sadece ignelermi cnm cok yaCnm eğer raporlu alırsan 1000-1500 arasi eğer raporun olmzsa 3000-5000 arasi
Evt cnm iğne veriyorlar zatn hap olmuyor genelde.rapor cikarticakmisn.hngi il de yasiyosnsadece ignelermi cnm cok ya
amasyada cnm samsunda yaptiricamEvt cnm iğne veriyorlar zatn hap olmuyor genelde.rapor cikarticakmisn.hngi il de yasiyosn
Aferin miniğe tutunacak annesine.Evet iki tane yaptım pozitif görünüyor sabah ola hayrola
İçimizi şişirdin testi yapana kadar çok şükür sonunda yaptın için rahatlasın artık canım. Bebeğini üzme.Kızlar dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Yarın kan testi günüm. Dua edin nolur ilk defa ikinci çizgiyi gördüm , hem sevinç hem şok karışık bi duygu yaşadım.yarın test sonucum güzel çıkarsa rahat bi nefes alacam inşallah.
Bugün test yapacak arkadaşlar vardı , herkes olumlu sonuç alır inşallah Allahın mübarek gününde.içimde umut vardı bu sefer. Allah hissetririyor sanırım
Canım Rabbim şifa versin pes etme bir sonraki sefere inşallah. Bu sefer hayırlı değilmiş demek ki.Selam kızlar benim sonuç maalesef negatif çok kötüyüm
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder.Arkadaşlar herkesin sonucu hayırlı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Çok şükür ben sonucu aldım. Allah tamamına erdirirse hamileyim insallah
Anldm cnm Allah yardımcın olsunamasyada cnm samsunda yaptiricam
Sen bugün test yaptın mıTelefonum servise gitti eşimin telefonu bana amade
Evet yaptım biraz daha belirgin çıktıSen bugün test yaptın mı
Süper bende kanda baktırdım bugün 55 çıktıEvet yaptım biraz daha belirgin çıktı
İki gün daha yapacağım pazartesi kan vereceğim
Ohhh misss valla maşallah kaçıncı gündü bugün 8 miydiSüper bende kanda baktırdım bugün 55 çıktı
Evet 8. Gündü. Evet bayağı fark var koyulaşmış ikiside tutundu sanırım sana ikizler geliyoAha buradan fotoğraf göndermek mümkün
Üstten aşağı doğru 5.6.7. Günler
İnşallah canım yaaa ne güzel dedinEvet 8. Gündü. Evet bayağı fark var koyulaşmış ikiside tutundu sanırım sana ikizler geliyo
Evet evet sakinledimİnşallah canım yaaa ne güzel dedin
@Edanonurum sen nasıl oldun bakalım sakinledin mi biraz
Aferin bebeğini strese sokma. Pozitif ol bakalım.Evet evet sakinledimbecidina
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinArkadaşlar herkesin sonucu hayırlı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Çok şükür ben sonucu aldım. Allah tamamına erdirirse hamileyim insallah
Canım çok sevindim Allah ım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin tamamına erdirsinAha buradan fotoğraf göndermek mümkün
Amin canım hepimize nasip etsin Rabbim. İlaç etkisi olabilir pazartesi kan testi yapılacak.Canım çok sevindim Allah ım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin tamamına erdirsin
Aha buradan fotoğraf göndermek mümkün