TÜP BEBEK YUMURTA TOPLAMA VE YUMURTA SAYISI

Birde kesinlikle hap iste en azından iki yumurtan olsun iki tane embriyo transfer etsinler yaşında tutuyor . Şöyle söyliyim en azından bir embriyo tutmazsa ikincisi tutar . Okadar masraf hem maddi hem manevi yapıyorsunuz bence kesinlikle ikimci bir yumurta oluştursunlar sizde . Adetin ikimci günü çağırdı muhtemelen sizi ne zaman gideceksiniz acaba hastaneye
Sanırım regl oldum😅😅😅😅

Yazacağım herşeyi merak etmeyin 2 tane mi koyuyorlar ☺️
Yardımcı olmak icin dedim canım çünkü tedavi yaptırıyorsun boşa gitmesin 35 yaş ve üzerine iki embriyo koyuyorlar ama ilaç vermezlerse sana tek yumurtan olur ve böylelikle tek embriyo transferi olur . Ama iki yumurtan olursa iki tane embriyo transferi yaparlar . 35 altı olunca ikiz olma olasılığı daha yüksekmiş o yüzden tek koyuyorlar doktorlar . Şimdi en azından iki yumurta geliştirip onu embriyo olarak transfer ederlerse ikiz olabilir 😊

Yardımcı olmak icin dedim canım çünkü tedavi yaptırıyorsun boşa gitmesin 35 yaş ve üzerine iki embriyo koyuyorlar ama ilaç vermezlerse sana tek yumurtan olur ve böylelikle tek embriyo transferi olur . Ama iki yumurtan olursa iki tane embriyo transferi yaparlar . 35 altı olunca ikiz olma olasılığı daha yüksekmiş o yüzden tek koyuyorlar doktorlar . Şimdi en azından iki yumurta geliştirip onu embriyo olarak transfer ederlerse ikiz olabilir 😊
Yaş 30 ben ikiz istiooommmmm😍😍😍😍

Benden bir tane çıkar ilaç kullanmadım ya ama eşimden çok sprem çıkarsa donduracağız hakkımızda hayırlısı.burada ben İstanbul’dayım doktorum bizim tanıdığımız biri Amerika’da bayramda buraya gelince yapacak
Benim de eşimle alakalı morfolojik sıkıntımız var ancak doktor daha ilerki yıllarda kolaylık olsun size dedi erken den yumurtalarımızı oluşturdu embriyo olarak kaldırdı . Şöyle şimdi şuanki yumurtaların mesela 5 10 yıl sonraki yumurtalarına göre yaş itibariyle daha iyi döllenme yetenegi vs daha iyi . Bizim de doktorumuz böyle bir bilgi verdiği için bende ilaç kullanarak yumurta çoğaltmayı tercih ettim ve embriyo olarak kaldırdık . Bizim yumurta üretmemiz biraz daha sıkıntılı olabiliyor . Erkekler de daha kolay bir sperm bile bulabiliyorlar isterse 80 yaşında olsun . Bence doktorunla bu konuda birdaha konuşmanı tavsiye ederim bir ay iğne kullanacaksın ama diğer tüm ömür rahat edeceksin . Belki sonradan gerek bile kalmaz kendiliğinden de hamile kalırsın insallah . Siz yine de kendinizi her zaman sağlamaya almanızı öneririm . İnsallah ilk denememizde hepimizin tutar ❤️

Aslında güzel olurdu doktorumuz burada değil yumurtlama gününe yakın burada olacak nasip artık spermleri donduracağız ama o önemli tekrar ameliyat sıkıntılı olur

X