Saglıkla kucağınıza almak nasip Etsin canım peki bi belirtin oldumuKizlar merhaba 25 yasindayim 8.yilima giricem eskisehir acibadem tup bebek merkezinde ilk tup bebek deneyimimle sonuc pozitif keseyide gördüm.Allahima sukurler olsun
Amin canim insallah 24. Gunum canim bugun tranferimin ilk baslarda hafif agrilarim vardi ama normal diye pek takmadim zaten rahat bi surec gecirdim hic biseyi kafama takmadim stres yapmadim normalde cok takintili ve stresli sinirli birisiyimdir ama Allahm ole bi guç verdiki bende hic bisey yoktu dinlenerek gecirdim gunlerimi hep suan 5+5 iz hafifden mide yanmalarim bulantilarim var hafif batlarim oluyor ama artk normal bunlar Allahm tamamini erdirsin artk hayirlisimi nasip etsin rabbimSaglıkla kucağınıza almak nasip Etsin canım peki bi belirtin oldumu
Sağol canım bende transferimin 5 günü bugün de bel ve kaşık ağrım var bende çok takmadım ama ister istemez düşünüyorum tabiAmin canim insallah 24. Gunum canim bugun tranferimin ilk baslarda hafif agrilarim vardi ama normal diye pek takmadim zaten rahat bi surec gecirdim hic biseyi kafama takmadim stres yapmadim normalde cok takintili ve stresli sinirli birisiyimdir ama Allahm ole bi guç verdiki bende hic bisey yoktu dinlenerek gecirdim gunlerimi hep suan 5+5 iz hafifden mide yanmalarim bulantilarim var hafif batlarim oluyor ama artk normal bunlar Allahm tamamini erdirsin artk hayirlisimi nasip etsin rabbimsen hangi asamadasin istedgin soruyu sorabilirsin canim bildiklerimi cevaplarim
Hayırlı olsun tatlım.. Rabbim doğduğu günleri nasip etsin inşallah.. maaşallah azimli fasulyeyeKizlar merhaba 25 yasindayim 8.yilima giricem eskisehir acibadem tup bebek merkezinde ilk tup bebek deneyimimle sonuc pozitif keseyide gördüm.Allahima sukurler olsun
Ben de sabah 9 da kontrol muayenem vardı, ona geldim. Bi sıkıntı yok öğleden sonra 3'te olacak transferim . Hayırlısı olsun hepimiz için. Benim anastezi bişey demediler :)Hazırımmmm yarın saat 13 te şimdi çıktım kontrolden anestezi altında olcak benimki
Çok sağol canım , geçmez derken geçti valla kaldı 3 saat :) sen temmuzda adet olunca tedaviye başlayacaktın dimi, inşallah hayırlısıyla sen de başlarsınNehira-27
Canimmm hayirli olsun ins transferin
Sayılı gun gelmis
Ins 2 hafta sonra guzel haberlerini de aliriz
Ayyyy heyecanlandım bi an :) herkes böyle yazınca :) teşekkür ediyorum gepinize çok moral oluyor yalnız olmadığını düşünüyor insan :) hepİmiz inşallah güzel sonuçlar alırız yarabbim , senin yarın olacak gibi dimi transferin ayyy , beraber bekleriz en azından :)
Evet canım yarın genetikten 3 sağlam geldi.Ayyyy heyecanlandım bi an :) herkes böyle yazınca :) teşekkür ediyorum gepinize çok moral oluyor yalnız olmadığını düşünüyor insan :) hepİmiz inşallah güzel sonuçlar alırız yarabbim , senin yarın olacak gibi dimi transferin ayyy , beraber bekleriz en azından :)
Kaç tane göndermiştiniz teste, testin ismi pgt mi (embriyonun genetik tanısı) , ben 2 tane göndermiştim 1 i sağlam geldi bugün onu transfer edecekler .Evet canım yarın genetikten 3 sağlam geldi.
İnşallah olumlu sonuçlanır güzel pozitif düşün, yanındayız tabi.
Transferin gerçekleşmek üzere :) şuan seni uyutmak üzerelerdir büyük ihtimal . İnşallah embriyoların şıp diye yapışsın oraya hiç zorlanmadan .Hazırımmmm yarın saat 13 te şimdi çıktım kontrolden anestezi altında olcak benimki
Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçları alırızBen de sabah 9 da kontrol muayenem vardı, ona geldim. Bi sıkıntı yok öğleden sonra 3'te olacak transferim . Hayırlısı olsun hepimiz için. Benim anastezi bişey demediler :)
Ben de sabah 9 da kontrol muayenem vardı, ona geldim. Bi sıkıntı yok öğleden sonra 3'te olacak transferim . Hayırlısı olsun hepimiz için. Benim anastezi bişey demediler :)
Sağol canım aminŞimdiden hayırlı olsun canım, bebiş/bebişler sıkı sıkı tutunsun annelerine, tez zamanda mutlu haber al inşaalah
Allahm guzel haberler almayi nasip etsin kuzumSağol canım bende transferimin 5 günü bugün de bel ve kaşık ağrım var bende çok takmadım ama ister istemez düşünüyorum tabi
Amin insallahHayırlı olsun tatlım.. Rabbim doğduğu günleri nasip etsin inşallah.. maaşallah azimli fasulyeye
Merhaba nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği? İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunKızlar kendi kendime çok düşünmeyecem sorgulamayacam diye söz verdim ama gene son bir kez bişeyler sorgulayacam
Şimdi hormonlar normal, kan la ilgili herşey normal, pgt ye gidip sağlam dönen embriyo var. Rahim normal .buna rağmen herşeyi normal olup tutunmayan oluyor mu
Evet gerisi Allaha kaldı ama teknik açıdan baktığımızda şuan ne engel olabilir , stres de yapmazsam herşey olumlu gibi. Rahmim 1,5 aydır dinlendi , hazırım yani
Transfer olmadan önce doktor görüşme yapıp değerlendirme bilgilendirme yapıyormuş, embriyo hakkında bilgi veriyormış insan iyice heyecanlanacak ya
İnşallah canım sağol antalya tüp bebek merkezindeMerhaba nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği? İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun