Teşekkür ederim. Hepsi için bütün tedavileri uyguladık ve güzel embriyolarımız oldu ancak tutmadı. Tutmama nedeninde elle tutulur bir neden yok. En son tutmama sebebi nedeniyle acaba mız kalmasın diye histeroskopi oldum onda da bir şey çıkmadı. Sanırım sadece zaman meselesi. Dondurulmuş embriyo var 5. denemede sadece transfer olacak. İnşallah bu sefer olur. Nasipse gelir bakalım, yaşayıp göreceğiz.Gecmis olsun canim, kan pihtilasmasi vardi dimi sende, onunla ilgili tedavi var mi? Diger sebeplerine baktim da azosperm; azospermi olup hamile kalanlar var, pko desen , pkoyla hamile kalan da var, yumurta ve spermler dogru zamani bekliyor sanirim .
Bastan tedaviye mi baslayacaksin , dondurulmus vardi da onlar mi cozulup konulacak ? En kisa zamsnda sonuca ulasirsin insallah aminnn
kızlar tüp bebek fiyatları ortalama ne kadar ve ne kadar bir süre devam ediyor bu tedavi?
Uzun ve kısa protokol var. En az adetin 3. günü ile başlayıp transfer aşamasına kadar 10-15 gün sürüyor. Uzun protokol da 1 ile 2 ay arası.
Ortalama ücretler eğer erkek faktörü yoksa ilaçlar hariç en az 4500 tl civarı tabi bu Ankara da bulunan Hastanelerin kıyası İstanbul daha pahalı diye biliyorum. İlaçlar desen rapor yoksa 2000 tl-3000 tl civarında tutuyor.
Ayy çok doğru anlatmışsin cedriodite 3. Vuruşumdaydi sanırım kıpkırmızı oldu etrafı ve kaşınma da oluyodu korkmuştum yanlış vurdum diyeİğnelerin ucu çok ince doğru noktayı bulup yaparsanız hiç hissetmesini bile. Sadece cedrotide yaptıktan sonra hafif yanma kaşıntı vs yapabiliyor. Ben kendim iğneyi tam batırıcakken o noktanın acıdığını hissedersem başka noktaya geçiyorum, acımayan noktaya yapıyorum. Acıyan noktaya yapılınca morarma da oluyor
bende kan pıhtılaşma sorunu yok da bakmadan verdiler öyle herkese veriyorlar sanırım. Düşük riski olmasın diye. hamileliği boyunca kullananlar bile var. Akşamları işten gelince yapsan yeterli günde bikere. sabahları da coaspirin alıyorum zaten o da aynı işlev de.Bana karından dediler ama yarın baslicam bugunkini serumla vermişler sanırım
Benim de öyle bı problemim yok canım dediğin gibi herkese veriyolar demekkibende kan pıhtılaşma sorunu yok da bakmadan verdiler öyle herkese veriyorlar sanırım. Düşük riski olmasın diye. hamileliği boyunca kullananlar bile var. Akşamları işten gelince yapsan yeterli günde bikere. sabahları da coaspirin alıyorum zaten o da aynı işlev de.
Amin. Olumlu düşünmeye bak canım. İnşallah ilk denemede olur ama olmazsa da pes etme. Ben 5. Denemeyi yapacağım Allah büyük diyor ve sabırla yoluma devam ediyorum.çok teşekkür ederim.
hem maddi hem manevi zor sıkıntılı bir süreçAllah isteyen herkese nasip eder sağlıkla inş
3 ü 5 i düşünme. Sen bebeklere odaklan ve güzel düşün. Allah nasip eder inşallah canım. Güzel haberlerini duyarız inşallah.Selamlar..
Haber geldi bana 14 yumurta toplanmıştı. 6'sı döllenmeye alınmış. Diğerleri olgun değilmiş. 6'sı döllenmiş. Şu an iyiymiş durumları ama 10 embriyodan az olunca 5.güne bekletip riske atmıyoruz dediler. Yarın transfer var yani. Bilemedim şu an ne düşüneceğimi. Fikirlerinizi almak isterim
AA bu ne hızcok heyecanlı ya Allah'ım inşallah annesine tutunur minnos bı tane mi koyacaklar.Selamlar..
Haber geldi bana 14 yumurta toplanmıştı. 6'sı döllenmeye alınmış. Diğerleri olgun değilmiş. 6'sı döllenmiş. Şu an iyiymiş durumları ama 10 embriyodan az olunca 5.güne bekletip riske atmıyoruz dediler. Yarın transfer var yani. Bilemedim şu an ne düşüneceğimi. Fikirlerinizi almak isterim
Hadi hayırlısı :)AA bu ne hızcok heyecanlı ya Allah'ım inşallah annesine tutunur minnos bı tane mi koyacaklar.
Beni de aradılar az önce 25 toplanmıştı 20 tanesini işleme almışlar 16 tanesi döllenmiş takibe devam dedi ama benim sormam gereken bişey var mıydı bilmiyorum tamam deyip kapattm
önemli olan kaliteli olması canım. hemşire bana dedi ki öyle oluyo ki 45 tane yumurta topluyoruz içleri boş. bir tane zor çıkyıo 1. kalite. sayılara takılmamak lazım. birtane olsun tutsun sağlıklı olsun normalde de bir taneyle hamile kalıyor insanlar:) birde 10 embriyodan az olunca niye 5.güne bekletiyoruz demiş ki? hepsini bekletiyolar normalde benim bildiğim.Selamlar..
maaşallah çok iyi canım:) karar verdin mi kaç tane koyduracağınaAA bu ne hızcok heyecanlı ya Allah'ım inşallah annesine tutunur minnos bı tane mi koyacaklar.
Beni de aradılar az önce 25 toplanmıştı 20 tanesini işleme almışlar 16 tanesi döllenmiş takibe devam dedi ama benim sormam gereken bişey var mıydı bilmiyorum tamam deyip kapattm
25 toplanıp 2. Güne 16 kalması iyi mi gerçekten adama hiç bişey de sormadım ya 5. Güne iyice azalır diye korkuyorum yok karar vermedim kalite durimuna göre olur heralde bı iki gün sonra emroyolga sorarım ne öneriyo diye bu süreçte çok zormuş şu an 16 tane çocuğum var ve onlar yaşam mücadelesi veriyor gibi hissediyorum :)maaşallah çok iyi canım:) karar verdin mi kaç tane koyduracağına
:)))) bence çok iyi daha azalmaz inş. azalsa da en fazla bir iki tane :)25 toplanıp 2. Güne 16 kalması iyi mi gerçekten adama hiç bişey de sormadım ya 5. Güne iyice azalır diye korkuyorum yok karar vermedim kalite durimuna göre olur heralde bı iki gün sonra emroyolga sorarım ne öneriyo diye bu süreçte çok zormuş şu an 16 tane çocuğum var ve onlar yaşam mücadelesi veriyor gibi hissediyorum :)
Hosgeldin :) hayirli olsun insallah transferiniz . Ben de bugun kontrole geldim, insallah buyumuslerdir ve son kontrol olur, cumartesi opu olmasini umuyorum,Merhaba arkadaşlar, sebepsiz infertilite sebebiyle ilk tüp bebek denemesine başladık ocak ayında ama progesteronum yüksek çıktığı için taze transfer yapılamamıştı. Uzun bekleyişten sonra nihayet pazartesi transfer olmayı bekliyorum. Hayırlısı olur inşallah benim için de burdaki herkes için de.. Beni de listeye eklerseniz beraber gün sayalım