Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Süreci anlattınız mı ben mi kaçırdım
Süreç sayfalarda yazıyor tabi ki. Az önce bi arkadaşın konusuna yazmıştım. Ekleyeceğim şimdi.

Bende hayırlısıyla bi başlasaydım rabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlandırır ama negatif olursa bende düşünüyorum histereskopi

Süreç sayfalarda yazıyor tabi ki. Az önce bi arkadaşın konusuna yazmıştım. Ekleyeceğim şimdi.
Saizen hormonu ne içindi pekala?
Büyüme hormonu ne gibi etki etsin diye kullanıldı canım?.

Saizen hormonu ne içindi pekala?
Büyüme hormonu ne gibi etki etsin diye kullanıldı canım?.
Bu da folikülleri aktifleştirici bi iğne. Tedaviye destek olacaktı yumurta kalitesini arttırıyor. Ama ben bu iğneden önce döllenme olduğunu düşünüyorum.

Ne güzel bir mucize yaa
Umudum her tükendiğinde bu sayfana girip bakıcam merve rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallahh

Ne güzel bir mucize yaa
Umudum her tükendiğinde bu sayfana girip bakıcam merve rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallahh
Allah razı olsun. Hiç tükenmesin umutların inşallah. Tez zamanda sen de sevin.

Benim de öyle doğdu bi an ama cin takvimi kız diyor tutarsa Hayırla sağlıkla gelsin de hiiiç faeketmez.
Bdv de bir yorumunuzda hamilelik takviminizi görünce nasıl sevindim arada denk gelip durumunu merak ettiklerimdendiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…