- 19 Haziran 2012
- 3.720
- 163
Sabah 9 da inşallah. Evet aç ve susuz gidiyoruz. gece 12'den sonra yemek içmek yok.:) yarin kacta opu, ac karna gidiliyor dimi? Kendine gelince bize de yaz nasil oldugunu gectigini
Ben de doktora gidiyorum :) hadin gorusuruz. A aselbelis601 gelirse selam soyle :)Sabah 9 da inşallah. Evet aç ve susuz gidiyoruz. gece 12'den sonra yemek içmek yok.
Yazarım tabi tecrübelerimi:)
Güle güle git gel. Hayırlı haberler alırsın inşallah. Söylerim :)Ben de doktora gidiyorum :) hadin gorusuruz. A aselbelis601 gelirse selam soyle :)
Valla hiç bilmiyorum o testten yaptırdım mi ama tedaviye ilk başladığımda bakmislardi sanki hiç stres yapma canım muhakkak kaliteli vardır içinde hadi bakalım tecrübelerini bekliyoruz yarın çok merak ediyorum :)İnşallah bol bol kaliteli embriyo olur dondurursunuz. Amh testi yaptırdın mı canım sen hiç yumurta rezervi iyi olduğu için gerek duyulmamıştır gerçi ama merak ettim.
Benim yarın 9 da inşallah. heyecan olmaz mı fazlaca var. Ben de kistten kaynaklı sanırım az yumurta var. Kaliteleri iyi olamazsa diye çok korkuyorum açıkçası.
Geldim bebişim burdayım :) hadi bakalım merakla bekliyorum hangi gün dicekler benim transfer haftaya pazartesi olacak heraldeBen de doktora gidiyorum :) hadin gorusuruz. A aselbelis601 gelirse selam soyle :)
Aynı şeyi ben de düşünüyorum ama transfer günü perşembe belli olur dediler son kontrolde. Bakalım artık inşallah kaliteli kaliteli bol bol embriyolarımız olsun da transfer de olur bir ara:)Ge
Geldim bebişim burdayım :) hadi bakalım merakla bekliyorum hangi gün dicekler benim transfer haftaya pazartesi olacak heraldeButterfly9020 senin hangi gün acaba 5. Gün pazara geliyo
Kız su opu beni çok geriyo ya ameliyat gibi tamamen soyndurup önlük giyduriyolarmis bı de ilk defa narkoz alicam valla düşündükçe geriliyorum ben aksam 9.30 da vurdum çatlatmayi delik deşik oldu karnım ya bitti çok şükürAynı şeyi ben de düşünüyorum ama transfer günü perşembe belli olur dediler son kontrolde. Bakalım artık inşallah kaliteli kaliteli bol bol embriyolarımız olsun da transfer de olur bir ara:)
Beni de geriyo:)Kız su opu beni çok geriyo ya ameliyat gibi tamamen soyndurup önlük giyduriyolarmis bı de ilk defa narkoz alicam valla düşündükçe geriliyorum ben aksam 9.30 da vurdum çatlatmayi delik deşik oldu karnım ya bitti çok şükür
Geldim canlar :) doktor yumurtalara baktı, gece gece tüp bebek doktorunu aradı :) büyüklükleri söyledi, kadın demiş ki bi ilaç vardı içtiğim yarın sabah da içsin onu , 9 da arayacaz antalyaya çağırbilirşz demişler , son bi defa kendileri bakmak istiyormuş, sabah bakalım nolcak gel derlerse gidecem.Kız su opu beni çok geriyo ya ameliyat gibi tamamen soyndurup önlük giyduriyolarmis bı de ilk defa narkoz alicam valla düşündükçe geriliyorum ben aksam 9.30 da vurdum çatlatmayi delik deşik oldu karnım ya bitti çok şükür
Ben de hsg de ilk narkozu yemiştim bu 2. Olcak :)Beni de geriyo:)
Ama sonu güzel olacak inşallah buna çok inanıyorum. O yüzden girip çıkıcaz Allahın izniyle.
Ben daha evvel hsg için narkoz almıştım hafif bi sersemlik oluyo tabi uyanınca.
Hoşgeldin..Geldim canlar :) doktor yumurtalara baktı, gece gece tüp bebek doktorunu aradı :) büyüklükleri söyledi, kadın demiş ki bi ilaç vardı içtiğim yarın sabah da içsin onu , 9 da arayacaz antalyaya çağırbilirşz demişler , son bi defa kendileri bakmak istiyormuş, sabah bakalım nolcak gel derlerse gidecem.
Sağda ; 19 , 15,15,15 , 14,14
Solda ; 18,16,14,10 ve 10 un altında üçbeş tane varmış.
Normalde yarın akşam son iğnem bakalım nolacak.
A aselbelis601 , sen bugün çatlatmayı oldun mu bugün. Son kontrolde kaç yumurtan vardı ve büyüklükleri neydi ?
Güzel mi dersin , küçükler çoğunlukta çarşambaya perşembeye kadar büyür mi ki onlarHoşgeldin..
Güzel haberle geldin sen de çok şükür
Maşallah senin yumurtalar da gayet güzel gelişmişler kistle rağmen
Canım çok geçmiş olsun atlattın çok sukur inşallah hepsi çok kalitelidir ve hepsi döllenip 5. Güne kadar gider. Bunu atlattın darisi hayırlısıyla transfere insallah. 3 saat sürüyor demek toparlanmak Allah'ım yarın da sıra bendeMerhabalar kızlar
Yeni toparlandım. Ayılmam kafamın yerine gelmesi biraz zaman aldı :)
14 yumurtam toplanmış kalitesi ile ilgili şu an bişey demiyolar. Olgun ve yarın olgun olanlar döllenmeye alınacakmış. Olgun olmayan varsa ona yapacak bişey yokmuş. Perşembe günü arayıp haber verecekler durum hakkında.
Opu ya gelince korkulacak bişey yok. Belden aşağıyı çıkarttılar bana tamamen soyunmadım:)
Önlük giyip uzanıyosunuz masaya
Sonrasını zaten hemşireler ayarlıyo. Doktor geliyo ve uykuya geçiyorsunuz.
Uyandığımda ben odadaydım ve çok ağrım vardı. Serum bağlıydı zaten ağrı kesici de varmış içinde yarım saat sonra ağrı azaldı.
Şu an da da var ağrı ama dayanılmayacak gibi değil. Şu an yolda arabanın arka koltuğunda evime gidiyorum. Merak ettiğinizi bildiğim için haberdar edeyim dedim.
Aminn inşallah. Sağolasın..Canım çok geçmiş olsun atlattın çok sukur inşallah hepsi çok kalitelidir ve hepsi döllenip 5. Güne kadar gider. Bunu atlattın darisi hayırlısıyla transfere insallah. 3 saat sürüyor demek toparlanmak Allah'ım yarın da sıra bende