Canim ya herseyin ustesinden gelirsin evelallah isine ver kendini kafam dagilir biraz hem insallahh diger denemende mutlu haberi alirsin :*Sebebini bilmiyorum canim...ogretmenim ve bugun calismaya basladim tekrar...transferden sonra 10 gun rapor almistim...ıyiyim simdilik
Insallah Allah yuzunuzu guldurur. Bisy daha sorucam ozaman size simdintmm dendi tup bebek icin adetliyken gel esinden ve senden kan alinicak dendi.bundan sonraki surec nedir kacinci gun baslaniyor o ay mi
Reglinin ikinci gunu gittim ben...esimden sperm benden kan alindi ve ultrasonla vajinal muayene yapildi...ertesi gun gittik ignelere basladim...11 gun igne yaptim...sonra yumurtalarim toplandi...ayni gun esimden de sperm alindi...Insallah Allah yuzunuzu guldurur. Bisy daha sorucam ozaman size simdintmm dendi tup bebek icin adetliyken gel esinden ve senden kan alinicak dendi.bundan sonraki surec nedir kacinci gun baslaniyor o ay mi
Sagol canim...cok uzuldum ama iki gunde düzeldim cok sukur..benim 12 yasinda bir kizim var o bana en buyuk teselli oluyorCanim ya herseyin ustesinden gelirsin evelallah isine ver kendini kafam dagilir biraz hem insallahh diger denemende mutlu haberi alirsin :*
Her merkezin işleyişi farklı biz 5yıl mücadele ettik 2 yıldır tedaviye başlandı ama eşimden bulunma süreci uzundu, ben ohsss oldum 3 ay bekledim sonra ameliyat oldum gene bekledim bizim uzun versiyon canım :))
Reglinin ikinci gunu gittim ben...esimden sperm benden kan alindi ve ultrasonla vajinal muayene yapildi...ertesi gun gittik ignelere basladim...11 gun igne yaptim...sonra yumurtalarim toplandi...ayni gun esimden de sperm alindi...
Anladım Allah şifasını versin. Döllenme oluyor ama değil miEsim varikosel ameliyati oldu sperm saysi cok az
Anladim bende acik kist ameliyati oldum 1 tupler kapaliydi sonra laparoskopi ve histereskopi oldum 4 sene icinde benim icinde baya uzun oldu. Herkesin baska iste Allah yardimcimiz olsun.
Dün ve bu akşam hafif şekilde pembe bi akıntı gördüm cnm, onun dışında bide dün gece göğüslerim çok sızladı bi ama şuan bi sıkıntı yok, yemek konusunda bende bazen tuhaf oluyorum ama dediğin gibi çok ilaç kullandık ve kullanıyoruz hala, o yüzden hormonlar tepetaklak :) bunlar normal bi hormonel belirtide olabilir küçük mucizenin belirtiside olabilir bilemiyorum :)Tatlim naber:) nasi belirtiler yasiyosun. Ben yemek konusunda biraz degstm ama okadr ilac yuklemesi oldk ki onlarin da yan etkileri illaki oluyordur die dusunugorm ama icimde keske isaret olsa dio:)
Lekelenme olmadi bnde hic bel agrisi vsde yok zatn belrti aramiyorm cogu kisi yasamiyo. Cok yukleme oldu ona bagliyorm bnde dengemiz sasti canim:)) insss bizimledirler canim insssDün ve bu akşam hafif şekilde pembe bi akıntı gördüm cnm, onun dışında bide dün gece göğüslerim çok sızladı bi ama şuan bi sıkıntı yok, yemek konusunda bende bazen tuhaf oluyorum ama dediğin gibi çok ilaç kullandık ve kullanıyoruz hala, o yüzden hormonlar tepetaklak :) bunlar normal bi hormonel belirtide olabilir küçük mucizenin belirtiside olabilir bilemiyorum :)İnşallah mucizelerimiz bizimledir canım
Evet 5 tane dollendi...5.gune 3 tanesi kalmıştıAnladım Allah şifasını versin. Döllenme oluyor ama değil mi
Dondurulmuşunuz vardır o zaman?Evet 5 tane dollendi...5.gune 3 tanesi kalmıştı
Rabbim hayırlısını versin.. ben de bugün sonucumu aldım ve negatif çıktıNegatif
Valla insan silikde olsa mutlu oluyor gercekten.insallah vardir tutmustur hakkinda hayirlisi olsunArkadaşlar bugün 8. Günüm ve iki tane beşinci gün embriyosu yerleştirmişlerdi. Evde kaç gündür kafamı kurcalayan bi test vardı valla dayanamadım yaptım silikte olsa ikinci bir çizgi var gibi sanki:) kurtuldum şu testtenşimdi Gönül rahatlığıyla kan testi için geri sayım yapabilirim, silik de olsa mutlu ediyor yahu:) İnşallah kan testinde de çıkar ve sıkıntısız sağlıcakla ilerler, hepimiz için aminnn
Kacinci denemendi canim...rabbim sabir versin bizlere..cok zor gercektenRabbim hayırlısını versin.. ben de bugün sonucumu aldım ve negatif çıktıo değer bir birim bile çıkmamış..
2. deneme benim.. ilkini 2017 şubatta yapmıştık.. ilkinde tutmuştu aslında 8. hafta da düşükle sonuçlandı..Kacinci denemendi canim...rabbim sabir versin bizlere..cok zor gercekten
Ben nefes alamiyorum ogrendigimden beri psikolojim bozuldu...ustelik ilk evliligimden 12 yasinda bir kızım olmasina ragmen..cok zormus bu surec2. deneme benim.. ilkini 2017 şubatta yapmıştık.. ilkinde tutmuştu aslında 8. hafta da düşükle sonuçlandı..
Bu ise yerini hç mi hiç beğenmedi.. Bilemiyorum ne olacak böyle.. insanın değil morali hiç birşeyi kalmıyor..
Bakalım elbet bir hayır vardır bunda da .. Hikmetinden sual olunmaz.. :)
Evet canim 1 tane var onu deniycez bakalim ocak ayindaki reglimde baslamayi dusunuyorum bakalim doktorum ne diycek ne tetkikler ister bilmiyorum tabikiDondurulmuşunuz vardır o zaman?