Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Insallah pozitif olur

Tatlim hadi gozun aydin bndr eve gidnce yapcam eczanedn alcm bska marka olsn:)) sabah idrariyla mi yapmak lazim ki acaba . Inss kan testinde guzel bi sonuc alirsn canimm

Canım kaçıncı gün embriyosuydu

Tatlim hadi gozun aydin bndr eve gidnce yapcam eczanedn alcm bska marka olsn:)) sabah idrariyla mi yapmak lazim ki acaba . Inss kan testinde guzel bi sonuc alirsn canimm
Ben sabah yapmadım cnm yani şöyleki ; kaç gündür yapıp yapmama arasında kararsızdım bi koşu lavaboya gidiyordum yapmamak için:) bugün de öyle oldu sonra öğlen bi amannn ya çıkmazsa da üzülmem daha kan testine var dedim ama çıktı yani Çok sevindim tabiki, inşallah kanda da çıkar yüzümüz güler cnm

Iyi yapmssin tabiki oyle canimcm pozitif olsada kanda negagf olavilir veya tam tersi:) bnde yaptm. Evde vardi iknci cizgi silik ucuk bisi cikti. bekleynce belrgnlesti biraz. Yarin veya oburgnde sabah denerm olmadi bska marka aldm bide soncta tesst bozkta cikabiliyo kafayi yedm:) insss yuzumuz guler canim kan testnde

Yapsamda sonuca inanilrmi o mechul kafamda canim. Taze transfer benim 2 catlatma ignesi olmstm 22 ekmde zatn cok hormon yukleniyo vucuda etkisi surebilir die dusunuyorm:s
Cnm
ya dimi bak o çizgiyi görmek istiyoruz ama görünce bile içimiz rahat etmiyor bence bizim içimiz iki şekilde rahat eder: kalp atışını duyduğumuzda bi de kucağımıza aldığımızda Rabbim nasip etsin

Haha ins canim aynen:) hic gormedik ya igne etkisi bile olsa vala guzel hismis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…