Ya bu süreç nasıl bişey ya her adımı stresli ve heyecanlı :) seninle konuştuk , tüp bebekten aradılar :) iyi insan lafının üstüne gelirmiş diyek bari :) tam da bugünlerde aklımdan geçiyordu döndü mü acaba diye . Kalbim gümledi ne diyecekler diye, 2 tane pgt ye göndermiştik ya biri normal diğeri sorunlu çıkmış dedi, transferde sağlam olanı koyacaz dediler
canım sıkıldı. Keşke 2 side sağlam çıksaydı. Bu durumda 1. Denemem olmazsa allah korusun , sonrası için 1 tane ptg siz embriyom kalacak
((( yani imkanın varsa pgt ye 1den fazla gönderin , ama iyi tarafından bakayım bari pgt ye göndermeseydik belki sorunlu olanı koycaktık allah korusun , ne yapak inşallah şu ilk denemede olur da bu atreslerden kurtuluruz ağlayacam ya bay canım sıkıldı, elimde 5-6 tane embriyo olsaydı sorun değil zaten 3 tane gelişmişti, 1 i gitti bu durumda alah korusun bunlardan sonuç alamazsak tekrar o tedavi sürecini yaşayacam
18 haziran transferdi ya benim yetişecekmiş bak uzatmasalar ama şu saatten sonra öne almazlar ilaçları ona göre içiyorum iğneleri ona göre vuruldum