- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
Sen yazınca baktım canım dediğin gibiymis normalde pco falan yok bende şimdi doktorun yanına gidiyorum sonucu öğrenmek için ona göre bişey verecek inşallah yüksek değildir ya cumartesi 1300 çıkmıştı iki günde 5000 i geçer mi kiÇatlatmayı verdi mi artık ne zaman yapacaksın? Ohss çok fazla yumurtası olanlarda yumurta toplamadan sonra gelişen bir sendrom. İnternetten bak biraz istersen genelde pco su olanlar için deniyor zaten inşallah olmaz. Olursa transferi erteliyolar bildiğim kadarıyla.
Canım sıra bekliyorum internetten baktım 2845 cikmisÇatlatmayı verdi mi artık ne zaman yapacaksın? Ohss çok fazla yumurtası olanlarda yumurta toplamadan sonra gelişen bir sendrom. İnternetten bak biraz istersen genelde pco su olanlar için deniyor zaten inşallah olmaz. Olursa transferi erteliyolar bildiğim kadarıyla.
Çok şükür sorun yok ne güzel.Kizlar transfer ertelenmeyecek çok mutluyum :) bugün iki tane çatlatma iğnesi verdi akşam 9 da yapicam çarşamba sabah 9 opu
Bulundugum yerde kontrole gittigim doktor yumurta sayısının 11 den fazla olduğunu ama küçük olduklarını söylemişti Kayseri'deki tüp bebek doktorum baktı ooo çok fazla yumurta dedi ölçtü bı tanesini 19 mm dedi 20-25 tane var dedi hepsi aynı büyüklükte değildir büyük ihtimalle zaten doktor ilk muayenede 20 tane topalriz senden bunun 10 tanesi döllenirse çok iyi bizim için demişti. Ayy valla ertelicez deyince bütün enerjim gitmişti kendime geldim şükür senin yarın kaçta toplama heyecanlı misinÇok şükür sorun yok ne güzel.
Yalnız 11-12 yumurtam yumurtam var diyordun 2 günde 20-25 nasıl olmuş onlar. Maşallah diyelim. Bir gün sonra başlamıştın benden iğnelere. Opu da bir gün sonra. Darısı transfere:)
Benim e2 kaç oldu acaba dün için istediler ama pazar olduğu için yaptıramadım bulunduğum yerde. Yarın bakılacak artık
10-15 bin tl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.Toplamda ne kadara mal oldu peki 10 embriyoya yapılan test?
10-15 bin tl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.
Amin canım. Bu dileğimiz bebek isteyen herkes için.Sonuca değmiş neyse ki :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
İnşallah bol bol kaliteli embriyo olur dondurursunuz. Amh testi yaptırdın mı canım sen hiç yumurta rezervi iyi olduğu için gerek duyulmamıştır gerçi ama merak ettim.Bulundugum yerde kontrole gittigim doktor yumurta sayısının 11 den fazla olduğunu ama küçük olduklarını söylemişti Kayseri'deki tüp bebek doktorum baktı ooo çok fazla yumurta dedi ölçtü bı tanesini 19 mm dedi 20-25 tane var dedi hepsi aynı büyüklükte değildir büyük ihtimalle zaten doktor ilk muayenede 20 tane topalriz senden bunun 10 tanesi döllenirse çok iyi bizim için demişti. Ayy valla ertelicez deyince bütün enerjim gitmişti kendime geldim şükür senin yarın kaçta toplama heyecanlı misin
Akşam gidecemNehira-27 kuzum napiyosn gittin mi kontrole belli oldu mu opu
İğnelerin kaçıncı günü canım dün 9 mu demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum8 mayıs opu,Butterfly9020
9 mayıs opu, A aselbelis601
Kızlar bu akşam ben kontrole gidiyom yine bana da diyorlarmış 10 mayıs opu :)) peş peşe olurduk artık :)) bakalım transferlerimiz nasıl olacak :)
Tedavinin 11.günü, iğnelerin 8.günüİğnelerin kaçıncı günü canım dün 9 mu demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum
Az kalmış senin de ben toplam 9 gün iğne vuruldum. 10. Günde çatlatma iğnesi ve bu gün boş artık vurulacak bişey kalmadı. Bakalım yarın toplamadan sonra bişey verecekler miTedavinin 11.günü, iğnelerin 8.günü
Ayyy cok heyecanli :) opuda iyiki uyutuyorlar ben dayanamazdimAz kalmış senin de ben toplam 9 gün iğne vuruldum. 10. Günde çatlatma iğnesi ve bu gün boş artık vurulacak bişey kalmadı. Bakalım yarın toplamadan sonra bişey verecekler mi
Bence de. Psikolojik sağlığımızı da düşünmek lazım çünkü bu süreçte:)Ayyy cok heyecanli :) opuda iyiki uyutuyorlar ben dayanamazdim
:) yarin kacta opu, ac karna gidiliyor dimi? Kendine gelince bize de yaz nasil oldugunu gectiginiBence de. Psikolojik sağlığımızı da düşünmek lazım çünkü bu süreçte:)
Gecmis olsun canim, kan pihtilasmasi vardi dimi sende, onunla ilgili tedavi var mi? Diger sebeplerine baktim da azosperm; azospermi olup hamile kalanlar var, pko desen , pkoyla hamile kalan da var, yumurta ve spermler dogru zamani bekliyor sanirim .4. Deneme de negatif. Şuan 5. Deneme yolunda gidiyorum. Hayırlısı