yauvv.. aklına getirme şimdi tutunayanı.. Aklına güzel şeyler getir; kalp atışları, alacağın ciciler, doğduktan sonraki o masum yüz..Kızlar kendi kendime çok düşünmeyecem sorgulamayacam diye söz verdim ama gene son bir kez bişeyler sorgulayacam
Şimdi hormonlar normal, kan la ilgili herşey normal, pgt ye gidip sağlam dönen embriyo var. Rahim normal .buna rağmen herşeyi normal olup tutunmayan oluyor mu
Evet gerisi Allaha kaldı ama teknik açıdan baktığımızda şuan ne engel olabilir , stres de yapmazsam herşey olumlu gibi. Rahmim 1,5 aydır dinlendi , hazırım yani
Transfer olmadan önce doktor görüşme yapıp değerlendirme bilgilendirme yapıyormuş, embriyo hakkında bilgi veriyormış insan iyice heyecanlanacak ya
Çözülfükten sonra embriyo büzülüp kasılmış buda şansı düşürüyormuş 6 domdurulmuş var başka çözün defim sağlıklı embriyo şans vermek gerek dedi transfer etti ama çok üzgünümTransferin gerçekleşmek üzere :) şuan seni uyutmak üzerelerdir büyük ihtimal . İnşallah embriyoların şıp diye yapışsın oraya hiç zorlanmadan .Sen çıkcan ben gircem , 3 te benim de , hadi bakalım sırayla bu işler parayla değil diyecem ama parayla hem de çok paraya
Allah Allah hiç duymamıştım büzülüp kasılma diye bir şey. Yine de umutsuz olmayın, sağlıklıymış işte. Onlar önemsiz ayrıntılardır.Çözülfükten sonra embriyo büzülüp kasılmış buda şansı düşürüyormuş 6 domdurulmuş var başka çözün defim sağlıklı embriyo şans vermek gerek dedi transfer etti ama çok üzgünüm
Duyduğumuz her olumsuz cümle tedirgin ediyo işte çünkü çok emek maddi manevi zorluğu var hayırlısı elbette ama 1-0 yenik başladıkAllah Allah hiç duymamıştım büzülüp kasılma diye bir şey. Yine de umutsuz olmayın, sağlıklıymış işte. Onlar önemsiz ayrıntılardır.
Umarım herşey yolunda gider ben ağlamaktan yüzüm gözüm şişti anestezi de duygusallaştırdı birazTransferin gerçekleşmek üzere :) şuan seni uyutmak üzerelerdir büyük ihtimal . İnşallah embriyoların şıp diye yapışsın oraya hiç zorlanmadan .Sen çıkcan ben gircem , 3 te benim de , hadi bakalım sırayla bu işler parayla değil diyecem ama parayla hem de çok paraya
çok normal canım hatta iyiye işaret kaçıncı gün embriyosuydu 5. gün ise yarın test yapsan azda olsa çıkar bişiler inşallahKızlar ya bugün 6 günüm transferde ağrım var kaşığımda
Aaa.. büzülme olayını bende duymamıştım.. hatta dondurulmuşlarda şansın arttığını da söylüyorlar..Duyduğumuz her olumsuz cümle tedirgin ediyo işte çünkü çok emek maddi manevi zorluğu var hayırlısı elbette ama 1-0 yenik başladık
transferde anesteziye gerek yokki canım hiçbirşey hissetmiyorsun vajinal muayene gibi aynıArkadaşlar bir şey sormak istiyorum, benim gittiğim klinikte yumurta toplamanın anestezi ile transferin ise anestezi olmadan yapıldığını duydum. Transfer esnasında anestezi özel isteğe bağlı mı yapılıyor acaba?
4 gün embriyosu ama beni beşinci gün aradılar dondurduk diye blokosist olmuş dedi drçok normal canım hatta iyiye işaret kaçıncı gün embriyosuydu 5. gün ise yarın test yapsan azda olsa çıkar bişiler inşallah
Evet öyleymiş canım. Arkadaşım da öyle söylemişti. Ama buradaki arkadaş anestezinin etkisindeyim falan deyince merak ettim ben de.transferde anesteziye gerek yokki canım hiçbirşey hissetmiyorsun vajinal muayene gibi aynı
Evet isteğe bağlı ek ödemesi de varArkadaşlar bir şey sormak istiyorum, benim gittiğim klinikte yumurta toplamanın anestezi ile transferin ise anestezi olmadan yapıldığını duydum. Transfer esnasında anestezi özel isteğe bağlı mı yapılıyor acaba?
Ben spekulum taktıramadığım için anestezi uygulandı yoksa gerek yokEvet öyleymiş canım. Arkadaşım da öyle söylemişti. Ama buradaki arkadaş anestezinin etkisindeyim falan deyince merak ettim ben de.
Canım ben de çok acı çekiyorum spekulum takılırken.Ben spekulum taktıramadığım için anestezi uygulandı yoksa gerek yok
Maşallah. Benim acı eşiğim düşük galiba, her muayenede bağırıyorum.Vala kızlar ben bile acıya tahammülüm Yok ben hiç acı duymadım
Bende öyleyimMaşallah. Benim acı eşiğim düşük galiba, her muayenede bağırıyorum.