- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
Canım test için daha erken değil mi kaçıncı gün embriyosu ki? Acele etmişsin test için gerçi insan meraktan ne yapacağını şaşırıyorcan arkadaşlar dua edicez sabır dileyeceğiz.
benim de durumum galiba negatif.
bugun yine erken gebelik testi yaptım bugun sekizinci gunum hiç çizgi gözükmedi
üstelik karnım her an regli olucakmısım gıbı agrıyor
ve sabahki jeli kullanırken jelin aparataında kırmızı lekelenme gordum galıba suan ıcerde bı yerler kanıyor
sizin basınıza geldi mi hiç
Devlet hastaneleri narkoz vermiyor hsg için dayanılmaz bir ağrı değil ama Ağrı eşiği düşük olan kişilerde kasma kıpırdanma oluyor film kötü çıkıyor emin olamıyorlar bazen bu nedenle özel ekstra para alıp narkoz veriyor. İki kez devlet Hastanesi'nde narkoSuz çektirdim.Hsgde narkoz almayan bı ben mı varım yani :)
Ben özelde cektirmistim canım hatta doktoruma söyledim narkozlu yapsak korkuyorum diye o da korkma o kadar ağrılı bir işlem değil narkoza gerek yok dediDevlet hastaneleri narkoz vermiyor hsg için dayanılmaz bir ağrı değil ama Ağrı eşiği düşük olan kişilerde kasma kıpırdanma oluyor film kötü çıkıyor emin olamıyorlar bazen bu nedenle özel ekstra para alıp narkoz veriyor. İki kez devlet Hastanesi'nde narkoSuz çektirdim.
Tüh biz perşembe toplanacak diye bekliyoduk olsun kaliteli olsunlar da iki gün daha bekleriz artık kaç tane oluşmuş büyüklükleri ne durumdaKizlar yolculuk cok yordu anca kendime geldim, bu aksam normalde son ignemdi, 1 kutu daha yazdi doktor, yarin aksam da yapacam, persembe kontrol var ama burda degil yine kendileri bakmak istedi, buyuk ihtimal persembe aksami catlatma vuracaz, cumartesi toplayacaz dedi. bu arada ben tedavinin 1 . Haftasinda tarlusal kullanmaya baslamistim ya, o onden buyuyenlerin catlamasini durdurmak icinmis.bi biteydi su isler.
Erken canim azcik daha sabret 1-2 gun daha mesela :) hamilelik idrara gec cikiyormus ya, 1-2 gun sonra kan testi yaptir istersencan arkadaşlar dua edicez sabır dileyeceğiz.
benim de durumum galiba negatif.
bugun yine erken gebelik testi yaptım bugun sekizinci gunum hiç çizgi gözükmedi
üstelik karnım her an regli olucakmısım gıbı agrıyor
ve sabahki jeli kullanırken jelin aparataında kırmızı lekelenme gordum galıba suan ıcerde bı yerler kanıyor
sizin basınıza geldi mi hiç
He ben de arka arkaya olur diyordum ama olsun zaten benim transfer hemen olmayacagi icin illa aramiza sure girecek biraz, buyuklukleri farkli farkli , 14-15 un ustunde olanlari topluyoruz dedi, 15 kadar var toplanacak , bazilari hazir bazilarini persembeye kadar daha buyutelim dediTüh biz perşembe toplanacak diye bekliyoduk olsun kaliteli olsunlar da iki gün daha bekleriz artık kaç tane oluşmuş büyüklükleri ne durumda
Yola cikicam birazdan tedirginimA aselbelis601 , senin yarin dimi opu, hadi bakalim hersey kolayca olsun bitsin insallah.Butterfly9020 ile beraber ilerliyorsunuz
Insallah kolayca atlatirsin, ben de tedirginim ya sonrasonda cok agri olmuyordur insallahYola cikicam birazdan tedirginim
amin cnm kendileri dölledilerse mikroenjeksiyon mu yaptılar acaba tek spermle tek yumurta kendileri döllendriyor genelde eslerde sperm kalitesi az oldugu icin yapiyorlar digerinde yumurtalari spermleri dollendirmeye birakiyorlar dogal ortamdaymis gbi ikiside tup bebek yani embriyo olusturuo, doktor kist bi gorunup kayboluyor demis cikolata kisti degilse sikinti yapma adetle atiliyor bendede cok kist vardi tedaviye basladm adetle atildi gecen ay 4cm yine olms doktor atilir o dedi adet gorunce kayboldu ins bu ay yine hortlamaz
Benimkini de gittiğim 5. Doktor fark etti. Sanırım boyutu küçük olunca normal kistlele karıştırıyorlar
Ben de 28 yaşındayım benim de çikolata kistim geç fark edildi ama maalesef başa bela bi dert. Doktorun Lucrin vererek en doğrusunu yapmış. Benim 3 tedavide taze transfer oldu o yüzden hep olumsuz sonuçlandı. Bu sefer ben de hep dondurulmuş hem Lucrin ile deniyeceğim. Çikolata kistine rağmen maşallah embriyo sayın çok iyi
Lucrin hormonları baskılayacan bi ilaç çikolata kistinin de bakılıyor yani zararlı etkilerini geçici olarak azaltıyor hatta uzun süreli kullanımda geçici olarak kisti küçültüyor. Eğer sendeki çikolata kisti ise maalesef tedavisi yok tamamen geçmiyor da inşallah hamile kalırsan bazılarının hamilelikte kayboluyor muş.sağol canımm cok şükür embriyo sayım iyi. malesef kistim kaybolmamış. ama inşallah olumsuz bir etki yapmazlucrin ne işe yarıyordu bu arada ? kisti mi yok edyor ? senin toplandı mı yumurtalarınn _