Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Canımmm Allah razı olsun :) Tahlil sonucum da çıkmış hcg değerim 556 :halay:Bu mübarek günler bana uğur getirdi. Bekleyen,isteyen herkesin darısı başına. Ve inanamasam da hamileyim sanırım, hepinize dua edecem
Hadi gözün aydın kaç embriyo transferi olmuştu

Canımmm Allah razı olsun :) Tahlil sonucum da çıkmış hcg değerim 556 :halay:Bu mübarek günler bana uğur getirdi. Bekleyen,isteyen herkesin darısı başına. Ve inanamasam da hamileyim sanırım, hepinize dua edecem
Ooo hayırlı olsun ne güzel ya hamişler artıyor çok sevindim gözünüz aydın:)

blue-dreams blue-dreams , kız ikiz mi yoksa :) nasıl hayırlıysa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun inşallah :)
Valla iki embriyo konulmuştu, değer yüksek olunca akla ikiz geliyor da hayırlısı. Normalde ben çoğul gebelikten ve sonra 2 çocuğa bakamama korkusundan tek embriyo koyduracaktım, doktor şansı artırmak için 2 koymayı önerince kabul ettim. Sonra da dedim ki Allah aynı anda 2 çocuk veriyorsa kolaylığını da verir. Şimdi hiç düşünmüyorum o kısmı tek,çift ne gelirse başım üstüne :)

Değer yüksek di mi, ben idrar testinde silik çıkınca düşük bir değer beklemiştim. Hayırlısıyla kucağıma alayım da artık tek olur,ikiz olur hiç farketmez :)
Değerin yüksek ve çok güzel benimde idrar testimde silik çıkmıştı :) Hayırlısı hangisiyse o olsunn yeterki sağlıkla kucağımıza alalım :)

Kızlar merhaba benim de transferimin 5.günü bugün kaşık ağrılarım var dün belim agridi biraz kasıģım sol tarafında küçük küçük ağrılar oluyor bende bilemedim neden olduğunu doktor bana alttan koymam için progestan hap verdi sabah öğle akşam onu koyuyorum daha tahlil gününe de çok ayın 2 si sanki günler geçmiyor gibi bana da dua edin kizlarrr Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah

Kızlar merhaba benim de transferimin 5.günü bugün kaşık ağrılarım var dün belim agridi biraz kasıģım sol tarafında küçük küçük ağrılar oluyor bende bilemedim neden olduğunu doktor bana alttan koymam için progestan hap verdi sabah öğle akşam onu koyuyorum daha tahlil gününe de çok ayın 2 si sanki günler geçmiyor gibi bana da dua edin kizlarrr Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Amiiin canım korkma hiç tutunma ağrılarıdır onlar

X