- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
bende öyle tatlım 2 ay arayla tedavi gördüm. birde pozitifi görünce sigarayı bıraktım şiştim iyiceCnim bnde cok aldim. 2 tedavi arasinda 2 ay vardi ilkinin ilac kilosunu atamadan digeri geldi. Bide stresten yedim durdum berbat bisey. Hormonda hormon
Canım ben transferden sonra hiç tüp bebek merkezine gitmedim. Kadın doğum uzmanı da bunun uzmanı. Sen tüp bebek yaptırmaya gitmiyorsun gebelik takibine gidiyorsun. Bence iyi bir kadın doğumluya git. Ben 7 haftalıkken. Kalp atışını karından duydum. Vajinal hiç bakmadı. Senin gittiğin doktorun bence ultrasonu çok kötü. Birşey kaybetmezsin neden gitmiyorsun başka doktoraTup bebek doktoruyla normal kadin dogum doktotu bir olurmuki ne biliyim hic baska bi yere gitme geregi duymadim 15 gun once tek kese 15 gun sonra 2 kese nasil gorunduki peki korkutmayin beni kizlar alttan baktirmiyorum diye gorunmuyo diyip teselli buluyorum
Düşün bak benim son adetim 13 ocak transferim 1 şubat ve hep karından bakıldı ve görüldü. Lütfen yarın bir doktora git. Özel hastane yok mu yakınındaCanim benim son adetim 11 ocak transferimde 30 ocak
Ne bicim ultrasonmus basliycam ultrasonuna arastiricam canim kimin ultrasonu iyiyse ona gitcemCanım ben transferden sonra hiç tüp bebek merkezine gitmedim. Kadın doğum uzmanı da bunun uzmanı. Sen tüp bebek yaptırmaya gitmiyorsun gebelik takibine gidiyorsun. Bence iyi bir kadın doğumluya git. Ben 7 haftalıkken. Kalp atışını karından duydum. Vajinal hiç bakmadı. Senin gittiğin doktorun bence ultrasonu çok kötü. Birşey kaybetmezsin neden gitmiyorsun başka doktora
Olmazmi canim var gidicem tmmDüşün bak benim son adetim 13 ocak transferim 1 şubat ve hep karından bakıldı ve görüldü. Lütfen yarın bir doktora git. Özel hastane yok mu yakınında
Hangi ildesinNe bicim ultrasonmus basliycam ultrasonuna arastiricam canim kimin ultrasonu iyiyse ona gitcem
IstanbulHangi ildesin
Can'ım memorial hastanesine git. Orası iyi. En azından başka bir doktor ne diyor onu görürsün kaybın olmayacak. Karnından ultrasonla bakacak. Ben c.tesi kontrole gittim. Karından baktı 9+1 haftalıkmış o gün bebeğin hareketlerini gördüm. O yüzden diyorum en azından Belki de yarın bebeklerini göreceksin için rahat olurIstanbul
Sisli memorial miCan'ım memorial hastanesine git. Orası iyi. En azından başka bir doktor ne diyor onu görürsün kaybın olmayacak. Karnından ultrasonla bakacak. Ben c.tesi kontrole gittim. Karından baktı 9+1 haftalıkmış o gün bebeğin hareketlerini gördüm. O yüzden diyorum en azından Belki de yarın bebeklerini göreceksin için rahat olur
Mutlaka yaz güzel haberlerini bekliyorumOlmazmi canim var gidicem tmm
Arkadaşıma sorayım o gidiyor eğer gideceksenSisli memorial mi
Sisli memorialde ilk bebegimi doktor alttan bakti diye kaybettim ben asla gitmem orayaArkadaşıma sorayım o gidiyor eğer gideceksen
O zaman araştır sana en yakın olana git. Durumunu anlatırsan alttan bakmaz. Zaten iki ayı bitirdin karından bakarSisli memorialde ilk bebegimi doktor alttan bakti diye kaybettim ben asla gitmem oraya
Sagol canim bugun sabah olursa giderim insallah sabahO zaman araştır sana en yakın olana git. Durumunu anlatırsan alttan bakmaz. Zaten iki ayı bitirdin karından bakar
Canım kötü düşünme bebeğine birşey olduğunu söylemedim bence ultrason kötü. Yarın inşallah görürsün için rahatlarSagol canim bugun sabah olursa giderim insallah sabah
InsallahhhhCanım kötü düşünme bebeğine birşey olduğunu söylemedim bence ultrason kötü. Yarın inşallah görürsün için rahatlar
Hayatım korkutmak değil ama doktor sanki emaneten doktorluk yapiyo gibi cok sacma ,soyledikleriAy korkutmayin nolur diken ustundeyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?