- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.610
- 33
- Konu Sahibi Prensssprensesss
İnşallah hepside beşinci güne kadar gelir17 tanesi döllenmiş şükür Çarşamba 5. Gün. Bakalım kaç tanesi ulaşacak çok heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepside beşinci güne kadar gelir17 tanesi döllenmiş şükür Çarşamba 5. Gün. Bakalım kaç tanesi ulaşacak çok heyecanlı
Oyyyy oyyyyy maşallahhhh17 tanesi döllenmiş şükür Çarşamba 5. Gün. Bakalım kaç tanesi ulaşacak çok heyecanlı
Fitil kaç günlük peki . Benim bugün tüm iğneler ilaçlar bitti şükür . Parol verdi agrı kesici o gün işlemden sonra kullandım sadece onu da kullanmıyorum artık. Bundan sonra sadece folik asitFitili kullanabiliyorum ben ya onda sıkıntı olmuyo bitti zaten bide bende şeker ve troid de var şeker den dolayı vajinal mantar olabiliyo sanırım olmasın diye verdi fitilide
Üç gunluktu dün bitti iğne de dün bitti agrikesici hiç içmedim ağrım oldu ama yine de içmedimFitil kaç günlük peki . Benim bugün tüm iğneler ilaçlar bitti şükür . Parol verdi agrı kesici o gün işlemden sonra kullandım sadece onu da kullanmıyorum artık. Bundan sonra sadece folik asit
Oh artık rahatız insallah adet olduğun zaman haber ver bende aynı şekilde yazıcam . Acaba şimdi iki ay sonra olacak transfer bebisler olursa ne zaman doğarlar onu da hesaplamak lazim birde doktorun kaç embriyo transfer edecek acabaÜç gunluktu dün bitti iğne de dün bitti agrikesici hiç içmedim ağrım oldu ama yine de içmedim
Şubat mart gibi bakalımOh artık rahatız insallah adet olduğun zaman haber ver bende aynı şekilde yazıcam . Acaba şimdi iki ay sonra olacak transfer bebisler olursa ne zaman doğarlar onu da hesaplamak lazim birde doktorun kaç embriyo transfer edecek acaba
Ben iki istedim bakalım ikiz olsun istiyorumŞubat mart gibi bakalım
İnsallah canım hayırlısıyla bitsin bu süreç güzelce bebeklerimizi alalım elimizeŞubat mart gibi bakalım
Aaa iki tane veriyor mu doktor . Bana ilk deneme ve 35 yaş altına olmaz diyor ama nasıl kabul etti sizinkiBen iki istedim bakalım ikiz olsun istiyorum
Daha etmedi biz istioz dedik dur bakalım bı embriyolarini görelim dediAaa iki tane veriyor mu doktor . Bana ilk deneme ve 35 yaş altına olmaz diyor ama nasıl kabul etti sizinki
Sanırım biraz ısrarcı olsak yapacak gibiler ama ikiz biraz zor yaDaha etmedi biz istioz dedik dur bakalım bı embriyolarini görelim dedi
Biz istioz ya şimdi zor olur ama sonrasında ya olmazsa korkusu yaşamak istemioz bı seferde en azından inşallah tutarda ikiz olurSanırım biraz ısrarcı olsak yapacak gibiler ama ikiz biraz zor ya
İşte o düşünce olunca bende senin gibi düşünüyorum Allah hakkımızda hayırlısını bize en güzel şekilde versin inşallahBiz istioz ya şimdi zor olur ama sonrasında ya olmazsa korkusu yaşamak istemioz bı seferde en azından inşallah tutarda ikiz olur
Amin inşallahİşte o düşünce olunca bende senin gibi düşünüyorum Allah hakkımızda hayırlısını bize en güzel şekilde versin inşallah
Canımm ben adetimi oldum şimdi seninde haberini bekliyorumAmin inşallah
Bakalım benim ne zaman gelecek hadi bakalım Dr un ilk adetinde gel kontrol edelim demiş miydiCanımm ben adetimi oldum şimdi seninde haberini bekliyorum
Evet yarın ikinci gün oluyor yarın kontrole gidicemBakalım benim ne zaman gelecek hadi bakalım Dr un ilk adetinde gel kontrol edelim demiş miydi
Onun da vakti zamanı varmış kendini üzme ruhlar yaratılmış onun geleceği zaman belli ... sizin ne gibi sıkıntınız vardı acaba15 tane yumurta toplandi. 11i dollendi.4 tanesi donduruldu.sonra birini transfer yapildi. Tuttu ama gelismedi, bos gebelik sebebiyle dusuk yaptım
Bir sorunumuz yok sebepsizOnun da vakti zamanı varmış kendini üzme ruhlar yaratılmış onun geleceği zaman belli ... sizin ne gibi sıkıntınız vardı acaba