- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
-
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
yariyoda kullanmak istemiyorum o ilaclar sadece duzene sokuyo birakinca dahada kotu oluyo yillardir ugrasiyorum gittikce kotuye gidiyo nasip bakalim savas actim nolur bilemiyorum .Rabbim tum olmayanlara evlat nasip etsin o duyguyu yasatsinAnladim canim yasmin filan ise yaramiyormu
Yaa inanmiyorum sen hamilesin yaa :)) sana sabret yapma test demistim masallah baya sabirli davranmissinAllah tamamina erdirsin insallahhh kucagindada gormeyi nasip etsinn . Aminnn . Bizede dua edersin artik
V Veaskgittibizden nasil gidiyor kuzum iyimisin
Allah razi olsun canim benimm :))Evet elhamdülillah Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim :) inanamıyorum halen daha... Amin inşaAllah canım kucağımıza almayıda nasib ederse Rabbim benden mutlusu yok.. :) ediorum tabikide etmez olurmuyum dualarım hep sizlerle
Aminn canim benimm aminyariyoda kullanmak istemiyorum o ilaclar sadece duzene sokuyo birakinca dahada kotu oluyo yillardir ugrasiyorum gittikce kotuye gidiyo nasip bakalim savas actim nolur bilemiyorum .Rabbim tum olmayanlara evlat nasip etsin o duyguyu yasatsin
Oooy tutundu minigimiz ya sükür.Napayim canim ayni hersey burda takiliyorum cok iyi geliyoİyiyim canım ya... beklemedeyim bakalım önümüzdeki hafta nasib olursa kese görmeye gidicezSen nasılsın
Oooy tutundu minigimiz ya sükür.Napayim canim ayni hersey burda takiliyorum cok iyi geliyo
Birakmaz Allahin izniyle annesi.Bagimlilik yapti burasi bizeÇok şükür canımŞuan öyle inşaAkkah bırakmaz beni Ben hala bırakamadım takılıyorum burda
Canim tebrik ederm ins saglikla kucagina alirsinÇok şükür canımŞuan öyle inşaAkkah bırakmaz beni Ben hala bırakamadım takılıyorum burda
Canim tebrik ederm ins saglikla kucagina alirsin
Belirtilerin varmiydi kan testi oncesi?
Bende dun transfer oldum da merak ediorum :)
Sonuc cumartesi belli olcak cnm bnmde adet sancisi gbi agrilarim var ins bnde olumlu spnuc alirimİnşaAllah canım Allah razı olsunCanım adet ağrısı gibi ağrılarım oldu bide göğüsümde çok sızı hissettim inşaAllah seninde tutunuz bebişin canım Sonuç nezaman belli olcak
Sonuc cumartesi belli olcak cnm bnmde adet sancisi gbi agrilarim var ins bnde olumlu spnuc alirim
Burcuuu naptin canim dojtora gittinmi hicİnşaAllah canım :))) duamdasın
Saol canim :)İnşaAllah canım :))) duamdasın
Burcuuu naptin canim dojtora gittinmi hic
him tmm canim hadi gozun aydin ilk gorusYarın gidiyorum canım bakalım. :)
him tmm canim hadi gozun aydin ilk gorus