Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
H hanzadex canım normal kadın doğum hastanesine git sancım var die, ultrasondan bakarlar. Ben tüp doktorumla devam etmiyorum, normal kadın doğumcuya gidiyorum. Ama banada doktorun dediği çok saçma geliyor. 10 haftalık olmuş nasıl gözükmez bebekler?

Canım ben transferden sonra hiç tüp bebek merkezine gitmedim. Kadın doğum uzmanı da bunun uzmanı. Sen tüp bebek yaptırmaya gitmiyorsun gebelik takibine gidiyorsun. Bence iyi bir kadın doğumluya git. Ben 7 haftalıkken. Kalp atışını karından duydum. Vajinal hiç bakmadı. Senin gittiğin doktorun bence ultrasonu çok kötü. Birşey kaybetmezsin neden gitmiyorsun başka doktora

Ne bicim ultrasonmus basliycam ultrasonuna arastiricam canim kimin ultrasonu iyiyse ona gitcem

Can'ım memorial hastanesine git. Orası iyi. En azından başka bir doktor ne diyor onu görürsün kaybın olmayacak. Karnından ultrasonla bakacak. Ben c.tesi kontrole gittim. Karından baktı 9+1 haftalıkmış o gün bebeğin hareketlerini gördüm. O yüzden diyorum en azından Belki de yarın bebeklerini göreceksin için rahat olur

Sisli memorial mi

Kızlar selam bugün muayene günümüzdü. 9+2 olduk. bebişlerimi ultrasondan gördüm çok heyecanlandım kalp atışlarını tekrardan duydukAllah'a şükürler olsun. Dr un ultrosunu hiç hoşuma gitmiyor büyütmeli ekran değil. Ve elimize verdiği ultroson çıktısı kapkara bişey. Haftaya ultrosunu daha modern olan özel bir Dr a gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…