Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Attılar bebeğim. İnşallah vesile olur. 🤲🏻 su içiyorum inşallah. Eskiden 1 bardak içemezdim. Şu sıra biraz saldım ama 2 litre civarı içiyorum.
Iğnelere başlayınca 3e çıkarmaya çalış. Hamileyken de azaltma ha 😍

Merve merhaba, konumu takip ediyorum dualarım hep seninle 🌸
Hangi merkeze ve doktora gidiyorsun ben de araştırıyorum ?

Merve merhaba, konumu takip ediyorum dualarım hep seninle 🌸
Hangi merkeze ve doktora gidiyorsun ben de araştırıyorum ?
Eray Çalışkan benim doktorum. Kontrolllerim Özel Kocaeli Hastanesi'nde oluyor. İşlemler Okan Üniveraitesi'nde yapılıyor. 🤗

Eray Çalışkan benim doktorum. Kontrolllerim Özel Kocaeli Hastanesi'nde oluyor. İşlemler Okan Üniveraitesi'nde yapılıyor. 🤗
Tamam canım, ben İstanbulda bakacağım İstanbul için duyumun ya da deneyimin var mı ? Senin fikirlerine güveniyorum

Tamam canım, ben İstanbulda bakacağım İstanbul için duyumun ya da deneyimin var mı ? Senin fikirlerine güveniyorum
Ah teşekkür ederim. 🥰😘 Okan Tuzla'da canım. Bir görüş istersen ben ekipten de çok çok memnunum.

Gelişmeleri yaz bize de 😘😘
Canım bugun muayene oldum çok şükür bebiş iyiydi 22. Hafta da detaylı ultrasona gir dedi. Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyordum iğneyi bıraktım aşırı derecede canımı yakıyordu ve de bebeğe zarar gelecek gibi hissediyordum onu bıraktığım için mutluyum

Canım bugun muayene oldum çok şükür bebiş iyiydi 22. Hafta da detaylı ultrasona gir dedi. Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyordum iğneyi bıraktım aşırı derecede canımı yakıyordu ve de bebeğe zarar gelecek gibi hissediyordum onu bıraktığım için mutluyum
Çok şükür yolu da yarıladın. 🤗😚

Inşallah canım . Benim sol tarafimda hiç yumurta oluşmadı sadece sağdan toplandı . Doktorum dan çok memnunum beni çok güzel motive etti hiç stres yapmadım . Inşallah sonuda guzl olur
Olur olur inşallah Rabbim yüzünü güldürsün. Sana zaten başladı başlamadı stresi yetti kaç aydır. İnşallah geç ve güzel olmuştur.

X