Ayyy sorma :) nihayet evdeyim :) şükür atlattım Allahım inanamıyorum :) kız 11:00 gibi opu vardı, çatalda domtoru beklerken stres tavan yaptı zaten dünden beri geriliyordum :) gözlerim dolmaya başladı , sonra uyudum haberim yok odada uyandım :) kasıklarımda nasıl ağrı var, zaten stresten doluyum ya dünden beri ağrıyı bahane ettim bi ağlamak aldı beni :)) doktor hemşire eşim hepsine dedim ellemeyin beni ağlayıp rahatlayacam :) ağrı kesici iğne yapıldı , yarım saat sonra hafifledi ağrı. Ordan ayrıldık arabanın arkasında yattım geldim :)
Aşılamadaki doktorun verdiği estrofem ve crinone jel var kullanacağım ama 12 gün sonra başlayacam.
bugün başlayıp 4 gün kullanacağım tetradox var. 14 M2 toplanmış ( metafaz 2, olgunlaşmış ve kesin mikroenjeksiyon yapılacak) 18 haziran transfer var. 2 tane embriyoyu pgt ye göndercez ona göre 1 embriyo mu 2 mi koydurcaz bakalım. Pgt yaptırmak başarıyı %70 e kadar çıkarıyormuş , 1 ay rahim dinlendirme tutma olasılığını arttırıyormuş, rahim şuan iğne ve ilaçalrdan aşırı uyarılmış durumda ve 1 aylık süreçte normale dönecek o şekilde daha iyi sonuç alınıyormuş,
Şuan tek istediğim dinlenmek :)