Sağlıcakla geçer inşallah canım, meleğin ya da meleklerin sonuna kadar sana sımsıkı tutunurlar inşallah, Allah yardımcın olsunPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Allah razı olsun , amin inşallahSağlıcakla geçer inşallah canım, meleğin ya da meleklerin sonuna kadar sana sımsıkı tutunurlar inşallah, Allah yardımcın olsun
Hadi bakalim hayrlisi olsun insallah tutar kasim ayi bebisleri dolsun bizimde haftaya olur herhaldePazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Hayirlisi olsun canim inss tutarrPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Hadi bakalim hayrlisi olsun insallah tutar kasim ayi bebisleri dolsun bizimde haftaya olur herhalde
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah çok sağolunHayirlisi olsun canim inss tutarrhersey gonlnce olsn sizlerdnde mujdeleri bekliyoruz
Canım oldun mu transferini, imşallah çok güzel geçerRabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah çok sağolun
Allah yardımcın olsun, inşallah bu tedavin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sonuçlanırBende Çarşamba tedaviye başlıyorum ikinci denemem olucak
Transferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallahCanım oldun mu transferini, imşallah çok güzel geçer
Canim hadi hayirlisi en zoru gecti simdi artik insallah hedefine ulasirsinMerhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı benim de 11 tane toplanmış bakalım Perşembe ya da cumartesi de transfer olacak
Hayırlı olsun, her şey çok güzel ilerler inşallahMerhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı benim de 11 tane toplanmış bakalım Perşembe ya da cumartesi de transfer olacak
İlk 1-2gün zor geçiyor ama sonrası bi bakmışsın test zamanı geliyor, inşallah tutunurlar,sağlıklı olurlarTransferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah
İlk 1-2gün zor geçiyor ama sonrası bi bakmışsın test zamanı geliyor, inşallah tutunurlar,sağlıklı olurlar
Amin inşallah bu yolda olan herkesin allah yardımcısı olsun. Tez zamanda yavrularımıza kavuşalımAllah yardımcın olsun, inşallah bu tedavin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sonuçlanır
Bol protein ve sebze tüketiyorum hergün yumurta süt peynir yoğurt veya ayran tüketiyorum, kayısı badem fındık ceviz tüketiyorum kahve çok içerdim bıraktım, hazır hiçbir şey tüketmedim (çikolata,abur cubur,fast food gibi). Yoğurdumu kendim yapıyorum, tam buğday ekmek kullanıyorum, aklıma bu kadar geldi:)Amin inşallah, buarada özellikle dikkat ettiğiniz, yediğiniz içtiğiniz bişeyler var ı
Masallah kuzum ekmegide yaoiyom dicen sandim bi an:)) bende benzer seler. Sut icemiyorm midemi rahtsiz ediyo yogurt ayran peynire agrlk veriyorm bnde zatn bu tarz seleri icmi bastrmk icin canimda istiyor:)Bol protein ve sebze tüketiyorum hergün yumurta süt peynir yoğurt veya ayran tüketiyorum, kayısı badem fındık ceviz tüketiyorum kahve çok içerdim bıraktım, hazır hiçbir şey tüketmedim (çikolata,abur cubur,fast food gibi). Yoğurdumu kendim yapıyorum, tam buğday ekmek kullanıyorum, aklıma bu kadar geldi:)
Ahh yok cnm nerde ekmek yapacak marifetMasallah kuzum ekmegide yaoiyom dicen sandim bi an:)) bende benzer seler. Sut icemiyorm midemi rahtsiz ediyo yogurt ayran peynire agrlk veriyorm bnde zatn bu tarz seleri icmi bastrmk icin canimda istiyor:)