- 13 Ocak 2020
- 44.414
- 166.840
- 33
Dualarımdasın tabi ki sen de.Dua istiyoruummm merve tekrar hayırlı olsun inşallah. Vakit zaman olayına bir kez daha inandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarımdasın tabi ki sen de.Dua istiyoruummm merve tekrar hayırlı olsun inşallah. Vakit zaman olayına bir kez daha inandım
Rabbim tez vakitte kalp atışlarını duymanı nasip etsin sağlıkla sıhhatle al kucağına insallahDoğal canım.
Amin canım hepinize de nasip olur inşallah.Rabbim tez vakitte kalp atışlarını duymanı nasip etsin sağlıkla sıhhatle al kucağına insallah
Süreci anlattınız mı ben mi kaçırdımDoğal canım.
Süreç sayfalarda yazıyor tabi ki. Az önce bi arkadaşın konusuna yazmıştım. Ekleyeceğim şimdi.Süreci anlattınız mı ben mi kaçırdım
2019 ocak ayından beri istiyorum ben. 2019 kasımda klomen kullanmaya basladım 4 ay kullandım negatif oldu. Sonra araya pandemi girdi ilk zamanlar bekledik biraz. 2020 Yazı hsg cekildi. Amh 0.82 çıktı. Tüp bebek merkezine koştum. Orda 0.64 çıktı. Aşılamasız tüpe karar verildi. Yine pandemi nedeniyle aksamalar oldu. Tedabiye baslamak kasıma kaldı. O ay regl çok lekelenmeli başladı. Diger aya sarktı. Devlete gidiyordum. Aralıkta da devlet tüp bebek merkezlerini kapattı dediler. Rapor da çıkmıştı. Özele geçtim. Iyi ki de geçmişim. Doktorumdan çok memnundum ve ekibinden. Aralıkta iğnelere basladığım gün rahimde anormali olduğu söylendi tepede çıkıntı var. Bu yuzde elli düşüğe sebep olurmuş. Doktorum 2 düşük yaşarsan histereskopi şart olur dedi. Daha önce kimse bana bunu söylememişti. Biz de Allah korusun diyip başladık tedaviye. Bu arada benim genetik testim istenmişti önceki merkezden. Pıhtılaşmam var. Neyse 1. Tedavi negatif oldu. Her şeyin bir sebebi var işte. Biz de ocak ayında histereskopi planladık. Şubatta histereskopi oldum reglden sonra. 1 regl olup sonraki reglle 2. Tüp tedavisine başlayacaktık bu ay. Bu esnada da esktra bir büyüme hormon iğnesi olan saizen kullandım. Reglle de gonal f filan diğer iğnelere başlayacaktık. Reglim lekelenmeli başlar yumurtlamadan 12. Gün sonra filan ufaktan başlar sonra yoğunlaşır. Gelmek bilmedi bu sefer. Kist olduysa söktürücü filan alırım düşüncesiyle 15. Gün test yaptım. Pozitif. Hemen kana koştum. Değerler güzel arttı şükür. Inşallah cuma günü kese randevumuz var.
Kürlere çok inanmıyorum. Prowomen kullanıyorum Ekimden beri yumurta kalitesi için. Eşimin degerler hep cilloptu şükür ama o da 1 kutu promenk kullanmıştı destek olsun tedaviye diye. Hatta 2. Kutunun da yarısindaydı biz pozitifi aldık. Ben şimdi 32. Haftaya kadar kan sulandırıcı kulalnacağım. Rabbim tüm hasret çekenlere en hayırlı en doğru zamanda nasip etsin inşallah.
Bende hayırlısıyla bi başlasaydım rabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlandırır ama negatif olursa bende düşünüyorum histereskopiIlk sayfada hsg var. Net belli oluyo zaten anormali. İğnelere ilk basladığımız gün dedi ki bak böyle bi durum var. 2 gebelik kaybı olursa histerekopi olman şart. Ben de ilk tüp bebek negatif okunca dedim zaten yumurtam az, gebelik kaybı riskini alamam. Histerekopi istiyorum. Doktorum da çok güzel karar dedi yaptık.
İnşallah uğraşmana gerek kalmaz. Ama ben histereskopinin önemine çok inandım.Bende hayırlısıyla bi başlasaydım rabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlandırır ama negatif olursa bende düşünüyorum histereskopi
Saizen hormonu ne içindi pekala?Süreç sayfalarda yazıyor tabi ki. Az önce bi arkadaşın konusuna yazmıştım. Ekleyeceğim şimdi.
Bu da folikülleri aktifleştirici bi iğne. Tedaviye destek olacaktı yumurta kalitesini arttırıyor. Ama ben bu iğneden önce döllenme olduğunu düşünüyorum.Saizen hormonu ne içindi pekala?
Büyüme hormonu ne gibi etki etsin diye kullanıldı canım?.
Allah razı olsun. Hiç tükenmesin umutların inşallah. Tez zamanda sen de sevin.Ne güzel bir mucize yaa
Umudum her tükendiğinde bu sayfana girip bakıcam merve rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallahh
Aminn sağolasınnAllah razı olsun. Hiç tükenmesin umutların inşallah. Tez zamanda sen de sevin.
İnşallah canım bu arada içime erkek doğuyor seninki hayırlısıylaİnşallah uğraşmana gerek kalmaz. Ama ben histereskopinin önemine çok inandım.
Benim de öyle doğdu bi an ama cin takvimi kız diyor tutarsa Hayırla sağlıkla gelsin de hiiiç faeketmez.İnşallah canım bu arada içime erkek doğuyor seninki hayırlısıyla
Bdv de bir yorumunuzda hamilelik takviminizi görünce nasıl sevindim arada denk gelip durumunu merak ettiklerimdendiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim de öyle doğdu bi an ama cin takvimi kız diyor tutarsa Hayırla sağlıkla gelsin de hiiiç faeketmez.
Amin. Çok teşekkür ederim. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin.Bdv de bir yorumunuzda hamilelik takviminizi görünce nasıl sevindim arada denk gelip durumunu merak ettiklerimdendiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gozunaydin merveHamileyim. Sonuçlarım ilk sayfada.
Allah razı olsun canım. Darısı tüm bekleyenlere.Gozunaydin merve
Allah saglicakla kucaklatsin insallah,hayirli olsun yavrun
Teşekkür ederim. Inşallah hep beraber.Sevgili Merve, dilerim hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına