günler iyi gunlerimiz yazin neyapacagiz

13,5. Haftada da gecmedi bende 16 yi bekliyorum umutluyum gececek

Yaaa deme öyle ben psikolojimi 12. haftaya göre ayarladım valla bitmesi lazım o gün yoksa kafayı yerim
Canım yaa inşAllah senin geçer, şuan oturduğum yerde kusasım geliyor inan çok kötüyüm. hiç bir şeyde fayda etmiyor. Ben kendi adıma umudumu yitirdim artık, sanki 9 ay böyle gidecekmiş gibi geliyor. Hiç beslenemiyorum. Baya zayıfladım.
o zaman benim 1 ayım var, o 1 ayda erimezsem iyidir :)) Berbat birşey ya, kusarken sanki ruhum çıkıyor :) Kızım dün gece lavaboya gelmiş sırtımı sıvazlıyor, geçecek dayan diye sonra yatağa geçtik "ahh minnişler yeter artık yerinizde durun" diye kızıyor :))))

Ay kuzumm kiyamam ben ona cok iyi bi abla olacak belli Allah bebelerinide kizinida sana bagislasin ins.

Arkadaşlar bende dün gittim doktora hamdolsun hareketlerini gördüm. Benim doktorum da 4 haftada bir çağırıyor. Bir de kiloya takmış durumda kilo alma diyip duruyor. Bulantıyı sordum o da 16. haftada anca geçer dedi malesef

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda hamileliğinin tadını çıkarırsın 3. Ayını daha yeni atlattın daha güzel günler seni bekliyo inşallah

Evet canım güzelim memleketim her şeyiyle Harika burada almak istediğln şeyi gidip almak istesem yarım saat yolu gözden çıkaracam ozamanda içimden gelmiyo gidip almak öyle bastırıyorum bide bu hamilelik denen şey olmadık şeyler akla getiriyo inşallah geçecek yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım bunları bi şekilde atlatırız

Ay kuzumm kiyamam ben ona cok iyi bi abla olacak belli Allah bebelerinide kizinida sana bagislasin ins.
Allah razı olsun canım, inşAllah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Çok mutlu kardeşleri olacağı için. Birde çok içli çocuk kızım, çok düşünceli. Rabbim onun yokluğunu göstermesin, inşAllah en büyük yardımcım olacak benim. Çünkü yanımda kimse olmayacak belli bir süreden sonra.

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda hamileliğinin tadını çıkarırsın 3. Ayını daha yeni atlattın daha güzel günler seni bekliyo inşallah
Amin canım çok saol benimde tek isteğim bu. Kızımda 3. aydan sonra geçmişti ve çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. İnşAllah bunda da öyle olur diyecem ama zor gibi çünkü yaştanmı ne bu sefer çok yoruluyorum, halim olmuyor. kızımda 28 yaşındaydım şimdi 33. Yaşlanıyorum galiba :)))

Sanki kendi dr umu duyar gibiyim . Hangi dr a gidiyorsun?

bu tüp bebek tedavisinde bir tek ben mi kilo aldım? şimdiye kadar hep tüp bebek merkezinde yapıldı takibim ama normal doktora da başlayacağım. kilo aldın vs derse uyuz olurum. hem ilaçlar hem sigarayı bırakmak derken ben fenalardayım yahu

Ay hiç sorma canım bende kilolu biri değilim ama hiç kilo vermedim direk kilo almaya başladım şimdiye kadar zannedersem 4 kilo kadar aldım oğlumda toplam 19 kilo almıştım ama Doğumdan bi sene sonra eski kilomun altına indim belki bu defada başarırım yoksa şişgo olup gidecem boyda uzun kiloda olunca kalıplı olup gidiyorsun

valla doktorların bu kadar problem edeceğini bilsem iki tedavi arasında epeyce bekler aldığım kiloyu verirdim önce. gerçi bebeğin ve bizim sağlığımız için konuşuyorlar ama napalım ya bende 5kilo aldım ama artık durdu kilo alışım. sigarayı bıraktığım ilk haftalarda ne bulsam yiyordum da

Ben 4kg aldim 10 gunluk tedavide. Zaten ilk gunden beri 4 aylik hamile gibiyim. Yeni dr a baslayinca direk rejim listesi verdi. Ilk 2 ay 3 kilo almisim. Cok kizdi. Kiloya takik biraz yeni drum :)

Ankarada onur karabacak canım. Tüp bebek merkezine gitmedim ben kendi doktorumun muayenehanesi var sadece yumurta toplama ve transferi bir hastaneyle anlaşmış orda yaptık hem daha rahattı hem daha uygun. Merkezler çok yoruyor insanı bugün sağlık ocağına da gittim o hemşire de 7, 9 en fazla 15 kilo al dedi. 2 kilo verdim zaten ama inşallah fazla almayız yaa

Iyi etmissin. Ama dr larimiz ayni cumleleri kurmuş ordan merak ettim :)
Ben hic vermedim yine de almisimdir. 65le basladim 80le biter dedi dr

Etlim ve arkadaşımın 16. Haftada bitti Can'ım

Haklisin canimda iste kayisi kurusunu bulantilarim baslamadan once güzel yiyodum ama bulantilarim baslayali görünce daha tiksiniyorum komposta olur ama bakalim artik bu günler iyi gunlerimiz yazin neyapacagiz
Bulantı kötü üzüm hoşafı dene belki seversiniz

16 haftada bitiyormuş

Cnim bnde cok aldim. 2 tedavi arasinda 2 ay vardi ilkinin ilac kilosunu atamadan digeri geldi. Bide stresten yedim durdum berbat bisey. Hormonda hormon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…