- 13 Kasım 2016
- 186
- 69
Aminnn canım aminnn. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Çook sevindim. Darısı bizim başımıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım aminnn. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Çook sevindim. Darısı bizim başımıza :)
Hayırlısı olsun, ne kadar çok deneme, o kadar şans, üzülme arkadaşım, şans işi bu iş biraz da.Merhaba arkadaşlar. Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Benim ikinci denemem de maalesef olmadı . 11.gün değerim 12 çıkmıştı dün yani. bu sabah tekrarladım asıl test günü sonucunu doktora söylemek için. Bugün de 9 a düştü değer.
Merhaba, bu sabah yazacaktım test yaptın mı diye sonra dedim yapınca yazar , sağlık olsun canım , tüp bebekten önce aşılama yaptırmış mıydın hiç , pkolar çok çabuk cevap alıyor tedavilerden diye biliyorum, bişeyler denk gelmemiştir yoksa olurdu. Umudunu kaybetme daha doğrusu hiçbirimiz kaybetmeyelimMerhaba arkadaşlar. Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Benim ikinci denemem de maalesef olmadı . 11.gün değerim 12 çıkmıştı dün yani. bu sabah tekrarladım asıl test günü sonucunu doktora söylemek için. Bugün de 9 a düştü değer.
Ben opu dan sonra tetradox kullanmıştım birkaç gün. Progestan ve prednol u hiç bilmiyorum.Kızlar bişey soracağım size,
Dün transfer öncesi son kontrolümdü perşembe günü taransfer olacağım doktorum pazar günü kullanmaya başlamak üzere;
Tetradox
Progestan
Prednol
Verdi, prednol kortizonmuş kesinlikle tuzlu hiçbirşey yemiyosun dedi ekmekde dahil. Şimdi sorum siz bu ilacı kullandınızmı kullandıysanız vicudunuzda nasıl bir etkisi oldu?
Tetradox antibiyotik zaten bende opudan sonra kullanmıştım, tuz diyeti diyince biraz korktum açıkçası. Bende unutmayayım saat atlamayayım diye resmen alarmla yaşıyoruzBen opu dan sonra tetradox kullanmıştım birkaç gün. Progestan ve prednol u hiç bilmiyorum.
Ben transfere 20 gün kala estrofem, coraspin kullanmaya başlayacağım; transfere 1 hafta kala bu ilaçlara crinone eklenecek; transfere 3 gün kala tek doz luk proluton depot yapacam . Telefonumun her yeri alarm oldu :) yoksa karıştıracak insan. Bu arada doğum kontrol hapı kullanıyordum, 3 gün sonra da onu bırakacam :)
Vardir bi sebebi doktor verdigine gore :) ben isin icinden cikamayinca oyle diyom :) ama allahtan uzun bi sure degil, persembe transfer ha kiz hayirli gunde olacaksin arife gunu ne guzel sonu da hayirli olsun insallah :) benjm 25 gun kaldi :) 30 un altina insi ya artik cabuk ilerler :) bayram tatilinden dondugumde 15 gun kalacak :) ne kaldi surdaTetradox antibiyotik zaten bende opudan sonra kullanmıştım, tuz diyeti diyince biraz korktum açıkçası. Bende unutmayayım saat atlamayayım diye resmen alarmla yaşıyoruz
Şimdi baktım biraz internetten annenin vücudu bebeği yabancı bi cisim olarak alğılayıp atmasın diye kullanılıyormuş. 4 gün kullanılcak heralde sadece Evet yaa çok heycanlıyım allahım inşallah hepimize hayırlısını verir yerimde duramıyorum uyku falan hak getireVardir bi sebebi doktor verdigine gore :) ben isin icinden cikamayinca oyle diyom :) ama allahtan uzun bi sure degil, persembe transfer ha kiz hayirli gunde olacaksin arife gunu ne guzel sonu da hayirli olsun insallah :)
Öyle tabiki canım sağlık olsun. Durmak Yok yola devam Yok canım biz aşılama yapmadık direkt tüp bebek yaptık .Merhaba, bu sabah yazacaktım test yaptın mı diye sonra dedim yapınca yazar , sağlık olsun canım , tüp bebekten önce aşılama yaptırmış mıydın hiç , pkolar çok çabuk cevap alıyor tedavilerden diye biliyorum, bişeyler denk gelmemiştir yoksa olurdu. Umudunu kaybetme daha doğrusu hiçbirimiz kaybetmeyelim
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle bakalım 3. Ye kısmet olur inşallah . Bu sefer ilkinden daha az üzüldüm nedense insan alışıyor herhalde. Bahçeci ye gidiyorum canım ben Güvenç Bey ‘e gidiyorumHayırlısı olsun, ne kadar çok deneme, o kadar şans, üzülme arkadaşım, şans işi bu iş biraz da.
Nerde tedavi görüyorsun?
Şöyle örnek vereyim canım moral olucaksa.Kız arkadaşımın 5.gün embriyosuydu.9.gün 4.5 gibi bir beta sonucu çıktı.Yıkıldı kız herşeyi bıraktı 2 gün sonra tekrar verdi 235 çıktı.Ve tutundu.İlginç ama böyle oldu.ikinci kan testinden sonra kafanda soru işareti kalmaz.inşallah o mucizeye sende tanık olursunŞimdi ben de başlıyayım.
5. Gün cok çok çok iyi embriyo transfer ettiler ya arkadaşlarım bana...
Hep derim embriyo günü kalitesi hiç önemli degil.
Test günüm bugün dü aslında ama dün akşam yaptım kan testini, değer 5. Gün embriyosuna göre düşük. 28.85
Sabah doktorumu aradım, hiç konuyu uzatmadan, bu konuları bı hekim kadar olmasa da iyi biliyorum dedim.
Açıkçası bana yuvarlak konuşmayın dedim kibarca.
Artması iki ye katlaması düşük bı ihtimal çünkü.
Sen gibi olup değeri artan doğurttugumuz çok var dedi.
Sonra benim dedigimi tekrarladı düşük bı ihtimal dedi. :):):):):):)
Neyse Allah'tan bana verdiği aklı iyi yönlendiriyorum da aaaa doğuran varmı diye konuşmasını kesmedim :):):):)
Estrofem ve crinone jele devam dedi.
Açıkçası crinone jele 108 TL vermek istemiyorum dedim.
Biliyorsunuz progestan 200 mg kapsülü 2 tane sabah 2 tane akşam vajinal yoldan kullanınca aynı crinone jel gibi etkisi var ve 35 TL.
Bugün bitti crinone jel, yarın progestan kullanıcam.
Akşama gene gider kan veririm die düşünüyorum. Düştüyse değer hiç ilaçları kullanmama gerek de yok zaten.
İnanın ben artık üzülemiyorum.
Heyecanlansam, sevinsem bile en fazla 15 dakka.
Tüp bebek merkezlerine gittiğimde bana gebelik oranlarınızı değil, eve bebek götürme oranlarını söylüleyin diyorum.
Tabi işlerine gelir mi, yuvarlak konuşmalar.
Bizim bu yaşadıklarımız hastane oranı için yüzdelik oran oluyor ama hiç de öyle değil.
Benim ki de böyle işte.
Bı kaç ay sonra dondurulmuş embriyolarim var.
Onları deneyeceğim.
İnşallah dediğin gibi olur, ne yerde ne gökteyim.Şöyle örnek vereyim canım moral olucaksa.Kız arkadaşımın 5.gün embriyosuydu.9.gün 4.5 gibi bir beta sonucu çıktı.Yıkıldı kız herşeyi bıraktı 2 gün sonra tekrar verdi 235 çıktı.Ve tutundu.İlginç ama böyle oldu.ikinci kan testinden sonra kafanda soru işareti kalmaz.inşallah o mucizeye sende tanık olursun
İnşallah canım :)İnşallah dediğin gibi olur, ne yerde ne gökteyim.
Ama hiç bir his yok şu an.
Kk da bı çok topikte yazdım ama hiç bu kadar olumlu insanın olduğu topik görmedim, çok güzel.
Eğer böyle güzel bir gelişme olursa Allah :):):):)
Allah yardımcın olsun canım.Nekadar yıpratıcı bir süreç yaşamışsın.Bu mübarek günlerde rabbim ellerini boş çevirmesin bir yavrucak nasip etsin sanaTemmuzda 8. Denemeye başlayacağım ve bu son olacak..
Allah yardımcın olsun canım.Nekadar yıpratıcı bir süreç yaşamışsın.Bu mübarek günlerde rabbim ellerini boş çevirmesin bir yavrucak nasip etsin sana
Aaaa bu ne umutsuzluk böyle. Bak bu mübarek günlerde vardır Allah'ın bildiği. Ben sen böyle ümidini kesmişken bir bakmışsın yükselmiş değerler. Yükselmiş yükselmiş göklere çıkmış benim bugün transferin 6. günü ben ilk günden beri var olduğuna inanıyorum. Tabii ki Alah bilir ama ben biliyorum tutundu minnoşlarım. Hiç olumsuz düşünmüyorum her şey Allahtan. Işimiz Allah'a kaldıysa oldu bil bu arada doktor hamile kalırsan hemen dikiş atmamız gerek dedi. O yüzden beni yarın teste çağırdı. Yani 7. gün. Çok erken ama ben çıkacak değeri bile tahmin ediyorum. Ultrason fotoğraflarını öpüyorum bol bol. Sen de özellikle bu kadir gecesinde bolca dua et. Belki bebeğini eve götüren az sayıda kişiden biri sen olacaksın boşuna hiç üzme kendini kesin sonuç alınca karar ver üzülüp sevineceğineŞimdi ben de başlıyayım.
5. Gün cok çok çok iyi embriyo transfer ettiler ya arkadaşlarım bana...
Hep derim embriyo günü kalitesi hiç önemli degil.
Test günüm bugün dü aslında ama dün akşam yaptım kan testini, değer 5. Gün embriyosuna göre düşük. 28.85
Sabah doktorumu aradım, hiç konuyu uzatmadan, bu konuları bı hekim kadar olmasa da iyi biliyorum dedim.
Açıkçası bana yuvarlak konuşmayın dedim kibarca.
Artması iki ye katlaması düşük bı ihtimal çünkü.
Sen gibi olup değeri artan doğurttugumuz çok var dedi.
Sonra benim dedigimi tekrarladı düşük bı ihtimal dedi. :):):):):):)
Neyse Allah'tan bana verdiği aklı iyi yönlendiriyorum da aaaa doğuran varmı diye konuşmasını kesmedim :):):):)
Estrofem ve crinone jele devam dedi.
Açıkçası crinone jele 108 TL vermek istemiyorum dedim.
Biliyorsunuz progestan 200 mg kapsülü 2 tane sabah 2 tane akşam vajinal yoldan kullanınca aynı crinone jel gibi etkisi var ve 35 TL.
Bugün bitti crinone jel, yarın progestan kullanıcam.
Akşama gene gider kan veririm die düşünüyorum. Düştüyse değer hiç ilaçları kullanmama gerek de yok zaten.
İnanın ben artık üzülemiyorum.
Heyecanlansam, sevinsem bile en fazla 15 dakka.
Tüp bebek merkezlerine gittiğimde bana gebelik oranlarınızı değil, eve bebek götürme oranlarını söylüleyin diyorum.
Tabi işlerine gelir mi, yuvarlak konuşmalar.
Bizim bu yaşadıklarımız hastane oranı için yüzdelik oran oluyor ama hiç de öyle değil.
Benim ki de böyle işte.
Bı kaç ay sonra dondurulmuş embriyolarim var.
Onları deneyeceğim.