Aynen canim:)) aburcubut pek yoktu bnde ama kahveyi iciyodum isyernde onuda birakali 1 ay oldu ama uykum geliyo bazen cay aliyorum:)) aynen canimcim onlar saglikli iyi olsun yeter kii❤Ahh yok cnm nerde ekmek yapacak marifetben diğer gıdaları normalde de sevdiğim için rahat tüketiyorum:) her şey kuzular sağlıklı olsun diye
Yaki olayini hic blmiyorm canim ama sicaklik iyi gelmiyor onu biliyorm. Cok sicak dus vermiyorlar damarlar genisleyebilir allah korusn kanama dusk olabilir die. Karina sicak bisi falan koymayn diyorlardi. Saglik icinse bir danis bnce doktoruna senKızlar transfer sonrası bele yakı koysak iyi gelir mi acaba
Kızlar transfer sonrası bele yakı koysak iyi gelir mi acaba
Doktorun vereceği bazı ilaçlar ile yükselebilir, tüp bebek tedavisinde verilen ilaçlar gibi. Onun dışında doğal olarak ne yapılır bilemiyorumTedavim bir sonraki adete kaldı yumurta şahım düşükmüş kızlar nasıl arttırabilirim
İlkndefa duydum canm bizleride aydinlatirsan sevinirim nasil biseymis o daha neler duycaz bu tedavi surecinde bakalm. Benimde onunuzdeki gunlerde transferim olck hayrlisi insallah beklemek zor ikinci adetim yumurta toplandiktan sonraTedavim bir sonraki adete kaldı yumurta şahım düşükmüş kızlar nasıl arttırabilirim
4 adet yumurtam varmış omlarında kaçı sağlıklı olur döllenir bilemeyiz beklesek daha iyi olucak deri doktor bakalım birdahaki adet dönemimde kontrole gidicem ona göre başlayacağız tedaviye. Nette araştırdığıma göre soğan suyu kürü ve çörekotu bal tarçın kürü var bunları deneceğim inşallah yumurta sayım kaliteli bi şekilde artarİlkndefa duydum canm bizleride aydinlatirsan sevinirim nasil biseymis o daha neler duycaz bu tedavi surecinde bakalm. Benimde onunuzdeki gunlerde transferim olck hayrlisi insallah beklemek zor ikinci adetim yumurta toplandiktan sonra
meraba ege unv hangi doktora randevu aldnz acabaMerhaba arkadaşlar hepimizin derdi ortak inşallah evlat isteyen herkeze Allahim hayirli zamanda nasip etsin bu yolda ugrasmis didinmis anne adaylari sizleri de kutluyorum saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu..
Benim hikayemse soyle 4 yildir evliyim 2 yildir korunmadik suan 29 yasindayim. Gecen yil olmuyor diye doktora gittigimde rahim filmi istemisti eşimde bana once ben semen analizi yaptirayim sen bosuna aneztezi alma dedo hemde ücreti fazlaydi mantikli geldi esimde morfoloji sıkıntısı cikti be ileri hareketlilik 0 idi. 3 ay ilac kullandi 6 ay daha denedik toplamda yok olmadi derken artik ege universitesi tup bebekten randevu aldim randevuyu beklerken 2 ay daha gecti esim yeniden sperm tahlili verdi ki degerleri tavan yapmıştı ilac ancak etki etmis dediler. Bu sefer beni rahim filmine gonderdiler ki iki tupumde tıkalı ve hidroselpenks cıktı. Gecen ay histeroskopi oldum ve tuplerimi malesef kurtaramadilar ve bagladilar. Simdi tek sansim tup bebek ama iyi haberlerinizi okudukca bana umut oldu. Haftaya carsamba kontrolum var bakalim ne zamam baslayalim diyecek.
Uzun oldu biraz ama benim durumum da bu sekilde aslinda sizlerin deneyimleriniz sonucu sormak istedigim birkac soru var yanitlarsaniz cok sevinirim..
Yumurta toplama islemi icin ne zaman ilaca ve iğnelere basliyoruz ve ne kadar kullaniyoruz.
Yumurta toplama yapildiktan sonra embriyo bir hafta icinde transfer ediyormu
Birde 2 embriyo transfer isteyenler olmus 35 yas uzerine 2 embriyo transfer ediliyor diye biliyordum yanlis bir bilgi mi
Simdiden tesekkur ederim
Ben ege hanimin ücretli hastasi olarak basladim sonrasinda ucretsiz poliklinik tarafina gecis yaptim poliklinik tarafında hangi doktor bostaysa o bakiyor bir doktora randevu alamiyorsunmeraba ege unv hangi doktora randevu aldnz acaba
bende ege hanima baslicm cnm ama nisana gun verdi. o yuzden biraz moralim bozuldu.Ben ege hanimin ücretli hastasi olarak basladim sonrasinda ucretsiz poliklinik tarafina gecis yaptim poliklinik tarafında hangi doktor bostaysa o bakiyor bir doktora randevu alamiyorsun
Dogrudur canim bende 3 ay kadar beklemistim.. bizim gibi nice insanlar dolu orasi iğne atsan yere dusmez heleki sabahlari ama sistemleri var beklesende bakiliyosun sende istenilen evraklari hazirla yavas yavas canim hayirli olur insallahbende ege hanima baslicm cnm ama nisana gun verdi. o yuzden biraz moralim bozuldu.
benim.butun evraklarm vr cnm. esimde oleri hareket prblmi vr. bende pco gorunumlu folikuller bakalm artk hayirlsiDogrudur canim bende 3 ay kadar beklemistim.. bizim gibi nice insanlar dolu orasi iğne atsan yere dusmez heleki sabahlari ama sistemleri var beklesende bakiliyosun sende istenilen evraklari hazirla yavas yavas canim hayirli olur insallah
Insallah tedavinde hersey yolunda gider yavrunu alirsin kucagina canim.zor.sureclerbenim.butun evraklarm vr cnm. esimde oleri hareket prblmi vr. bende pco gorunumlu folikuller bakalm artk hayirlsi
ins. tereddutluyum. ilk once tepecikteki kadin doguma mi gitsm bilemedim. nisana cok uzadi bu,isInsallah tedavinde hersey yolunda gider yavrunu alirsin kucagina canim.zor.surecler
Gidince hizlica ilerler amazaten bu tedavi yasadiklarimiz sabir gerektiriyor canim biraz istersen esini yonlendir ilac kullansin senin durumun yakindan takip gerektiriyor nak bende 2018 subatta randevu icin görüştüm mayisa randevu aldim aralikta hamile kaldim sukur ki benim surecim biraz uzun oldu tuplerim alindi iyilesme suresi oldu falan umutsuzluga kapılma sabir lazim sadeceins. tereddutluyum. ilk once tepecikteki kadin doguma mi gitsm bilemedim. nisana cok uzadi bu,is
esimin ileri hareket sorunu varmis. yeni kurlere basladik cnm. ins nisana kadr iyilesirGidince hizlica ilerler amazaten bu tedavi yasadiklarimiz sabir gerektiriyor canim biraz istersen esini yonlendir ilac kullansin senin durumun yakindan takip gerektiriyor nak bende 2018 subatta randevu icin görüştüm mayisa randevu aldim aralikta hamile kaldim sukur ki benim surecim biraz uzun oldu tuplerim alindi iyilesme suresi oldu falan umutsuzluga kapılma sabir lazim sadece