aynı lab.da mı yaptırdınız testleri.çünkü farklı lab.larda da çok değişken olabilir sounçlar.onunda etkisi olabilri.Öyle mi canım ya çok teşekkür ederim cevabın için öğrendiğimden beri üzüntüden kendime gelemedim inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Aynı lab. da yaptırdım testleri o yüzden korktum zaten demek ters giden bir şey var diye düşünüm önce. Ama işte genelde hep 2 katı artması gerek diye duyduğum için içim rahat etmedi bir türlü. Dr um da dönüş yapmadı hala inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederimaynı lab.da mı yaptırdınız testleri.çünkü farklı lab.larda da çok değişken olabilir sounçlar.onunda etkisi olabilri.
aynı yerde yaptırdıysanız da illa ki tam iki katı olacak diye bişey yok.
hcg nin 48-72 saat aralığında 2 katına çıkması gerekiyor. yani bazen iki günde bazen 3 günde iki katına çıkabiliyor. endişe etmemeye çalışın.Aynı lab. da yaptırdım testleri o yüzden korktum zaten demek ters giden bir şey var diye düşünüm önce. Ama işte genelde hep 2 katı artması gerek diye duyduğum için içim rahat etmedi bir türlü. Dr um da dönüş yapmadı hala inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim
Bilmiyordum çok teşekkür ederim sabredip bekleceğim Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla ilerlerhcg nin 48-72 saat aralığında 2 katına çıkması gerekiyor. yani bazen iki günde bazen 3 günde iki katına çıkabiliyor. endişe etmemeye çalışın.
keyfini çıkarmaya çalışın. ne güzel hamilesiniz bunu düşünün, zaten stres yapacak birşey yok:)Bilmiyordum çok teşekkür ederim sabredip bekleceğim Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla ilerler
Allah razı olsun inşallah. Daha önce 3 tüp denemem oldu çok yıprandım sanırım artık yoruldum dayanma gücüm azaldı korkum ondan. Sakin olmam şart yoksa zaman geçmez hayırlısı diyorumkeyfini çıkarmaya çalışın. ne güzel hamilesiniz bunu düşünün, zaten stres yapacak birşey yok:)
anlıyorum. zor bir süreç, dışarıdan bakan için stres yapma demek kolay, zorluğu çeken açısından durum bambaşka. ama hayatta hep güçlü olmak zorundayız. umutlu bir kadın olmak daha iyi değil mi?:) çünkü umutsuzluk insanı mahveden şey.Allah razı olsun inşallah. Daha önce 3 tüp denemem oldu çok yıprandım sanırım artık yoruldum dayanma gücüm azaldı korkum ondan. Sakin olmam şart yoksa zaman geçmez hayırlısı diyorum
Ne güzel rahatlatıyorsunuz insanı Allah razı olsun. Haklısınız onca zorluğu yaşadıktan sonra sanırım bunun da altından kalkarım bir şekilde bu süreçlerde yaşadığım hayalkırıklıkları umut bırakmadı bende hep korku hep stres yaşadım keşke ohh be diyebilsem. İnşallah güzel günler geliranlıyorum. zor bir süreç, dışarıdan bakan için stres yapma demek kolay, zorluğu çeken açısından durum bambaşka. ama hayatta hep güçlü olmak zorundayız. umutlu bir kadın olmak daha iyi değil mi?:) çünkü umutsuzluk insanı mahveden şey.
Canım, çok anlamıyorum ama değerlerin iyi görünüyor bence.burdaki arkadaşlar %60 lık bir artışın normal olduğunu söylüyorlardı.Merhabalar hanımlar benim 5.gün transferi
10.gün değerim 288.5
12.gün 630.7
14. gün 1019
Dr hala geri dönüş yapmadı ikinci değerim iyiydi fakat 3.test sonucum tam üç katı yükselmemiş çok moralim bozuk başka bir dr 2. Testten sonra tekrarlamıyoruz demiş değerler iyi demiş eşime ama benim moralim sıfıra düştü zaten yorgunum bu tedaviler beni mahvetti tam sevineyim dedim böyle oldu
Saol canım cevap verdiğin için. İnşallah normaldir bu durum elde değil insan takıyor üzülüyor. İnşallah korktuğum gibi olmaz sağlıkla devam ederCanım, çok anlamıyorum ama değerlerin iyi görünüyor bence.burdaki arkadaşlar %60 lık bir artışın normal olduğunu söylüyorlardı.
Bilmez miyim canım, ben de senin gibiyim, hiç bir farkım yok takma konusunda.Saol canım cevap verdiğin için. İnşallah normaldir bu durum elde değil insan takıyor üzülüyor. İnşallah korktuğum gibi olmaz sağlıkla devam eder
Allah yardımcımız olsun canım çok çok zorBilmez miyim canım, ben de senin gibiyim, hiç bir farkım yok takma konusunda.
Kolay değil canım.. ben de 3 gündür hasta gibi yatıyorum. Kalkamıyorum. Yattıkça da başım ağrıyor. PaZartesi günü ultrason randevusunu beklemem lazım.Allah yardımcımız olsun canım çok çok zor
Normal canım, içini rahat tut.Saol canım cevap verdiğin için. İnşallah normaldir bu durum elde değil insan takıyor üzülüyor. İnşallah korktuğum gibi olmaz sağlıkla devam eder
Allah yardımcın olsun inşallah ptesi günü herşeyin yolunda olduğunu söyler dr unKolay değil canım.. ben de 3 gündür hasta gibi yatıyorum. Kalkamıyorum. Yattıkça da başım ağrıyor. PaZartesi günü ultrason randevusunu beklemem lazım.
Bugün iyiyim :) çok şükür...Allah yardımcın olsun inşallah ptesi günü herşeyin yolunda olduğunu söyler dr unbende sürekli yatıyorum zaman geçmiyor