Hadi gecmis olsun :) darisi basima, anne olmaya adim adim ilerliyorsunuz , izin aldin mi, ise gitcen mi yarin falanKızlar çıktım hastaneden çok şükür atlattım 25 tane yumurta toplanmış ama şu an durumları hakkında bilgileri yokmuş yarın arayıp bilgi verecekler ve sonraki günlerde de. Büyük ihtimalle 5. Gün çağırırız dediler. Narkozu verdiler bı dk bile sürmedi bı sersemlik geldi gerisini hatırlamıyorum uyandığımda odadaydım bitti mi dedim sadece beni getirenlere :) çok fazla ağrım olmadı hafif adet sancısı gibi ama sonra kalkınca zorlandım şimdi de biraz ağrım var
Yarın gitcem canım ise izin almadım darısı sana inşallah sen de kolaylıkla atlatirsinHadi gecmis olsun :) darisi basima, anne olmaya adim adim ilerliyorsunuz , izin aldin mi, ise gitcen mi yarin falan
Gecmis olsun canim hadi guzel sonuclarini bekliyoruz:) normalde yatis falan gosteriyolar transfere kadar sen neden ise basliyosun ki. Agrilarinda gecmemis hic olmazsa rapor alsaydinKızlar çıktım hastaneden çok şükür atlattım 25 tane yumurta toplanmış ama şu an durumları hakkında bilgileri yokmuş yarın arayıp bilgi verecekler ve sonraki günlerde de. Büyük ihtimalle 5. Gün çağırırız dediler. Narkozu verdiler bı dk bile sürmedi bı sersemlik geldi gerisini hatırlamıyorum uyandığımda odadaydım bitti mi dedim sadece beni getirenlere :) çok fazla ağrım olmadı hafif adet sancısı gibi ama sonra kalkınca zorlandım şimdi de biraz ağrım var
Valla hiç öyle bişey demediler yat dinlen falan diye sadece transferde izin al dedi doktorum yürürken bayağı ayrı oluyo ama oturunca iyi yarına kadar iyi olmazsan gitmem zaten ise. Bu arada çok o testeşek canım bı sürü ilaç verdiler yine. Sen sonuç bekliyodun dimi kaç günun kaldiGecmis olsun canim hadi guzel sonuclarini bekliyoruz:) normalde yatis falan gosteriyolar transfere kadar sen neden ise basliyosun ki. Agrilarinda gecmemis hic olmazsa rapor alsaydin
Evet canim. Beklemedeyiz saymiyorum hic inan akisina biraktim hayirlisiysa olur insaallah sartlanmiyorum:) Her doktorun farkli demekki gorusu. Ama bence opudan sonra da verilmesi gerekirdi. Cunku enfeksiyon kapma durumlari var antibiyotik vermislerdir zaten. Vucudun dinlenmesi iyi olurdu senin icin. Iyi hissetmezsen gitme bencede.Valla hiç öyle bişey demediler yat dinlen falan diye sadece transferde izin al dedi doktorum yürürken bayağı ayrı oluyo ama oturunca iyi yarına kadar iyi olmazsan gitmem zaten ise. Bu arada çok o testeşek canım bı sürü ilaç verdiler yine. Sen sonuç bekliyodun dimi kaç günun kaldi
Valla cçok ağrım oldu benim bı de il dışından gidiyorum ya yol falan mahvetti iyice yatınca bayağı hafifliyo ama yürümeye çalışınca perisanim:) aynen ben de dik duramıyorum ve tuvalet işi sikinti demekki anormal değilim korkmuştum bende niye bu kadar ağrı oldu diye bı de canım sana hangi ilaçları verdilerMerhabalar arkadaşlar
Ben de bugün çalıştığım için yazamadım.
Dün bana 1 günlük rapor yazmıştı doktor bugün başladım tekrar. Bir gün gelmeyince de iş birikmiş.
Benim bugün de biraz ağrım var A aselbelis601
Dün daha çoktu tabi dik duramıyordum. İki bükük kalktım hep. O da sadece lavabo için kalktım yoksa yattım hep. Bugün sabah uyandığımda dik durabiliyodum:)
Bide lavabo işi biraz ağrılı bende sende de öyle mi?
Maşallah 25 yumurta çok iyi..
İnşallah hepsi döllenir ve kaliteli olurlar.
Beni bugün aramadılar. Zaten perşembe arayacaklarını bugün beklemememi söylemişlerdi son kontrole gittiğimde. Bakalım beklemedeyiz. İnşallah bir sorun yoktur.
Aynıyız demek ki sorun yok. Ya da ikimiz de de bir sorun var :)Valla cçok ağrım oldu benim bı de il dışından gidiyorum ya yol falan mahvetti iyice yatınca bayağı hafifliyo ama yürümeye çalışınca perisanim:) aynen ben de dik duramıyorum ve tuvalet işi sikinti demekki anormal değilim korkmuştum bende niye bu kadar ağrı oldu diye bı de canım sana hangi ilaçları verdiler
Canım öncelikle hayırlı olsun benim bugün yumurta toplama islemim yapildi sonraki aşamaya gecemedigim için sadece iğnelerin acitip acitmadigini cevaplayabilirim :) sinek ısırığı gibi oluyo hiç korkma ben eşime yaptırıyodm önce sonra bı kez kendim yaptim daha az acidigini farkettim :) iğnelere Alissan iyi olur ama onlar bitiyo çatlatma iğnesi çıkıyor bana yarından itibaren de kan sulandırıcı iğne verdi bitmiyo yani :)Merhaba ,
Biz de mayıs adetimle (25 mayıs) tedaviye başlamayı planlıyoruz . Geçen ay başlayacaktık ama doktorumuz 3 gün yurtdışına çıkmış , o 3 gün benim adetimin 2. gününe denk geldi. Nasip dedik bir ay daha erteledik.
Biz 2 yıldır istiyoruz ama hiç gebelik olmadı. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu, değerleri çok değişmedi . Sayı iyi ama hız sorunu var. Benim de FSH ım 10-13 arası değişiyor, ama çok şükür ki AMH değerim iyi. Bu ilk denememiz olacak inş.
Aklıma takılan bazı sorular var .
Yumurta gelişimi için yapılan iğneler çok acıtıyor mu?
Transfere kadar olan aşamaları neredeyse tamamen öğrendim ama sonrası nasıl oluyor bilmiyorum. Rabbim nasip eder inş hepimize , hamilelik öğrenildiğinde hangi ilaçlar kullanılıyor , iğne falan var mı o zaman kullanılan ?
Ben kan verirken de kötü oluyorum , iğneler dışında korktuğum bir şey yok , tedirginim. Bir başlasak ne olduğunu yaşayıp göreceğim, ben buradaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim .
İnşallah canım iyi oluruz az önce yine tuvalete gittim gitmez olaydım :) bana estrofem günde 3 kez, progestan kapsül fitil olarak günde 3 kez transfer günü ağızdan al ilacı dediler, tetradox günde 2 kez, prednol günde 1, oksapar iğne günde 1. İğne kan sulandırıcı sanırım. Tedradoxla prednolu transfere kadar kullancam diğerleri için de hastaneden talimat beklicem :) yarın ikimiz de yumurtalar hakkında bilgi alicaz çok merak ediyorum hayırlı haber alırız inşallah aradıklarında yaz mutlakaAynıyız demek ki sorun yok. Ya da ikimiz de de bir sorun var :)
Geçiyo ama biraz daha iyi olacaksın yarına. Ben de inşallah.
Bana opudan 3 gün önce antibiyotik verdiler. En son dün akşam içtim sonra bırak dediler. Tedaviye başladığım ilk gün femamed diye folik asit vermişlerdi ona devm ediyorum. Dün itibariyle Crinone jel, estrofem başladım. İnsülin direncim varmış bunu da tedavi içerisinde yapılan testlerde öğrendim onun için bir ilaç verdiler. Sonraa d vitaminim çok düşükmüş onun için de ampul şeklinde bir ilaç verdiler.
Bitti galiba baya bişi var unutmadıysam bunlar
MerhabaMerhaba ,
Biz de mayıs adetimle (25 mayıs) tedaviye başlamayı planlıyoruz . Geçen ay başlayacaktık ama doktorumuz 3 gün yurtdışına çıkmış , o 3 gün benim adetimin 2. gününe denk geldi. Nasip dedik bir ay daha erteledik.
Biz 2 yıldır istiyoruz ama hiç gebelik olmadı. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu, değerleri çok değişmedi . Sayı iyi ama hız sorunu var. Benim de FSH ım 10-13 arası değişiyor, ama çok şükür ki AMH değerim iyi. Bu ilk denememiz olacak inş.
Aklıma takılan bazı sorular var .
Yumurta gelişimi için yapılan iğneler çok acıtıyor mu?
Transfere kadar olan aşamaları neredeyse tamamen öğrendim ama sonrası nasıl oluyor bilmiyorum. Rabbim nasip eder inş hepimize , hamilelik öğrenildiğinde hangi ilaçlar kullanılıyor , iğne falan var mı o zaman kullanılan ?
Ben kan verirken de kötü oluyorum , iğneler dışında korktuğum bir şey yok , tedirginim. Bir başlasak ne olduğunu yaşayıp göreceğim, ben buradaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim .
Yazarım inşallah iyi haberlerde buluştursun rabbimİnşallah canım iyi oluruz az önce yine tuvalete gittim gitmez olaydım :) bana estrofem günde 3 kez, progestan kapsül fitil olarak günde 3 kez transfer günü ağızdan al ilacı dediler, tetradox günde 2 kez, prednol günde 1, oksapar iğne günde 1. İğne kan sulandırıcı sanırım. Tedradoxla prednolu transfere kadar kullancam diğerleri için de hastaneden talimat beklicem :) yarın ikimiz de yumurtalar hakkında bilgi alicaz çok merak ediyorum hayırlı haber alırız inşallah aradıklarında yaz mutlaka
canım senle benim ilaçlar tamamen aynı. Bu oksaparı koldan vuruyorum göbekte oluyomuş da bana kol dediler. Yakıyo sanki ağrı oluyo bende. Bitek tetradoxla estrofem yerine başkavarİnşallah canım iyi oluruz az önce yine tuvalete gittim gitmez olaydım :) bana estrofem günde 3 kez, progestan kapsül fitil olarak günde 3 kez transfer günü ağızdan al ilacı dediler, tetradox günde 2 kez, prednol günde 1, oksapar iğne günde 1. İğne kan sulandırıcı sanırım. Tedradoxla prednolu transfere kadar kullancam diğerleri için de hastaneden talimat beklicem :) yarın ikimiz de yumurtalar hakkında bilgi alicaz çok merak ediyorum hayırlı haber alırız inşallah aradıklarında yaz mutlaka
Canım öncelikle hayırlı olsun benim bugün yumurta toplama islemim yapildi sonraki aşamaya gecemedigim için sadece iğnelerin acitip acitmadigini cevaplayabilirim :) sinek ısırığı gibi oluyo hiç korkma ben eşime yaptırıyodm önce sonra bı kez kendim yaptim daha az acidigini farkettim :) iğnelere Alissan iyi olur ama onlar bitiyo çatlatma iğnesi çıkıyor bana yarından itibaren de kan sulandırıcı iğne verdi bitmiyo yani :)
Merhaba
Tüp bebek süreci evet zor ama benim düşündüğüm okuduğum kadar zor olmadı. Bu kişiye, eşin desteğine ve tedavi görülen merkeze de bağlı galiba.
İğneler beni de çok germişti ama yanlış doz yapıcam diye:)
Acı fazla olmuyo bir kaç gün sonra zaten alışıyorsun.
Korkma Allah kolaylığını veriyor ben de çalıştığım için çok korkmuştum zorlanıcam nasıl olcak diye ama çok şükür bu aşamaya geldik. Allah tamamına erdirir inşallah.
Bismillah deyip başlamak lazım.
Bana karından dediler ama yarın baslicam bugunkini serumla vermişler sanırımcanım senle benim ilaçlar tamamen aynı. Bu oksaparı koldan vuruyorum göbekte oluyomuş da bana kol dediler. Yakıyo sanki ağrı oluyo bende. Bitek tetradoxla estrofem yerine başkavar