- 19 Haziran 2012
- 3.720
- 163
Evet şu an yatıyorum.Ahaha olabilir adam aradi müsait misiniz diyo olmaz miyim kaç saattir telefon bekliyorum dicektim :) iyiki aramamısim çünkü farklı numaradan aradı bugün. Yatıyomusun sen şimdi ananas kivi ye bol bol kuruyemiş ye bı de her gün bı bardak havuç suyu çok iyi geliyoms
bende ole dusundm ama ilacla duzelir falan diye aklima geliyor ztn adet olursam giderim artik su aralar iliski.zmani bu ayida degerlendricm sonrasi gidicem catlama ignesi 36 saat dolmadi daha :) bana doktor rapor hakkin var dedi ilaçlar icin bu ayriymis mesela bana catlama ignesi.rporu yazdi gecen ay onu 20liraya aldm sonra bu ayda doktor hakkin btmesin kendin ucretle al dedi yani doktor yazarsa devlet oduyor tup bebek doktoru rapor yazmadgi icin olabilirmi sanrm doktor raporuyla oluyor anlicagin onu bi arastrmak lazmSağol canım inşallah hayırlı olur :)
Bişey diyecem ben sana, tup bebeğe gitmek için eşinin neden doktora gıtmesını bekliyorsun, sen git göruş muayene ol, doktor zaten eşinle ilgili test yapılacaksa ister yada kendileri yapıyor bazılarını. Sureç hızlanmış olur.
Ben 3 yılımız dolmadığı için rapordan yararlanamıyorum, herşey parayla yaptırıyorum
Ben kararsızım normalde tek istiyorum ama iki olursa şans artar diye ikiyi de düşünüyorum bilmiyorum napicaz :) bu arada progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı ben yanlış mı kullanıyorum acaba çok afedersiniz camasirima ilaç geliyo geriBende 35 yaşının altındayım 2 tane transfer edildi :) Israrcı ol 2 tane istiyorsan belki ikna edebilirsin
Amin bu arada ikisi de tuttu mu senin ikiz mi?Çok sağol canım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. Benim 2.denememdi ilkinde de 2 tane transfer edilmişti. Tüplerimden 1 tanesi kapalı birde eşimin morfolojisi %1
Evet canımC
Amin bu arada ikisi de tuttu mu senin ikiz mi?
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahEvet canım
ayy ne güzel yaa cinsiyetler belli mi :) maaşallah.Evet canım
Aynen :) işte yarın olsun kurtulayım artık yacanım hadi sende toplat yumoşları da kurtul :) gerisi Allah Kerim. yumurta boyutların nasıl son durumu?
evet biraz uzanman gerekiyor erimesi için.Ben kararsızım normalde tek istiyorum ama iki olursa şans artar diye ikiyi de düşünüyorum bilmiyorum napicaz :) bu arada progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı ben yanlış mı kullanıyorum acaba çok afedersiniz camasirima ilaç geliyo geri
Evde olduğumda 10 dk uzanıyorum ama yine çıkıyor bı kısmıevet biraz uzanman gerekiyor erimesi için.
Canım beni 9 da çağırdılar 9.30 gibi aldılar 10.30 da ben odadaydım yavaştan kendime gelmistim 10-15 dk dk suruyomus işlem bı de ben opu odasında da bekledim biraz doktorun gelmesini falanKızlar bişey soracam, yarın 10:30 da burda ol dediler bana , opu 11:00 de. Kaç dk sürer yaklaşık
Ben de 12 de odaya geçmiş olurum ozaman, peki opudan sonra lekelenme kanama oluyor mu ?Canım beni 9 da çağırdılar 9.30 gibi aldılar 10.30 da ben odadaydım yavaştan kendime gelmistim 10-15 dk dk suruyomus işlem bı de ben opu odasında da bekledim biraz doktorun gelmesini falan
Bir tanesi kesin erkek ama diğeri kendini göstermiyor :)ayy ne güzel yaa cinsiyetler belli mi :) maaşallah.
Kızdır o zaman nazlı bebisBir tanesi kesin erkek ama diğeri kendini göstermiyor :)
Canım benim çok çok az açık pembe peceteye geldi bikac kez başka olmadı. Diğerini de bilmiyorum valla hiç düşünmemiştim :)Ben de 12 de odaya geçmiş olurum ozaman, peki opudan sonra lekelenme kanama oluyor mu ?
Ay bide aklıma gelmişken şimdi bunlar yumurtaları topluyorlar ya, dışarı atılacak bişey kalmıyor ozaman adet olmayacaz mı bu ay :)
İnşallah canımmm :))Kızdır o zaman nazlı bebis
Ben bu gun olayını hiç anlamıyom ya , heralde o sureci yaşayınca anca anlayacam :)Kızlar iyi akşamlar
9 mayısta kontrolum vardı kontrolde rahmin çok güzel dedi.
13/14/15/16/17 mayıs estrofem duphaston ve crino jel kullanacaksın dedi sonra hemşireye dönüp 16 mayıs da biz embriyoları çözelim 18 mayısa kadar sağlıklı olan 1 veya 2 embriyoyu transfer ederiz dedi tam 1 haftam kaldı minik mucizelerime kavuşmaya inş 16 mayısta çözülen embriyolar 18 mayısa kadar saglıklı iler
birde kızlar şimdi 3. gün embiyosu dondurulmuştu 16sında çözüldügünde 18 mayısa kadar saglıklı olanı transfer ederiz dedi yani 6.gün embriyosu olacak dimi ?