Ilk denemenin uzerinden ne kadar zman gecti...ben de ilkinde olmadigi icin 2. Yi deniycem ama henuz degil...bunaldim bu surectenMerhaba nehiracım yine ben geldim:) 2.denememe başladım İnşallah bu sefer mutlu haberi alırım :)
3 ay oldu canım. Vücudum dinlensin istedim,, ilaçların etkisi geçsin istedim. En az 3 ay ara ver diyorlar genelde zatenIlk denemenin uzerinden ne kadar zman gecti...ben de ilkinde olmadigi icin 2. Yi deniycem ama henuz degil...bunaldim bu surecten
Benim 23 ekimde oldu transfer...ben de ocak ya da subatta mi denerim bilmiyorum..belki de haziranda...ruh halime bagli3 ay oldu canım. Vücudum dinlensin istedim,, ilaçların etkisi geçsin istedim. En az 3 ay ara ver diyorlar genelde zaten
Problem neydi ?Benim 23 ekimde oldu transfer...ben de ocak ya da subatta mi denerim bilmiyorum..belki de haziranda...ruh halime bagli
Çok güzel bir transfer yaşarsın inşallah, sonucunda da rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder inşallahGebelik yok ama
12 kasım da Allah nasip ederse transferim vaarr
Esim varikosel ameliyati oldu sperm saysi cok azProblem neydi ?
Amiinn hepimize inşallah çok heyecanlıyım yaÇok güzel bir transfer yaşarsın inşallah, sonucunda da rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder inşallah
Hayirli olsn simdnden canim ins pozitif sonuclanir:)Gebelik yok ama
12 kasım da Allah nasip ederse transferim vaarr
Tatlim naber:) nasi belirtiler yasiyosun. Ben yemek konusunda biraz degstm ama okadr ilac yuklemesi oldk ki onlarin da yan etkileri illaki oluyordur die dusunugorm ama icimde keske isaret olsa dio:)Her şey güzel geçsin inşallahBen transferin 7.günündeyim bazı ufak tefek belirtiler yaşıyorum,bakalım nasip:) inşallah güzel bir sonuca işarettir belirtiler, haftanız güzel,hayırlı ve sağlıklı geçsin arkadaşlar
İnşallah cnm rabbim hepimizin kollarını tez vakitte doldursun inşallahHayirli olsn simdnden canim ins pozitif sonuclanir:)
Sizin kaçıncı gün acabaTatlim naber:) nasi belirtiler yasiyosun. Ben yemek konusunda biraz degstm ama okadr ilac yuklemesi oldk ki onlarin da yan etkileri illaki oluyordur die dusunugorm ama icimde keske isaret olsa dio:)
7. Gun canimSizin kaçıncı gün acaba
Çok şükür hayırlı haberler yakın inşallah7. Gun canim
Inss oyle olur canim:)Çok şükür hayırlı haberler yakın inşallah
Biz devlette yaptırıyoruz ortalama 4 bin civarı ama toplam yani hepsi 1 kerede değilArkadaslar merhaba. Allah kismet ederse bende bu ay tup bebege basliycam ama sorum var. Devlette tup bebek kac paraya mal oluyor. Tskrler
Devlet destegi olmadan yaptirdim yaklasik 10.000 e maloldu...embriyo dondurma islemi yapilmazsa 8500 falan olur...benim sadece ilaclarimi devlet karsiladi..normalde 3500 olan ilaclara 800 lira odemis oldumArkadaslar merhaba. Allah kismet ederse bende bu ay tup bebege basliycam ama sorum var. Devlette tup bebek kac paraya mal oluyor. Tskrler
Devlet destegi olmadan yaptirdim yaklasik 10.000 e maloldu...embriyo dondurma islemi yapilmazsa 8500 falan olur...benim sadece ilaclarimi devlet karsiladi..normalde 3500 olan ilaclara 800 lira odemis oldumama negatif oldu maalesef
Biz devlette yaptırıyoruz ortalama 4 bin civarı ama toplam yani hepsi 1 kerede değil