Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Şimdi beni adetin ilk günü bekliyor madem düşükmüş estrofeme neden devam etmedik başlamayacakmış neden covid testi yaptırdım cevapsız sorular bu gittiğimde başlayacak mı valla illallah ettim
Ya bu işlerde herkesin de tarzı farklı galiba. Ben opudan sonra estrofem kullandım.

Bana öyle bi şet bakmadılar ya hangi değer bu? Baktılar da ben mi bilyom acaba?
3 değer bakıyorlar e2 progestan lh heralde rahim duvarı e 2 oluyor herkes diyor ki bize gonalf e başlandığı gün estrofem verdiler e ben niye 10 gün önce kullandım

Ya bu işlerde herkesin de tarzı farklı galiba. Ben opudan sonra estrofem kullandım.
Kesinlikle bir açıklama yapsalar sıkıntı yok aslında. Bende yıpranıyor um böyle kendimi çok hazırlamıştım ya sonuçta kolay değil bu

3 değer bakıyorlar e2 progestan lh heralde rahim duvarı e 2 oluyor herkes diyor ki bize gonalf e başlandığı gün estrofem verdiler e ben niye 10 gün önce kullandım
Ya ölçülüyo rahim duvarı öncesinde kullanan çok fazla duymadım ben. Dondurulmuş embriyoda önceden başlanıyo.

Kesinlikle bir açıklama yapsalar sıkıntı yok aslında. Bende yıpranıyor um böyle kendimi çok hazırlamıştım ya sonuçta kolay değil bu
Ah benim de ertelenmişti çünkü benim regl lekelenmeli başlıyo hatta dopum kontrol hapı verdiler. Gerizekalılar dese ki yoğun kanamandan sonra gel gidicem. Her muayene edene de anlattım dedim benim böyle oluyo yoğun kanama sonra geliyo. Sanki ben duvara konuştum reglim sökülemiyo kabul edip hap verdiler. Halbuki gel deseler 2 gün sonra hiderdim başlardım yani. Şimdiki doktorum gayet de güzel açıkladı yoğun kanaman biterken rahim duvarı tamamen incrlince başlıyoruz iğnelere dedi. Gayet de güzel başladmıştık. Sanki gerizekalıyız da bilmiyoz.

Valla bende anlatamıyorum derdimi rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin yoruldum artık

Doktorun histereskopiye nasıl karar vermişti canım
Ilk sayfada hsg var. Net belli oluyo zaten anormali. İğnelere ilk basladığımız gün dedi ki bak böyle bi durum var. 2 gebelik kaybı olursa histerekopi olman şart. Ben de ilk tüp bebek negatif okunca dedim zaten yumurtam az, gebelik kaybı riskini alamam. Histerekopi istiyorum. Doktorum da çok güzel karar dedi yaptık.

Mervecim hayırlı uğurlu olsun
Bu gebeliğin tüp bebek tedavisi ile mi oldu yoksa spontan mı oluştu?
Bir negatifin olduğunu biliyorum sayfa başında da yazmışsın ama anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…