- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
Çok teşekkür ederim canım,kan sonucumu da aldım pozitif sonucu teyit ettik :)ilik ciktiysa.minis oralardadir simdiden hayirli olshn canim.benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım,kan sonucumu da aldım pozitif sonucu teyit ettik :)ilik ciktiysa.minis oralardadir simdiden hayirli olshn canim.benim
Bende 7.gun kanda ogrendim canim gerci ben catlatma ignesi vurunmamistim ama degerde 136 cikmistiCift embriyo besinci gun daha 7. Gun 36,54 cikti
Oyoeymis gec okudum canim benimm coook.sevindim saglikla devam eder insallahÇok teşekkür ederim canım,kan sonucumu da aldım pozitif sonucu teyit ettik :)
Hyrlisi olur ins canin senin baya yuksekmis degerin bn catlatma vuruldum ana catlatma ignesi bu kdar yuksek cikarmaz bence ya oyle unut ediyorunBende 7.gun kanda ogrendim canim gerci ben catlatma ignesi vurunmamistim ama degerde 136 cikmisti
İns kat kat artar degerim cunku ilk defa bole yuksek bi deger cikti bnmOy
Oyoeymis gec okudum canim benimm coook.sevindim saglikla devam eder insallah
Dogru soluyorsun nehira yarin veya yarından sonra tekrar denerim belli olur öncekilerde 0.90 filab cikioduÖncekilerde çatlatmadan kaç gün sonra test yaptın böyle erken miydi ve kaç çıkıyordu , onlarla karşılaştırbiliriz, yarın bi daha kan verirsin herşey netleşir
yine boyle catlatmadan 6-7 gun sonra mi 0.90 cikiyordu; ozaman sonuc olumlu bence canim sonuc , sadece emin olamiyoruz ama aksam bi daha mi yaptirsan yada yarin.sabahtan aksama bile fark yukselir benceDogru soluyorsun nehira yarin veya yarından sonra tekrar denerim belli olur öncekilerde 0.90 filab cikiodu
Ben 6. Gün yaptırdım canım test 0 çıktı sanmıyorum çatlatma iğnesi değildir sen içini ferah tut :)Canim gercekten herkes guzel hber verio ust uste nevguzel fakat hmsire catlatma ignesinden de bole cikmis olabilir dedi ya uzuldum acikcasi
Ben çok oldu alalı ama benide eklersin fikir olur arkadaşlara :)Kızlar aklıma bi fikir geldi :) başlığın 1.sayfasına tablo ekleyecem , hamilelik sonucunu alanların, beta değerleri kaçıncı gün kaç olduğuyla ilgili. Böylece kendi aldığımız sonucu karşılaştırırız, bir de tek embriyo mu çift mi onu da yazacam :) şimdi işteyim akşam yaparım :)
doktorun mu göremedi acaba, 1500-2000 üzeri değerlerde kesenin görünmesi gerek.5. Haftaya bugün girdim canım beta hcg de 3200 oldu ama görünmedi hcg 5000 olup görünmeyenlerle konuştum geç görünenler oluyomuş ama aklıma herşey geliyo ne biliyim dua et cumartesi çağırdı yine 2 günde de ne değişecek bilmiyorum biraz geç gitseydim bari. Senin kaç oldu haftan bide betan?
Eklerim tabi fikir olur :) kaçıncı gün yaptın testi ilk değerin kaçtı , sonra kaçıncı gün kaç olmuştu?Ben çok oldu alalı ama benide eklersin fikir olur arkadaşlara :)
Pozitif çıkanlara çok sevindim inşallah kat kat artar. Kızlar 3. Gün embriyosu perşembe transfer edilmişti. 8. gün silik çizgi çıkto kan verdim dua edin.Dogru soluyorsun nehira yarin veya yarından sonra tekrar denerim belli olur öncekilerde 0.90 filab cikiodu
ben bir kere test yaptım yüksek çıktığı için doktorum istemedi daha. 11. gün yaptım değerim 630 çıktı çift embriyo koyulmuştu ikiside tuttuEklerim tabi fikir olur :) kaçıncı gün yaptın testi ilk değerin kaçtı , sonra kaçıncı gün kaç olmuştu?
Allahım bugün hep hamile haberlerden gidiyoz :) bugün pozitif alma günü ben de mi test yapsam diyecem ama daha transfer olmadım biraz sonra hamileliğin tescillenir inşallah hayırlı uğurlu sağlıklı olsun :))Pozitif çıkanlara çok sevindim inşallah kat kat artar. Kızlar 3. Gün embriyosu perşembe transfer edilmişti. 8. gün silik çizgi çıkto kan verdim dua edin.
Maşallah ikiz olduğu kesin mi şuan , yaş kaçtı canım , doktor mu 2 koydu sen mi istemiştin ve ilk denemen miydiben bir kere test yaptım yüksek çıktığı için doktorum istemedi daha. 11. gün yaptım değerim 630 çıktı çift embriyo koyulmuştu ikiside tuttu
Sağol canım 2.denememde pozitifi gördüm her iki denemede de doktorum kendi isteği ile 2 tane koydu 27 yaşındayım :) evet ikiz olduğu kesin 2 gün sonra 15 haftalık olucaz :)Maşallah ikiz olduğu kesin mi şuan , yaş kaçtı canım , doktor mu 2 koydu sen mi istemiştin ve ilk denemen miydi
Allah razı olsun canım hepimize nasip etsin rabbim. Öncesinde kimyasal gebelik geçirmiştim ondan pozirif çıkımcs sevinemiyorum sanki yine olcakmıs gibi. Dua edelim hepimizeAllahım bugün hep hamile haberlerden gidiyoz :) bugün pozitif alma günü ben de mi test yapsam diyecem ama daha transfer olmadım biraz sonra hamileliğin tescillenir inşallah hayırlı uğurlu sağlıklı olsun :))
Aslında öyle bişey yokmuş canım illa şu aralıktayken görünmesi gerek vs gibi değil. Herkesin hamilelik belirtilerinden tut da gelişim aşaması bile farklı ilerleyebiliyor. Belli bir kalıba sokamıyor doktorlar. Herşeyin hayırlısı sabır lazım bu süreçlerde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.doktorun mu göremedi acaba, 1500-2000 üzeri değerlerde kesenin görünmesi gerek.