Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Çikolata kistiniz kaç cm di transfer yapıldığında

34 yaş-ilk deneme-tedavi asamasindayim-kromozom bozukluğu düşük amh

Merhaba beni de ekler misiniz? Yaş 34 1 aşılama üzerine 3.tüp bebek denemesi. Transfer tarihim 22nisan. 2embriyo Bursa

Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün

Eklentiler

• B127EAD7-A083-42DD-8226-6416DFE74DDF.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 91
  • 9C937A85-29FE-40A2-8F1D-81FE8631C565.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 86
  • 86721179-C43C-41C0-BF8C-FE64E43EA554.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 86
Bişey merak ediyorum kromozom bozukluğu olduğu zaman ne şekilde hareket ediyor embriyologlar biliyor musunuz acaba? Yani bu durum nasıl çözülüyor
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı bende parça değişimi varmış normal yolla sağlıklı gebelik şansı %30 dediler %70 engelli olur yada düşük olur dediler bu yüzden PGD diye bı işlem var genetik ayıklama tüp bebek merkezinde yapiliyo genetik ayıklama yaptırıp transfer yapiliyomus hayırlısı bakalım inşallah nasip olur

Kızlar merhaba. 2 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek tedavisinde hamileyim. Amh düşüklüğü nedeniyle opuda sadece 6 yumurtam toplandı.5i döllendi 5. Güne geldi 1 5aa birde kalitesi daha düşük 2 embriyo transfer edildi ve oldu çok sükur

29 yaşındayımaçıklanamayan infertilite 2 aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek yaptırdık 4.gunundeyim transfer sonrasından beri kasık ağrım var . Çilek havuç kuru incir ceviz fındık tüketiyorum süt meyve suyu ve bol su içiyorum başka dikkat etmem gereken birsey var mi acaba

38 yaş, çikolata kisti ve ileri yaş, 4. Tüp denemesi 2 aşılama, 1 kimyasal 1 pozitif 1 evladım var 1 negatif döndürülmüş tek embriyo. 28 Ağustos opu 31ağustos transfer 2 taze embriyo .

Merhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi

Merhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Hatırlı olsun ilk üç gün de tutunuyor. Ama kana ve idrara geçmesi daha uzun sürüyor. Ve evet günler hiç geçmiyor gibi geliyor ama onda geçiyor biraz sabır inşallah pozitiffff

Evet tüp bebekle şuan 8 haftalık gebeyim çok şükür 5. Günde yapmıştım dayanamamıştım. Çok silik çıkmıştı. Ama erken yapıp çıkmayan sonra pozitifi gören çok insan var.
Aynen canım bende 5. Gün yaparım dayanamam herhalde dün transfer sonrası 4 saat uyudum dinlendim sonra normal yavaş yavaş yemeğimi falan yaptım arada oturarak dinlendim zaten doktor biraz hareket etmenin kandolaşımını artırdığı için embriyonun yerleşmesi için iyi dedi

Evet bende ufak tefek işlerimi yaptım. İlk üç Gün biraz daha dinlenmeye çalış. Sonra istesen de yapamıyorsun. Zaman geçsin diye napacağını şaşırıyorsun. inşallah güzel haberlerini alırız

Evide süpürdüm yavaş yavaş sıkıntı olmaz herhalde kanamam falan yok benim

Taze transfer ve erken gebelik testi yaptığım. Prdctr olandan. Erken ama dayanamadım ki
rabbim müjdeler nasip etsin inşallah bekle biraz daha. bir de evde yapılan testlerde de şöyle bir handikap var. sabah erken yapılacak ama gece tuvalete kalktıysan olmaz yine. az veya çok su içtiysen o bile etkiler. en doğrusu kan testi. onun için de 10. cu gün en erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…