- 21 Şubat 2018
- 292
- 191
inşallah canım ikide gözümüz yok zaten sağlıklı olsun da tek olsun :)sıkıntı yok o zaman canım ama sanırım ikinci tutmamış rabbim öbürüne sağlıkla can versin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ikide gözümüz yok zaten sağlıklı olsun da tek olsun :)sıkıntı yok o zaman canım ama sanırım ikinci tutmamış rabbim öbürüne sağlıkla can versin inşallah :)
NEHİRA GERÇEKTEN ÇİZGİ VARMI NASIL SEVİNDİM TARİF EDEMİYORUM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM HABER ET SONUCU MUTLAKA TESTİNİ ATTA BAKALIM :)Karışık bi durumdayım. Yarın netleşir.idrar testinde ilk defa silik çizgi gördüm :) dua et bana nolur , hamilelerin duası kabul olur derler :) yarın inşallah güzel bi değer çıkar aminnn
Herkes hamile ne kadar güzel sağlıkla kucağına al insArkadaşlar herkesin sonucu hayırlı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Çok şükür ben sonucu aldım. Allah tamamına erdirirse hamileyim insallah
Cok teşekkür ederim:)Herkes hamile ne kadar güzel sağlıkla kucağına al ins
Allah tamamına erdirsin canımArkadaşlar herkesin sonucu hayırlı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Çok şükür ben sonucu aldım. Allah tamamına erdirirse hamileyim insallah
Gözünaydın kucağına da almak nasip olur inşallah, darısı bizlere :))Arkadaşlar herkesin sonucu hayırlı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Çok şükür ben sonucu aldım. Allah tamamına erdirirse hamileyim insallah
Kızlar dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Yarın kan testi günüm. Dua edin nolur ilk defa ikinci çizgiyi gördüm , hem sevinç hem şok karışık bi duygu yaşadım.yarın test sonucum güzel çıkarsa rahat bi nefes alacam inşallah.
Bugün test yapacak arkadaşlar vardı , herkes olumlu sonuç alır inşallah Allahın mübarek gününde.içimde umut vardı bu sefer. Allah hissetririyor sanırım
Hayrilisi olsun insallah bence olmustur idararda cikiosa cok sevindim bende gorustum dr la bidahaki ay basliyorum tedaviye hayrlisiyla sizi gormek umut oluoo banada korkuoor birazKarışık bi durumdayım. Yarın netleşir.idrar testinde ilk defa silik çizgi gördüm :) dua et bana nolur , hamilelerin duası kabul olur derler :) yarın inşallah güzel bi değer çıkar aminnn
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insainşaAminn allah razı olsun
Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle Rabbim snide sevindirsin insallahBütün hamile arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağ salim kucağınıza aldırsın tek negatif sonuç bende sanırım artık bana bol bol dua edin
Kızlar dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Yarın kan testi günüm. Dua edin nolur ilk defa ikinci çizgiyi gördüm , hem sevinç hem şok karışık bi duygu yaşadım.yarın test sonucum güzel çıkarsa rahat bi nefes alacam inşallah.
Bugün test yapacak arkadaşlar vardı , herkes olumlu sonuç alır inşallah Allahın mübarek gününde.içimde umut vardı bu sefer. Allah hissetririyor sanırım
Neler verdi Dr isimleri nedir.Raporlu mu ozelmi alicksinz ilaclarokizlar igneler ne kadar tutuyor
cnm pazartesi gidicem ilk defa ignelerin fiyatini merak ettim devlete godicemNeler verdi Dr isimleri nedir.Raporlu mu ozelmi alicksinz ilaclaro
Cnm eğer raporlu alırsan 1000-1500 arasi eğer raporun olmzsa 3000-5000 arasicnm pazartesi gidicem ilk defa ignelerin fiyatini merak ettim devlete godicem