Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Yardımcı tekniklerle ilgili sorular sordum. Embriyo glue. İstersek yapabileceğini. Bu çalışmaların faydalı olduğunu gösteren çalışmalar kadar etkisiz olduğunu gösteren çalışmalar da olduğunu söyledi. Hepsini yapıyoruz istersen yaparız dedi. Biri diğerlerinden öne geçen bi yöntem olsa ben sana onu yapalım derim dedi. Bense bu deneyselliğe para harcamak istemiyorum.

Çünkü önceki tedavimdeki kadar çok iğne ödemiyor devlet. Hiç gonal f yazılmamış reçeteme sadece menapour cetrotide ovitrelle vardı. Ben gonal f de kullanacağımızı düşünüyorum.

Canım doktoruna güven
Eğer yanlış bilmiyorsam rezervi az olan hastalarda gonal f yerine diğer iğneleri tercih ediyorlar
Bana doktorum öyle demişti
Az yumurtayı çok uyarınca kalitesinin bozulma ihtimalinin yüksek olduğunu ve daha az uyararak büyüterek altın yumurtalar elde ettiklerini anlatmıştı
Benimde rezervim az ve sanırım bana da bu tarz bir tedavi uygulayacak

İlk tedavimde 225 gonal f - 150 merional kullandık. Aynı doktordu. 3 yumurtam oldu biri bozuktu. 1 döllendi 1i geç döllendi gelişmedi. Tek embriyo transferi oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Kullan derse kullanırım. Kullanma derse kullanmam. Söz dinlerim.

İnşallah bu sefer hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım
ne kadar zor bu işler gerçekten
İnsan doktorun ağzından çıkan her şeyi koşulsuz kabul edip güvenmek durumunda oluyor
Ama nasibimizde varsa zaten herşey bahane oluyor aslında
İnşallah bu sefer çok güzel olacak herşey

Beybi sana demiş miydim hatırlamıyorum. Bende glue kullanılmıştı belki ikisinin birden tutunmasinin sebebi oydu bilemiyorum. Bir arkadaşa daha kullanıldı onun da ikiz tutmuştu

merve Canım merhaba Dua grubundan biliyorum seni yeni gördüm topiğini tedavin hayırla sağlıkla sonuçlansin inşallah.
Rabbim.bu yolda olan herkese bizlerede maddi manevi kolaylıklar versin.

Zorunda kalmasak da öyle de olsun istiyor. Bu yardımcı tekniklerle ilgili gözünün içine baktım önerdiğiniz hiç mi yok dedim. Hepsi ayrı külfet ben öneremem dedi. 3kez çift sağlıklı embriyo transferi olmuş ve başarısız olmuşsa o teknikler denenebilir dedi. Ben de tamam dedim biz daha olayın başındayız. Embriyo oluşturmaya çalışıyoruz.

Beybi sana demiş miydim hatırlamıyorum. Bende glue kullanılmıştı belki ikisinin birden tutunmasinin sebebi oydu bilemiyorum. Bir arkadaşa daha kullanıldı onun da ikiz tutmuştu
Benim de senden aklımda kaldı geçen sormuştum ama sıcak konuşmadı.

Benim de senden aklımda kaldı geçen sormuştum ama sıcak konuşmadı.
Birkac başarısız denemeden sonra genelde bunu da deniyorlar. Bağışıklık testi de istesene doktordan ona göre önlem alınır

Adetli olmak gerekmiyor diye biliyorum. Allah korusun bir sey varsa fazladan bir hap kullanıyorsun çözümü basit ama genelde çok önemsenmiyor testi.
Şimdi sevgili balım arkadaşım şuna karar verdik. Şimdi ekstra bir şey düşünmüyoruz. Artık yarın saizene başlayacağız. Zaten genetik kaliteli sağlıklı embriyo ne yaparsan yap tutunur diyoruz. Örnek de şu tlcdeki programlar. ve buna benzer konuştu doktor da. naapmak lazım belki pgd e ona da zaten embriyo sayım belli. Biraz da şansa nasipe sığınıyoruz.

Hayırlı sağlıklı evlatların olsun gülüm inan kendimden çok seninkini istedim hala da dua ediyorum. Genetik konusunda da haklısın inşallah bu sefer 8 10 tane yumurtan toplanır hepsi de döllenir

Hayırlı sağlıklı evlatların olsun gülüm inan kendimden çok seninkini istedim hala da dua ediyorum. Genetik konusunda da haklısın inşallah bu sefer 8 10 tane yumurtan toplanır hepsi de döllenir
Ah canım. Rabbim sana da evlatlarına da hayırlı ömürler nasip etsin. Ne desem bilmiyorum. Çok teşekkür ederim.

Dur anlatayım bana çok mantıksız geldi ama beni adetten 10 gün önce çağırdı anetesizi raporu çıkartırdım estrofem verdi günde 2 tane adet olunca gel dedi gittim 96 çıktı estrofeme devam dedi adetin 4. Günü gittim 110 mu ne çıktı ilaca devam 2 gün sonra gel gittin 160 çıktı tüp bebek iptal dedi covid testine kadar yaptırmıştım açıklamada yok devlette kan değerim düşükmüş

Bana öyle bi şet bakmadılar ya hangi değer bu? Baktılar da ben mi bilyom acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…