- 8 Mayıs 2018
- 245
- 237
- 31
Dediğim gibi olmuş 3 tanesi de döllenir inşallah üzme sen kendini bir embriyo koyalar iki tane dondurursun3 yumurta toplandı bugun 10da opu oldum.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun
Bence edilmeli ilaçlara devam Edip etmeyeceğine doktor karar veriyorKızlar transferden olumlu sonuç aldıktan sonra aynı doktora mı devam edilmeli
Haklısın ben dün sonuç aldım pozitif şimdi takip doktoru bulsam mo diye düşünüyorumBence edilmeli ilaçlara devam Edip etmeyeceğine doktor karar veriyor
Yani ilk 12 hafta kendi doktoryma devam Edip sonrasında başka bir doktora geçerim inş hersey çok güzel ilerler hepimiz içinHaklısın ben dün sonuç aldım pozitif şimdi takip doktoru bulsam mo diye düşünüyorum
İnşallah canım inşallah sonuna kadar güzel gider herşeyYani ilk 12 hafta kendi doktoryma devam Edip sonrasında başka bir doktora geçerim inş hersey çok güzel ilerler hepimiz için
En kisa zmaanda yavruna kavusursn ins canim. Hastaym bu drlara neguzel insan hayatyla oynamak bi yil bkle diyrnler cok neseki ben hicbirini dinlemedm iyiki dinlemedm esmde sorun cikti. yumrta takibi ve asilama denedm toplamda 8 aylik bklemedn sora 9. Ayda tupbebekle hamile kaldim sukurler olsn. Icine snmedyse degistir bi yil olms herseyi arastrmasi lazim artik sende ve esindeMerhaba siteyi disaridan takip ediyordum denk geldikce ama sizlere daha yakin olmak istedim.
Benim sizlere bir sorum olucak 1 yildir cocuk istiyoruz ilk gittigim dr.muayene fln etti bir sorun yok dedi folik asit verdi yolladi.sonra 4 ay sonra baska dr.a gittim o da muayene etti hersey normal dedi ve 21.gun testi istedi.simdi test sonucunu resimde ekledim.bana bunun sonucuna gore esinden test isticem dedi.sizce cikan sonuc iyimidir.Eki Görüntüle 2225610
Aynen kaç doktora gittim herşey yolunda herşeyin düzgün dediler. Meğer yumurta rezervim azmis.3 yıl sonunda geçen hafta tup bebek doktoru ultrasonla bakarken söyledi. Ve biz bundan 6 ay önce irenbe kaan beye bile gittik çok meşhur diye.400 lira muayene parası aldı besdakkada. Ne yumurta az dedi ne bisey. Tup bebek yapmayalim daha dedi hatta.3yillik evliydimEn kisa zmaanda yavruna kavusursn ins canim. Hastaym bu drlara neguzel insan hayatyla oynamak bi yil bkle diyrnler cok neseki ben hicbirini dinlemedm iyiki dinlemedm esmde sorun cikti. yumrta takibi ve asilama denedm toplamda 8 aylik bklemedn sora 9. Ayda tupbebekle hamile kaldim sukurler olsn. Icine snmedyse degistir bi yil olms herseyi arastrmasi lazim artik sende ve esindeinss temiz cikar hepsi ve kavusursn canim❤
Kuzenimde alsancakta ozel bir dr.a gidiyor tup bebek icin memnun kendisi bakalim daha yeni gittiler.dr.leviydi galibaAynen kaç doktora gittim herşey yolunda herşeyin düzgün dediler. Meğer yumurta rezervim azmis.3 yıl sonunda geçen hafta tup bebek doktoru ultrasonla bakarken söyledi. Ve biz bundan 6 ay önce irenbe kaan beye bile gittik çok meşhur diye.400 lira muayene parası aldı besdakkada. Ne yumurta az dedi ne bisey. Tup bebek yapmayalim daha dedi hatta.3yillik evliydim
Ins.canim tesekkur ederimEn kisa zmaanda yavruna kavusursn ins canim. Hastaym bu drlara neguzel insan hayatyla oynamak bi yil bkle diyrnler cok neseki ben hicbirini dinlemedm iyiki dinlemedm esmde sorun cikti. yumrta takibi ve asilama denedm toplamda 8 aylik bklemedn sora 9. Ayda tupbebekle hamile kaldim sukurler olsn. Icine snmedyse degistir bi yil olms herseyi arastrmasi lazim artik sende ve esindeinss temiz cikar hepsi ve kavusursn canim❤
Haklisn aynen oyle canim bnde smdiki drumu bulana kadr 4 5 kisi denemstm. Ozellkle o isimlerden etiketlerdn korkucaksn zatn. Ins kavusursn yavruna canimAynen kaç doktora gittim herşey yolunda herşeyin düzgün dediler. Meğer yumurta rezervim azmis.3 yıl sonunda geçen hafta tup bebek doktoru ultrasonla bakarken söyledi. Ve biz bundan 6 ay önce irenbe kaan beye bile gittik çok meşhur diye.400 lira muayene parası aldı besdakkada. Ne yumurta az dedi ne bisey. Tup bebek yapmayalim daha dedi hatta.3yillik evliydim
Bu progestrn banada baklmsti sonucu hic hatrlamiyorm canim ya:s dr mutlaka yorumlayacaktir merak etmeIns.canim tesekkur ederim
Resimdeki kan testimle ilgili ne dusunuyorsun
Bugun kontrolum vardi yumurtlamam azmis oyuzden adetin 4.gunu baslayip 5 gun kullancam klomen verdi.birde gunde 2 kere inofolic combi verdi 4 ay kullanmami soyledi.bakalim artik nasipBu progestrn banada baklmsti sonucu hic hatrlamiyorm canim ya:s dr mutlaka yorumlayacaktir merak etmegenel hormon tstine de bakldi dimi.
Amin canım insallah gün bekliyorum4 gün sonra yaparım test heralde nolur dua etHaklisn aynen oyle canim bnde smdiki drumu bulana kadr 4 5 kisi denemstm. Ozellkle o isimlerden etiketlerdn korkucaksn zatn. Ins kavusursn yavruna canim
merhaba @ayllllliiiin35 ımpryl-folattto bunları doktor yazdı. içinde d vitamini+b vitamni+çinko ve diğer vitaminleri içeriyor. onun dışında doktordan biesteron yazmasını istedim olur dediayrıca eğriçayır arı sütü siparişi ile onu da internetten aldım bu kadar. senin tavsiye edeceğin güzel şeyler var mı . az kaldı eylüle. siz de sorun neydi acaba
3 yumurta toplandı bugun 10da opu oldum.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun