Insallah pozitif olurArkadaşlar bugün 8. Günüm ve iki tane beşinci gün embriyosu yerleştirmişlerdi. Evde kaç gündür kafamı kurcalayan bi test vardı valla dayanamadım yaptım silikte olsa ikinci bir çizgi var gibi sanki:) kurtuldum şu testtenşimdi Gönül rahatlığıyla kan testi için geri sayım yapabilirim, silik de olsa mutlu ediyor yahu:) İnşallah kan testinde de çıkar ve sıkıntısız sağlıcakla ilerler, hepimiz için aminnn
Tatlim hadi gozun aydin bndr eve gidnce yapcam eczanedn alcm bska marka olsn:)) sabah idrariyla mi yapmak lazim ki acaba . Inss kan testinde guzel bi sonuc alirsn canimmArkadaşlar bugün 8. Günüm ve iki tane beşinci gün embriyosu yerleştirmişlerdi. Evde kaç gündür kafamı kurcalayan bi test vardı valla dayanamadım yaptım silikte olsa ikinci bir çizgi var gibi sanki:) kurtuldum şu testtenşimdi Gönül rahatlığıyla kan testi için geri sayım yapabilirim, silik de olsa mutlu ediyor yahu:) İnşallah kan testinde de çıkar ve sıkıntısız sağlıcakla ilerler, hepimiz için aminnn
Bnde ole dusunuyorm canim okadr beyaz gordk ki hep bi silik gorek yani hormon etkisnden de olsa tabi gerck olur inss:)Valla insan silikde olsa mutlu oluyor gercekten.insallah vardir tutmustur hakkinda hayirlisi olsun
Bence yap hemen çıkar :)Bnde ole dusunuyorm canim okadr beyaz gordk ki hep bi silik gorek yani hormon etkisnden de olsa tabi gerck olur inss:)
Ah keske negatiftn okadr korkuyorm ki onu gormeye gucum yok artik ins pozitif olur:)Bence yap hemen çıkar :)
Canım kaçıncı gün embriyosuyduArkadaşlar bugün 8. Günüm ve iki tane beşinci gün embriyosu yerleştirmişlerdi. Evde kaç gündür kafamı kurcalayan bi test vardı valla dayanamadım yaptım silikte olsa ikinci bir çizgi var gibi sanki:) kurtuldum şu testtenşimdi Gönül rahatlığıyla kan testi için geri sayım yapabilirim, silik de olsa mutlu ediyor yahu:) İnşallah kan testinde de çıkar ve sıkıntısız sağlıcakla ilerler, hepimiz için aminnn
İnşallah canım ne zaman yapacaksın testi bugün müAh keske negatiftn okadr korkuyorm ki onu gormeye gucum yok artik ins pozitif olur:)
Canım rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah, üzülmemeye çalış inşallah Allah kerimdirSelamlar kızlar.. bugün ben de transfer sonucumu aldım ve negatif çıktıbu sefer de gelmedi beklenen haber..
Bekliyos bekliyos..
Yapsamda sonuca inanilrmi o mechul kafamda canim. Taze transfer benim 2 catlatma ignesi olmstm 22 ekmde zatn cok hormon yukleniyo vucuda etkisi surebilir die dusunuyorm:sİnşallah canım ne zaman yapacaksın testi bugün mü
Ben sabah yapmadım cnm yani şöyleki ; kaç gündür yapıp yapmama arasında kararsızdım bi koşu lavaboya gidiyordum yapmamak için:) bugün de öyle oldu sonra öğlen bi amannn ya çıkmazsa da üzülmem daha kan testine var dedim ama çıktı yaniTatlim hadi gozun aydin bndr eve gidnce yapcam eczanedn alcm bska marka olsn:)) sabah idrariyla mi yapmak lazim ki acaba . Inss kan testinde guzel bi sonuc alirsn canimm
Iyi yapmssin tabiki oyle canimcm pozitif olsada kanda negagf olavilir veya tam tersi:) bnde yaptm. Evde vardi iknci cizgi silik ucuk bisi cikti. bekleynce belrgnlesti biraz. Yarin veya oburgnde sabah denerm olmadi bska marka aldm bide soncta tesst bozkta cikabiliyo kafayi yedm:) insss yuzumuz guler canim kan testndeBen sabah yapmadım cnm yani şöyleki ; kaç gündür yapıp yapmama arasında kararsızdım bi koşu lavaboya gidiyordum yapmamak için:) bugün de öyle oldu sonra öğlen bi amannn ya çıkmazsa da üzülmem daha kan testine var dedim ama çıktı yaniÇok sevindim tabiki, inşallah kanda da çıkar yüzümüz güler cnm
CnmYapsamda sonuca inanilrmi o mechul kafamda canim. Taze transfer benim 2 catlatma ignesi olmstm 22 ekmde zatn cok hormon yukleniyo vucuda etkisi surebilir die dusunuyorm:s
ya dimi bak o çizgiyi görmek istiyoruz ama görünce bile içimiz rahat etmiyor bence bizim içimiz iki şekilde rahat eder: kalp atışını duyduğumuzda bi de kucağımıza aldığımızdaIyi yapmssin tabiki oyle canimcm pozitif olsada kanda negagf olavilir veya tam tersi:) bnde yaptm. Evde vardi iknci cizgi silik ucuk bisi cikti. bekleynce belrgnlesti biraz. Yarin veya oburgnde sabah denerm olmadi bska marka aldm bide soncta tesst bozkta cikabiliyo kafayi yedm:) insss yuzumuz guler canim kan testnde
Haha ins canim aynen:) hic gormedik ya igne etkisi bile olsa vala guzel hismis:)Cnm
ya dimi bak o çizgiyi görmek istiyoruz ama görünce bile içimiz rahat etmiyor bence bizim içimiz iki şekilde rahat eder: kalp atışını duyduğumuzda bi de kucağımıza aldığımızdaRabbim nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinKizlar selam benimde kanda pozitif cikti sukurler olsndarisi en kisa zamanda bekleyenlerinizin basina olsun ins
Aminn tatlimHayırlı olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hayirlisi olsunn cok guzel haber insallah bizlerde bu haberleri alirizKizlar selam benimde kanda pozitif cikti sukurler olsndarisi en kisa zamanda bekleyenlerinizin basina olsun ins
Aminn canim inss goruceksiniz tabiki:)Hayirlisi olsunn cok guzel haber insallah bizlerde bu haberleri aliriz
Neden çok tuttu sizin ?Biz devlette yaptırıyoruz ortalama 4 bin civarı ama toplam yani hepsi 1 kerede değil
İlaçlar az geldi ve ilaç raporum bitmişti, onun haricinde takviye kullandım doktorum verdi onlar 2 bin civarı tuttu zaten, öyle yaniNeden çok tuttu sizin ?
Bende devlette yaptirdim bu ay
750 hastaneye 500de ilaçlara verdik
Siz bayagi fazla vermişsiniz