Transfer edildiği günü sayamayız, ertesi gün yani 24 saat geçince 1 gün olmuş oluyor, senin 6 gün olmuş canım, yarın 7 olacak. 7 den sonra test yapabilirsin hadi hayırlısı inşallah :)
11.gun normal canim , benimki 9.gune verdi test gununu, 9.gunden sonrasi guvenilir dedi.senin doktor daha da garanticiymis :)Salı günü 11. gün oluyor. O zaman bizim test tarihimizi 11. güne vermiş oluyolar. Öyle mi oluyor normalde?
11.gun normal canim , benimki 9.gune verdi test gununu, 9.gunden sonrasi guvenilir dedi.senin doktor daha da garanticiymis :)
Idrarda okadar erken cikmayabilir :) bilmemki ; ben 8.gun kan testi yaptircam cunku dogumgunume denk geliyor :)Ayy 9. Günü kendim idrar testi yapam mı yapmasam mı? Bak şimdi....
Ayyy, canım.. doğum günü hediyen olsun hadi inşallah... ben de beklerim heralde doktordan öğrenmeyi... ay çok heyecanlandım şimdi... napıcam ben.Idrarda okadar erken cikmayabilir :) bilmemki ; ben 8.gun kan testi yaptircam cunku dogumgunume denk geliyor :)
Ben kendimi geçtim burda test yapacak herkes için karnımda bişey oluyor heyecandan :) kendimmişim gibi :) salı günü test yapacan dimi pazartesi yapsan bile olur. Orda yapıyorlar demekki test, bi arkadaş vardı hollnda da onda mesela evde idrar testi yaptı , pozitif olursa kan testi yapıyorşarmış sanırım, idrarda negatif çıkarsa testi 2 gün sonra tekrarla diyorlarmış, almanyada gene iyi yapılıyor baksana gün vermişler 11. Güne iyisin gene :) ayyy pazartesi yapsan çıkar :)Ayyy, canım.. doğum günü hediyen olsun hadi inşallah... ben de beklerim heralde doktordan öğrenmeyi... ay çok heyecanlandım şimdi... napıcam ben.
Ah ah keşke :) o günler bi gelse ve beklediğimiz gibi sonuçlansa ah kutlama üstüne kutlama yapsak :)Benimde transferim 5 temmuz olursa öğrenme tarihim tanışma yıldönümümüz oluyor.Sürpriz yapardım ne güzel keşke hayallerde kalmasa
Şuan rüya gibi geliyor.İnşallah aynı gün sevinç yaşarızAh ah keşke :) o günler bi gelse ve beklediğimiz gibi sonuçlansa ah kutlama üstüne kutlama yapsak :)
İnşallahhhhh aminnnnnn :)Şuan rüya gibi geliyor.İnşallah aynı gün sevinç yaşarız
Yoo bana hiç denmedi idrar testi yap diye. Salı günü kan testi yapılacak dendi.Ben kendimi geçtim burda test yapacak herkes için karnımda bişey oluyor heyecandan :) kendimmişim gibi :) salı günü test yapacan dimi pazartesi yapsan bile olur. Orda yapıyorlar demekki test, bi arkadaş vardı hollnda da onda mesela evde idrar testi yaptı , pozitif olursa kan testi yapıyorşarmış sanırım, idrarda negatif çıkarsa testi 2 gün sonra tekrarla diyorlarmış, almanyada gene iyi yapılıyor baksana gün vermişler 11. Güne iyisin gene :) ayyy pazartesi yapsan çıkar :)
pgt 5. gün embriyosuna yapıldığı zaman verdiği zarar çok minimal oluyormuş. çünkü 3.gün embriyosunda zaten topu topu 8-10 hücre oluyor, ondan da bi parça aldığında embriyoya zarar verebiliyor ama 5. gün emriyosunda 100lerce hücre olduğu için verilen zarar minimal oluyormuş.Ben şunu anlamıyorum.
Herkeste genetik bozukluk mu var.
Kimi duysam genetikten yumurta geçemedi.
Dünya da insan ırkı kırılıyor mu? Bu kadar fazla negatikten geçemeyen embriyo beni düşündürüyor.
Doktorlara sorduğum da 38 yaşından sonra ve ailenize genetik sorun varsa istiyoruz diyorlar.
Peki ailesinde genetik sorun olup sağlıklı çocuğu dogal yollayolla milyarlarca insan var.
Hangimiz 7 göbek bağımızı biliyoruz.
Mesela şizofreni hastalığı var genetikle ilgili değil sorun beyin hücrelerinin ölmesi ile meydana gelir. Peki bunu nasıl anlayacaklar.
Ve benim fikrim pgt hakkında, tekrarlıyorum benim fikrim zarar veriyor. Koparıyorlar embriyodan bir parca.
Sakın moralini bozma her şey Rabbimin elinde.
Yeter ki ol desin.
Sen gibi aynı durum da olan bir arkadaş var özelden yazmıştık genetikten geçmiyor embriyoları, genetik tanıyı yapan merkezle gitti görüştü.
Denemeye devam edin denmiş, şu an tekrar başlıyor denemeye.
Moralini sakın bozma.
Allah en zor zamanımızda umulmaz kapılar açar.
Rabbim ol dedikten sonra yok pgt yok era yok bilmemne hepsi boş.
ben temmuzda transfer olucam ama temmuz regilimi bekleyeceğim önce off benim daha çççoookk warmavisorkide , senin transfer ne zamandı yaklaştı mı
Benim de 5 temmuz ; iyi yalnız değilim bekleyen :) senin de rahim mi dinlendiriliyorduben temmuzda transfer olucam ama temmuz regilimi bekleyeceğim önce off benim daha çççoookk war
canım sperm için dna hasar testi yaptırdın mı diye sorucam ama kaç defa pgt yaptıran bu testi de yaptırmıştır diye düşünüp saçma bi soru da yöneltmek istemiyorum bi taraftan.Umarım benim de olur
canım aşılama öyle çok ahım şahım bi yöntem değil. şöyle düşün en iyi şartlarda tutma olasılığı %25.İnşallah canım.Aşılamada negatif görünce insan ister istemez kötü şeylerde düşünüyor.Allahım hepimize yardımcı olsun.Sizin içinde dua okuyacağım
ya sen çok tatlısın ama:) kıpır kıpırsın, ta buraya geliyor güzel enerjinOfff offf patlayacam artıkarkadaşlar 26 gün var transfere :) bi süre buraya girmesem mi , işteyken sıkılıyom evdeyken sıkılıyom zaman durdu artık uzadıkça uzuyor sanki , keşke ev hanımı olsaydım sağa sola gezmeye giderdim