Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
1-tedaviye hazırlananlar o_Oo_Oo_O

Mojo44 Mojo44 [/USER] , yaş 26, pko, morfoloji, 1 kimyasal gebelik, 1 aşılama sonrası tüp bebeğe başlayacak-İSTANBUL
BirkadinBirerkekBirmelek BirkadinBirerkekBirmelek ,27 yaş, mayısta başlayacak, 1. Deneme
@Edanonurum , tedaviye hazırlanıyor- ANTALYA
sekersizcikolata sekersizcikolata , , haziranda tedaviye başlayacak-İSTANBUL
@ucan terlik , çikolata kisti, haziranda tedaviye başlayacak
Karasya Karasya , yaş ?, hafif pko, tüplerden biri geniş, 2 aşılama sonrası haziranda tüp bebeğe başlayacak-İZMİR
Mstfsevda Mstfsevda , , yaş?, sebepsiz infertilite; 3 aşılama sonrası haziranda başlayacak
Unicornbe Unicornbe , yaş 29, pko-ANTALYA
Nur34nur Nur34nur ,[/USER]
ShinSeGi ShinSeGi , 28 yaş, çikolata kisti, mayısta 4.tedaviye başlayacak
becidina becidina , 35 yaş, pkos, Başkent Üniversitesi-ANKARA
cyd86 cyd86 , 31 yaş, sebpsiz infrt. -İSTANBUL

Bu gruptaki kişilerin çoğu bayramdan sonra hücuma geçiyor arkdaşlar :) herkes bayram sonrasını bekliyor :)

Ayy inanmiyom.pozitif ve daha yeni yaziyorsun ben olsam.heryere ilan ederdim.masallah nazar degmesin hayirli olsun , deger kac cikti? Ben kurbanlik koyun gibi bekliyom.yarin 11 de opu var :) arkanizdan geliyom.:)
Canım ben dayanamayıp erkn test yaptırdım. Sırasıyla 79, 200, 528 çıktı. En zor aşama opu sonrası rahat:) kaç yumurtan gelişti? Hemen transferin olacak mı?

Canım ben dayanamayıp erkn test yaptırdım. Sırasıyla 79, 200, 528 çıktı. En zor aşama opu sonrası rahat:) kaç yumurtan gelişti? Hemen transferin olacak mı?
Suna bak bide erken yapmis ne ketum bisey ciktin :KK48: ayyy kiz ne guzel, 79 degeri kacinci gun cikti. kiz zaten korkuyom en zoru opu deme :) iyiki uyutuyorlar yoksa ben dayanamazdim, benim cikolata kisti var, bu rezervi azaltan bisey buna ragmen yasina gore iyi dedi doktor 15 yumurta buyudu, 3-5 tane biraz bunlardan geride kalan var onlari da alcam dedi doktor , kucuk de olsa yeterli gelebiliyor anlaminda bisey dedi. 1 ay rahim dinlendirme yapcaz biz. Bide embriyoru ptg ye yollamak istiyoz , butun olasilik arttirici seyleri yapalim dedik gerisi tevekkul. Umarim ben de su yuksrk degerleri gorebilirim ya mucize gibi bisey

Kızlar pazartesi malum transferim var yaş 27.5 ilk deneme dolayısıyla tek embriyo transferi yapılır dedi embriyolog ama doktorumla ilk gorusmemizde illa iki tane istersen bı tane 1. Kalite bı tane de geriden gelen koyarız demişti. Ben normalde ikiz istemiyorum çalışıyorum bakamam diye korkuyorum ama tekle de tutmazsa diye korkuyorum nolur akıl verin ya iki tane de ısrar mi etsem garanti mi olur yoksa ilk denemede bı taneyle mi yola koyulsam

Kızlar pazartesi malum transferim var yaş 27.5 ilk deneme dolayısıyla tek embriyo transferi yapılır dedi embriyolog ama doktorumla ilk gorusmemizde illa iki tane istersen bı tane 1. Kalite bı tane de geriden gelen koyarız demişti. Ben normalde ikiz istemiyorum çalışıyorum bakamam diye korkuyorum ama tekle de tutmazsa diye korkuyorum nolur akıl verin ya iki tane de ısrar mi etsem garanti mi olur yoksa ilk denemede bı taneyle mi yola koyulsam

Ben henüz tedaviye başlamadım ama gün sayıyorum başlamak için .

Benim de yaşım 27. Biz de inşallah o aşamaya gelebilirsek ve riskli bir durum olmazsa ben 2 tane isteyeceğim . Şans yüksek teke göre , keşke öyle olmasaydı demektense ..

Mesaj tekrarı

Ben henüz tedaviye başlamadım ama gün sayıyorum başlamak için .

Benim de yaşım 27. Biz de inşallah o aşamaya gelebilirsek ve riskli bir durum olmazsa ben 2 tane isteyeceğim . Şans yüksek teke göre , keşke öyle olmasaydı demektense ..
Sen de hayırlısıyla baslarsin inşallah canım tedaviye kafam o kadar karışık ki ikiz olur diye korkuyorum ama iki embriyo olup teki tutan da çok var

Slm kizlar.Bende tup bebek tedavisi goruyorum ve ilk denememde negatifu gordum 2 sene once ondan sonrada tedavi gornek istemedim baya ara verdim .ve gecen ay dondurulmusum vardi 2 tane biri oldu ama saglam olani bu sali transfer oldum.transfer oldugun gun sayiliyormu bilmiorum ama sayiliyorsa bugun m Rabbim ins hepimizin yuzunu guldursun ins ...

Slm kizlar.Bende tup bebek tedavisi goruyorum ve ilk denememde negatifu gordum 2 sene once ondan sonrada tedavi gornek istemedim baya ara verdim .ve gecen ay dondurulmusum vardi 2 tane biri oldu ama saglam olani bu sali transfer oldum.transfer oldugun gun sayiliyormu bilmiorum ama sayiliyorsa bugun m Rabbim ins hepimizin yuzunu guldursun ins ...
Canım transfer gününden sonraki günden başlıyorsun saymaya. Çünkü şöyle düşün ertesi gün olunca tam bir günü yeni tamamlamış oluyor. Problem neydi sende neden tutmadı ilki böyle duyunca korkuyorum iyicene zaten karamsar bir yapım var :)

bence sende tek embriyoda tutar çünkü ciddi bir problemin yok gibi görünüyor. Yaşın da genç. zaten dondurulmuşların da baya var. İki koyaarlarsa ikisi de direkt tutabilir sende. Yüksek ihtimal. Nasıl için rahat edecekse ücretsiz izin almayı düşünmüyor musun zaten

X