- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
Yazmışsın canım ya pardon farketmemişim. gözüm iyi görmüyor gözlüğümü bulamıyorum. Hayırlı olsun. Canım iyi haberlerinl bekliyoruz.Hayır sekizinci olacak..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmışsın canım ya pardon farketmemişim. gözüm iyi görmüyor gözlüğümü bulamıyorum. Hayırlı olsun. Canım iyi haberlerinl bekliyoruz.Hayır sekizinci olacak..
Kızlar, bugün transferin 19. günü...
dün de bugün de çok ağrım var. Küçük tuvaletim geldiğinde kaslarım çok acıyor. O bölge kilitleniyor sanki.
Bu sabah da o şekilde güne başlayınca modum çok düştü. Dün zaten karın ağrısıyla geçti.
Bugün de öyle geçecek gibi.
Gaz, karın ağrısı, kabızlık ne ararsan var bende. Benim gibi olan oldu mu?
Canım, değerlerin harika çıkmış :) çok sevindim tebrik ederim.İki akşamdır fena gaz sancısı çekiyorum, gazla başım dertte olacak benim heralde. Ve hala ayakta 15-20 dk dursam göbeğim düşecek gibi oluyo, belim ağrıyo.
Bu arada kızlar değerler 8. Günden itibaren iki günde bir, 45, 233, 512, 1123 artık testi bırakıyorum. Salı günü ultrason. Gözümü kapasam salı günü uyansam keşke geçmiyo zaman
Canım, değerlerin harika çıkmış :) çok sevindim tebrik ederim.
Benim de pazartesi günü ultrason.. ben de senin gibiyim... Gözümü kapatsam ve açsam diyorum.
Ne yapıyorsun bu ağrılarla? Ne yiyip ne içiyorsun?
Evde dinleniyor musun?
Çok şükür canım. Anne baba gibisi yok.Teşekkür ederim canım, eminim senin de 1000 in üzerindedir şu an :)
Evde dinleniyorum, annem babam geldi dün, 4 gün ayağıma gelir her şey artık şükür :) Normalde, çamaşır asıyorum, sonra 1 saat yatıyorum, yemek yapıyorum, yatıyorum moddayım. bol zeytinyağı, ananas, bol kuru kayısı yemeğe çalışıyorum, bol su içiyorum. Ama bugün daha tuvalete çıkamadım maalesef. Salı sorucam doktora herşeyi...
Evet. Bu tesadüfen bulduğum bi lab referans aralığı. Değerler değişkenlik gösterebiliyor. 2 günde bir katlanması olumlu düşündürüyor.Sağol canım.
Çok garip 3. Hafta alt sınır 10, 4. Hafta 5
Tam tersi olmalı gibi geliyo insana. Vardır bi numarası ama.
pozitif değil mi? Ağrı olabilir hiç dert etmeyin. Kanama olmadığı sürece sorun yokKızlar, bugün transferin 19. günü...
dün de bugün de çok ağrım var. Küçük tuvaletim geldiğinde kaslarım çok acıyor. O bölge kilitleniyor sanki.
Bu sabah da o şekilde güne başlayınca modum çok düştü. Dün zaten karın ağrısıyla geçti.
Bugün de öyle geçecek gibi.
Gaz, karın ağrısı, kabızlık ne ararsan var bende. Benim gibi olan oldu mu?
ikinci bebek için tüp bebek yaptıranlara o kadar özeniyorum kiBeni de tedaviye başlayacaklar listesine alır mısınız?
34 yaş, endometriosis, istanbul, temmuzda tüp bebeğe başlayacağız ikinci bebek için
Lekelenme şeklinde kanamam da var. Doktor olabilir demişti ama bu ağrılar beni rahat ettirtmiyor.pozitif değil mi? Ağrı olabilir hiç dert etmeyin. Kanama olmadığı sürece sorun yok
progesteron içeren herhangi bi ilaç verdiler mi?Lekelenme şeklinde kanamam da var. Doktor olabilir demişti ama bu ağrılar beni rahat ettirtmiyor.
Pazartesi günü ultrasonda öğrenicez umarım, neler oluyor içeride diye.
progesteron içeren herhangi bi ilaç verdiler mi?
yok. kullanman iyi olur diye düşünmüştüm, lekelenmen olduğu için.Evet, jel kullanıyorum. Crinone.. doktor bırak demediği için kullanıyorum hala ama sormalı mıyım?
Normal mi değil mi yaşadıklarım acaba?yok. kullanman iyi olur diye düşünmüştüm, lekelenmen olduğu için.
kahverengi lekelenme olabilir. kırmızıya dönmedikçe kanaman artmadıkça endişelenme. mesela benim hamile bi arkadaşımın kanaması oluyor 8 haftalık hamile. doktor keseyi düzgün görünce demiş ki, rahim içerisinde bebeğin tutunmadığı bölümlerde kanamalar olabilir, kese düzgün, gelişimi iyi, endişe edecek birşey yok demiş.Normal mi değil mi yaşadıklarım acaba?
Doktor demişti kahverengi lekenmen olabilirmo normal, kan gelirse acile git demişti. Çok korkuyorum.
tamı tamına iki katı artış beklemiyorlar zaten.sizinki de normal duruyor.Merhabalar hanımlar benim 5.gün transferi
10.gün değerim 288.5
12.gün 630.7
14. gün 1019
Dr hala geri dönüş yapmadı ikinci değerim iyiydi fakat 3.test sonucum tam üç katı yükselmemiş çok moralim bozuk başka bir dr 2. Testten sonra tekrarlamıyoruz demiş değerler iyi demiş eşime ama benim moralim sıfıra düştü zaten yorgunum bu tedaviler beni mahvetti tam sevineyim dedim böyle oldu
Öyle mi canım ya çok teşekkür ederim cevabın için öğrendiğimden beri üzüntüden kendime gelemedim inşallah sağlıklı bir gebeliktirtamı tamına iki katı artış beklemiyorlar zaten.sizinki de normal duruyor.