- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
Bekleme sürecim daha bugün bitti çok şükür Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin pozitif sonucu aldım. O kadar zor ki beklemek ama bi şekilde geçiyor işte. Geçmez dedim böyle giderse, hep bugünü düşündüm iki sonucu da; negatifse nasıl olurum, pozitifse nasıl olurum diye.. İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın sen de 2 hazirandaKızlar merhaba benim de transferimin 5.günü bugün kaşık ağrılarım var dün belim agridi biraz kasıģım sol tarafında küçük küçük ağrılar oluyor bende bilemedim neden olduğunu doktor bana alttan koymam için progestan hap verdi sabah öğle akşam onu koyuyorum daha tahlil gününe de çok ayın 2 si sanki günler geçmiyor gibi bana da dua edin kizlarrr Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Aynen öyle hepimiz için hayırlısı olsun :)Olsunda rabbim bizim için hayırlısını verir
Maşallah canımmm çok sevindim bugün pozitifler geliyor bol bol inşallah sağlıkla artacak ve sağlıkla kucağına alıcaksın yavrunu habersiz bırakma bizi :)Canim 45 dkda cikti sonuc coksukur pozitif dua edin kizlar kat kat artsin
Hayırlı olsun benim değerlere benziyor tek sanırım inşaallah sağlıklı olsunlarda. 9. Gün 80 di benim kaç embriyo koymuşlardı :)Canim 45 dkda cikti sonuc coksukur pozitif dua edin kizlar kat kat artsin
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda seninde mutlu haberini alırız. DualarımdasınHerkese merhaba en baştan beri sizi takip ediyor ve hislerinize ortak oluyorum yazmak bugune nasipmis. Birbirimizden hic haberimiz bile yokken ve sizleri hic tanimiyorken haberlerinize gözlerimden yaşlar akacak kadar ayni duygulari hissediyorum. Rabbim bu zor süreçte hepimize kolaylık ve bol sabır versin. Beni ve tüm istiyen arkadaşlarıda gebelik ve sağlıklı doğum haberiyle mutlu olan arkadaşların kervanina katsin. Bende Denizli de Yunus Aydın Beyin hastasıyım. Ve uzun protokolde yumurta gelistirme aşamasındayım.
Sağol canım allah Yüzümüzü güldürsün inşallahHerkese merhaba en baştan beri sizi takip ediyor ve hislerinize ortak oluyorum yazmak bugune nasipmis. Birbirimizden hic haberimiz bile yokken ve sizleri hic tanimiyorken haberlerinize gözlerimden yaşlar akacak kadar ayni duygulari hissediyorum. Rabbim bu zor süreçte hepimize kolaylık ve bol sabır versin. Beni ve tüm istiyen arkadaşlarıda gebelik ve sağlıklı doğum haberiyle mutlu olan arkadaşların kervanina katsin. Bende Denizli de Yunus Aydın Beyin hastasıyım. Ve uzun protokolde yumurta gelistirme aşamasındayım.
Canım tebrik ederim Gayet güzel bir değer keyfini çıkar hamişsinCanımmm Allah razı olsun :) Tahlil sonucum da çıkmış hcg değerim 556Bu mübarek günler bana uğur getirdi. Bekleyen,isteyen herkesin darısı başına. Ve inanamasam da hamileyim sanırım, hepinize dua edecem
Hayırlı olsun tedavin, güzel haberler alalım senden de :)Herkese merhaba en baştan beri sizi takip ediyor ve hislerinize ortak oluyorum yazmak bugune nasipmis. Birbirimizden hic haberimiz bile yokken ve sizleri hic tanimiyorken haberlerinize gözlerimden yaşlar akacak kadar ayni duygulari hissediyorum. Rabbim bu zor süreçte hepimize kolaylık ve bol sabır versin. Beni ve tüm istiyen arkadaşlarıda gebelik ve sağlıklı doğum haberiyle mutlu olan arkadaşların kervanina katsin. Bende Denizli de Yunus Aydın Beyin hastasıyım. Ve uzun protokolde yumurta gelistirme aşamasındayım.
Çok teşekkür ederim canım ya, inanamıyorum hala desem :) Bir inansam keyfini çıkaracam daCanım tebrik ederim Gayet güzel bir değer keyfini çıkar hamişsin
Ayyyy bugün hep hamile haberi alıyoruz ,hergün böyle olsa keşke, hayat bayram olsaCanim 45 dkda cikti sonuc coksukur pozitif dua edin kizlar kat kat artsin
Hoşgeldin :) inşallah kalİteli bi sürü yumurtan olur :) ilk denemen mi olacak tüp bebek için, yaş kaçtı bide tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ?Herkese merhaba en baştan beri sizi takip ediyor ve hislerinize ortak oluyorum yazmak bugune nasipmis. Birbirimizden hic haberimiz bile yokken ve sizleri hic tanimiyorken haberlerinize gözlerimden yaşlar akacak kadar ayni duygulari hissediyorum. Rabbim bu zor süreçte hepimize kolaylık ve bol sabır versin. Beni ve tüm istiyen arkadaşlarıda gebelik ve sağlıklı doğum haberiyle mutlu olan arkadaşların kervanina katsin. Bende Denizli de Yunus Aydın Beyin hastasıyım. Ve uzun protokolde yumurta gelistirme aşamasındayım.
Canim gercekten herkes guzel hber verio ust uste nevguzel fakat hmsire catlatma ignesinden de bole cikmis olabilir dedi ya uzuldum acikcasiAyyyy bugün hep hamile haberi alıyoruz ,hergün böyle olsa keşke, hayat bayram olsahayırlı olsun canım ,
Yazarim cnm tabiki rbbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah canımmm çok sevindim bugün pozitifler geliyor bol bol inşallah sağlıkla artacak ve sağlıkla kucağına alıcaksın yavrunu habersiz bırakma bizi :)
Cift embriyo besinci gun daha 7. Gun 36,54 ciktiHayırlı olsun benim değerlere benziyor tek sanırım inşaallah sağlıklı olsunlarda. 9. Gün 80 di benim kaç embriyo koymuşlardı :)
36,54Hayırlı olsun canım değer kaç cıktı
Evet biraz erken yptırmışsın ama çatlatmadan bukadar çıkar mı ki değer , çatlatmayı ayın kçında vurulmuştunCanim gercekten herkes guzel hber verio ust uste nevguzel fakat hmsire catlatma ignesinden de bole cikmis olabilir dedi ya uzuldum acikcasi
18?mayis da vuruldum. Bn daha oncede catlatma vuruldum hic bole yuksek cikmadiEvet biraz erken yptırmışsın ama çatlatmadan bukadar çıkar mı ki değer , çatlatmayı ayın kçında vurulmuştun
Öncekilerde çatlatmadan kaç gün sonra test yaptın böyle erken miydi ve kaç çıkıyordu , onlarla karşılaştırbiliriz, yarın bi daha kan verirsin herşey netleşir18?mayis da vuruldum. Bn daha oncede catlatma vuruldum hic bole yuksek cikmadi
ilik ciktiysa.minis oralardadir simdiden hayirli olshn canim.benimArkadaşlar merhaba, transferimin 11. Günü bugün ve doktorumun söylediği test günü.. Yarım saat önce kan verdim ve işe geldim. İnşallah güzel bir hcg değeri beni bekliyordur :) Normalde idrar testi yapmayacaktım da zaten son gün yapayım dedim ve sabah test yaptım kan vermeden önce. Sonuç silik ama gayet belirgin bir 2.çizgiŞimdi laboratuvar sonucunu bekliyoruz artık