- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
Ya çalıştıyom ya işe geliyom işte çalışırken bile zaman geçmiyor düşüünebiliyormusun :) belli bişeye odaklandım beklemedeyim ya :) geçmiyor. Sonuç olumlu olacaksa bekleyeyim razıyım da ne bileyim :)ya sen çok tatlısın ama:) kıpır kıpırsın, ta buraya geliyor güzel enerjin
çok fazla düşünüyorsan sen de benim gibi, kendine bi meşgale bulabilirsin mesela, ben dikiş makinesi aldım onla uğraşyorum baya baya düşünmüyorum dikiş dikerken:) sen de biraz fazla düşünüyorsun gibime geliyor:)
ufak şeyler yaparak kafanı dağıtabilirsin mesela ben kıyafet filan bakıyorum masaa başında otururken. yoksa kendimi kısırlık üzerine makaleler okurken buluyorum:)Ya çalıştıyom ya işe geliyom işte çalışırken bile zaman geçmiyor düşüünebiliyormusun :) belli bişeye odaklandım beklemedeyim ya :) geçmiyor. Sonuç olumlu olacaksa bekleyeyim razıyım da ne bileyim :)
12 mayıs opu tarihi-> 5 temmuz transfer , yarısı anca geçti daha bu kadar daha bekleyecem :) çalışmasaydım memlekete gider gelirdim bişeyler yapardım :)
Aşılamada başarı oranı % 25 civarıyken, tüpte %40-45 civarı tabi bide şans kader :) canım inşallah hepimizin son olacak bu tedavileri :)İnşallah canım.Aşılamada negatif görünce insan ister istemez kötü şeylerde düşünüyor.Allahım hepimize yardımcı olsun.Sizin içinde dua okuyacağım
ufak şeyler yaparak kafanı dağıtabilirsin mesela ben kıyafet filan bakıyorum masaa başında otururken. yoksa kendimi kısırlık üzerine makaleler okurken buluyorum:)
Bizim morfoloji sorunumuz varya biz şimdi micro istememiz lazım dimi.Söylemezsek yapmazlarmıAşılamada başarı oranı % 25 civarıyken, tüpte %40-45 civarı tabi bide şans kader :) canım inşallah hepimizin son olacak bu tedavileri :)
Ben değerlerine bakınca ikiz mi acaba demiştim :) sağlıklı olsun senin olsun , ister tek ister ikiz :) sana bundan sonra hep bayram artık çifte bayram :)Günaydın arkadaşlar, dün kese muayenem vardı çok şükür gördük keseyi :) Hcg değerim yüksek, artışı da 4 kat olunca ikiz diye düşünmüştük ama tek kese göründü. 10 gün sonraya yani Bayram dönüşü inşallah kalp atışını da duyarız
Canım benim bu kadar yapma dicem ama bende çok fenayım ama bak benim stresten her yerimde döküntüler oldu kaşınıyorum kafamın içide dahil uyku desen kalmadısen bari böyle olma kuzum başka şeylerle uğraşOfff offf patlayacam artıkarkadaşlar 26 gün var transfere :) bi süre buraya girmesem mi , işteyken sıkılıyom evdeyken sıkılıyom zaman durdu artık uzadıkça uzuyor sanki , keşke ev hanımı olsaydım sağa sola gezmeye giderdim
Çok zormuş beklemek oyalancaz artık bişeylerle , 1 haftadır uykusuzluktan çıldırcam , sabah işe sürünerek geliyom uykusuzluktan, akşam deli gibi uykum var ama dalamıyorumCanım benim bu kadar yapma dicem ama bende çok fenayım ama bak benim stresten her yerimde döküntüler oldu kaşınıyorum kafamın içide dahil uyku desen kalmadısen bari böyle olma kuzum başka şeylerle uğraş
İnşallah canım sağol, darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına olsunBen değerlerine bakınca ikiz mi acaba demiştim :) sağlıklı olsun senin olsun , ister tek ister ikiz :) sana bundan sonra hep bayram artık çifte bayram :)
Beklemek çok zor ama düşünsene sonrada testler için bekleyeceğiz bir dünya o yüzden şimdiden böyle yapmaÇok zormuş beklemek oyalancaz artık bişeylerle , 1 haftadır uykusuzluktan çıldırcam , sabah işe sürünerek geliyom uykusuzluktan, akşam deli gibi uykum var ama dalamıyorumbayram tatili bi geleydi :)
İnşallah hayallerde kalmaz da oluverir, neden olmasın..Benimde transferim 5 temmuz olursa öğrenme tarihim tanışma yıldönümümüz oluyor.Sürpriz yapardım ne güzel keşke hayallerde kalmasa
Arkadaşım ağzına, yüreğine sağlık.Merhaba gönüldaşlarım; anne adaylarım Ramazanımızın son cuması mübarek olsun; inşallah böyle hikmetli bir günün hürmetine Rabbim bizlere sağlıklı düzgün kusursuz bir evlat nasip eder. Dualarım benimle birlikte isteyen tüm arkadaşlarım için. Okuduğumuz sureler amacımız için birer vesile olurlar inşallah ; hepinize gönülden dua ile selam vermek istedim; Hz. Ademin duası gibi; Hz. Zekeriyyanın yakarışı gibi; Hz. İbrahim' in, Hz. Eyüp'ün ve Hz. Meryem' in duaları gibi ve diğer mümin kimselerin ettikleri dualar ile birlikte şu mübarek saatte bize kendi katından çok temiz bir nesil hediye eder İnşallaah" SELAM VE DUA İLE..."
Yumurtalıkların da yumurta görülmediği halde bı umut tedaviye kendi isteği ile başlayan günlerce 6 toz 1 su menogon olan arkadaşım var, kontrollere gittiğinde yumurta gelismiyor fakat sonuna kadar tedaviyi oldu.Haber geldi. 15 yumurtadan 4’ü olgunmuş ve döllenmiş. Kalanları takip edeceklermiş, yarın haber vereceklermiş. Biraz moralim bozuldu, sayı az geldi. Sonradan döllenirler mi, böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Çook sevindim. Darısı bizim başımıza :)Kızlar bugün çok şükür kesemizi gördük.2 embriyo transfer edilmişti ama 1 kese göründü. Rabbim kucağıöıza almayı da nasip eder inşallah. Tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim
Evet canım yapılmadık hiç bir test kalmadı, hepsi normal çıktı..canım sperm için dna hasar testi yaptırdın mı diye sorucam ama kaç defa pgt yaptıran bu testi de yaptırmıştır diye düşünüp saçma bi soru da yöneltmek istemiyorum bi taraftan.