- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 32
Arkadaslar merhaba sperm sonucundan anlayan varmi acaba ?
Tesekkur ederim int baktigimda morfoloji 2 3 ise tup bebek deneyin direk diyo ama tabi baska seylerde dusukse olabilir kafam karisti aastirdilca ben sperm sayisini bile anlayamadim degisik kodlanmis. Sperm sayisi kac mesela 41 milyon mu ? Yoksa 41*10ml flan ndemek oluyo yanisonuclar gayet iyi, bir sorun görünmüyor. morfoloji yuzde 4 olmali en az ama bu cok onemli degil. yuzde 2 de kotu degil bana kalirsa. yine de morfoloji icin e vitamini kullanilabilir.
Tesekkur ederim int baktigimda morfoloji 2 3 ise tup bebek deneyin direk diyo ama tabi baska seylerde dusukse olabilir kafam karisti aastirdilca ben sperm sayisini bile anlayamadim degisik kodlanmis. Sperm sayisi kac mesela 41 milyon mu ? Yoksa 41*10ml flan ndemek oluyo yani
Tesekkur ederim sagolasinbakma sen dediklerine. yuzde 0 morfoloji ile hamile kalanlar var. evet ml'de 41 milyon, toplamda 106 milyon. gayet iyi bu sonuc.
Igneleri kullandığın hâlde mi az yumurtan oldu canımTedavim bir sonraki adete kaldı yumurta şahım düşükmüş kızlar nasıl arttırabilirim
Canım çörekotu bal tarçın yedim çok şükür 9 yumurtam toplantıIgneleri kullandığın hâlde mi az yumurtan oldu canım
Maşallah. Ignelerle birlikte mi çörek otu bal tarçınCanım çörekotu bal tarçın yedim çok şükür 9 yumurtam toplantı
Günaydın canım evet karışımı iğneleri kullanırken 5 gün kullandım. Veeee şimdi idrar testi yaptım eğer yanlış değilse ikinci çizgiyi gördümMaşallah. Ignelerle birlikte mi çörek otu bal tarçın
Masallahhh.hadi inşallah allah tamamına erdirsin canim.ben de müjdeyi veririm insallah.ben de dün içtim bal tarçın çörek otu. Sen diyinceGünaydın canım evet karışımı iğneleri kullanırken 5 gün kullandım. Veeee şimdi idrar testi yaptım eğer yanlış değilse ikinci çizgiyi gördüm
İyi yaptın şifa olsun inşallahMasallahhh.hadi inşallah allah tamamına erdirsin canim.ben de müjdeyi veririm insallah.ben de dün içtim bal tarçın çörek otu. Sen diyince
Kızlar 3 tane 19 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirimİyi yaptın şifa olsun inşallah
Büyür canım ama sen 3 taneye işlem yapılacak diye düşün benim öyle oldu 13 mm ler işlem görmediKızlar 3 tane 19 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Hadi yaaa. onları bi iki gün sonra tekrar çağırıp toplamadi mi. sen hangi aşamadasın şimdi canimBüyür canım ama sen 3 taneye işlem yapılacak diye düşün benim öyle oldu 13 mm ler işlem görmedi
Yok canım bir daha toplama olmuyor diye biliyorum. Ben transfer oldum 9. Gün bitti çok şükürHadi yaaa. onları bi iki gün sonra tekrar çağırıp toplamadi mi. sen hangi aşamadasın şimdi canim
Ay hadi inşallah.yarin mi belli olacakYok canım bir daha toplama olmuyor diye biliyorum. Ben transfer oldum 9. Gün bitti çok şükür
Salı günü test günümAy hadi inşallah.yarin mi belli olacak