- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 33
-
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
Ben hamile degilim :) Benim 30 aylık bir oğlum var. Mayıstan sonra dondurulmuş embriyo transferi yaptırmam Allah nasip ederse.
bufim naptin ya merak ettim seni simdi gordum konunu yazayimdedim diger yerden yazdim gormedin sanirim belli degil degilmi dahaAllah razı olsun canım inşaAllah. Sende hamilesin canım Allahım sanada nasip etsin inşaAllahTazeydi canım... normal sanırım ya bi kaç arkadaş daha var burda onlarında bu şekilde değerleri
Allah bağışlasın ozaman canım :) bebeğim yolda olunca nick bende hamşlesin sandım canım. İlkidemi tüp bebek canım
Yaptırdım canım. 39,92 çıktı sonuç Elhamdülillah
bak bak bak kan testi yaptırmış da hiç haber vermiyor
kızzz hayırlı olsun çok sevindim.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin kucağına versin inşallah.
Evet canım ilk denemem de oldu Allaha şükür. Suan zırlama zırlama aglıyor benim sıpa :) çişe alıştırıyorum. Ama pek tınlamıyor şuan. Cok zor annelik Ya.
MaşaAllah canım... tabi canım Anne olmak zor zanaat. Doğurmakla anne olunmuyoki canım , büyütmek ilgilenmek eğitmekle oluyo annelik
Taze transfer ise 7. Gunden itibaren koyulasmisti benim.
Taze transferdi canım benimde... olumlumu şuan
Dün yaptığım idrar 8. Gündü canımCanim senin kacinci gun bugun?
7. Gunden once yaptığın idrar testlerinin hepsi gecersiz cunku bhcg 7. Gunden itibaren salgilaniyor.. 7. gunden itibaren bak kisacasi. Oncesinde gorunen silik cizgiler ilactan.
O Zaman hayirli olsun canim tebrikler hamilesinDün yaptığım idrar 8. Gündü canım
O Zaman hayirli olsun canim tebrikler hamilesin
Evet masaAllah oyle olmus .Sen naptin canim durumlar nasilYaa inanmiyorum sen hamilesin yaa :)) sana sabret yapma test demistim masallah baya sabirli davranmissinAllah tamamina erdirsin insallahhh kucagindada gormeyi nasip etsinn . Aminnn . Bizede dua edersin artik
Bendeki durumlar transferimin bugun 6.gunundeyim saat 00.35 itibariyle :)) beklemekteyiz sabirla. Sen hangi asamadasin kuzumEvet masaAllah oyle olmus .Sen naptin canim durumlar nasil
Ayy hadi hayirli haberlerin olsun insaAllah ...Bende bisey yokcanim sizlere dua ediyorumBendeki durumlar transferimin bugun 6.gunundeyim saat 00.35 itibariyle :)) beklemekteyiz sabirla. Sen hangi asamadasin kuzum
Insallah canim hayirdir niye .Ayy hadi hayirli haberlerin olsun insaAllah ...Bende bisey yokcanim sizlere dua ediyorum
Benim ikinci cocuk olmuyo ama cocuk icin degilde pco icin ugrasiyorum adet olamiyorum isde birazda olsa kistler icin cabaliyorumInsallah canim hayirdir niye .
Anladim canim yasmin filan ise yaramiyormuBenim ikinci cocuk olmuyo ama cocuk icin degilde pco icin ugrasiyorum adet olamiyorum isde birazda olsa kistler icin cabaliyorum