- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Iğnelere başlayınca 3e çıkarmaya çalış. Hamileyken de azaltma haAttılar bebeğim. İnşallah vesile olur. su içiyorum inşallah. Eskiden 1 bardak içemezdim. Şu sıra biraz saldım ama 2 litre civarı içiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iğnelere başlayınca 3e çıkarmaya çalış. Hamileyken de azaltma haAttılar bebeğim. İnşallah vesile olur. su içiyorum inşallah. Eskiden 1 bardak içemezdim. Şu sıra biraz saldım ama 2 litre civarı içiyorum.
Ağzın bal yesin Haklısın canım 3te fixlemek lazım. Biraz yoğunlaşayım suya.Iğnelere başlayınca 3e çıkarmaya çalış. Hamileyken de azaltma ha
Eray Çalışkan benim doktorum. Kontrolllerim Özel Kocaeli Hastanesi'nde oluyor. İşlemler Okan Üniveraitesi'nde yapılıyor.Merve merhaba, konumu takip ediyorum dualarım hep seninle
Hangi merkeze ve doktora gidiyorsun ben de araştırıyorum ?
Tamam canım, ben İstanbulda bakacağım İstanbul için duyumun ya da deneyimin var mı ? Senin fikirlerine güveniyorumEray Çalışkan benim doktorum. Kontrolllerim Özel Kocaeli Hastanesi'nde oluyor. İşlemler Okan Üniveraitesi'nde yapılıyor.
Ah teşekkür ederim. Okan Tuzla'da canım. Bir görüş istersen ben ekipten de çok çok memnunum.Tamam canım, ben İstanbulda bakacağım İstanbul için duyumun ya da deneyimin var mı ? Senin fikirlerine güveniyorum
Canımmm iyiyim şükür. Ay sonu devam edicem topiğime Sen nasılsın?Napiyosun nasılsın merve
Canımmm iyiyim şükür. Ay sonu devam edicem topiğime Sen nasılsın?
Oh çok şükür bu günleri de gördük yaa. Kaçıncı gün kaç tane?Tekrar başlıyor musun tedaviye . Hayırlı olsun insallah. Bende salı transferi mi oldum bekliyorum . En sıkıcı günler
Canım bugun muayene oldum çok şükür bebiş iyiydi 22. Hafta da detaylı ultrasona gir dedi. Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyordum iğneyi bıraktım aşırı derecede canımı yakıyordu ve de bebeğe zarar gelecek gibi hissediyordum onu bıraktığım için mutluyumGelişmeleri yaz bize de
Çok şükür yolu da yarıladın.Canım bugun muayene oldum çok şükür bebiş iyiydi 22. Hafta da detaylı ultrasona gir dedi. Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyordum iğneyi bıraktım aşırı derecede canımı yakıyordu ve de bebeğe zarar gelecek gibi hissediyordum onu bıraktığım için mutluyum
Çok şükür canım Bana zman geçmiyor gibi geliyor ama öyle böyle geçiyorÇok şükür yolu da yarıladın.
Oh çok şükür bu günleri de gördük yaa. Kaçıncı gün kaç tane?
Çok şükür bu günlere.Çok şükür canım Bana zman geçmiyor gibi geliyor ama öyle böyle geçiyor
Ay maşallah çok güzel. Darısı başıma6 tane yumurtam toplanmisti. 6 tanesi de dollrndi. Hepsi 3. Gün 1 kaliteymis. Iki tanesi transfer oldu 4 tanesi donduruldu
Dualarım seninle sıra sende allahım izniyleÇok şükür bu günlere.
Ay maşallah çok güzel. Darısı başıma
Allah razı olsun çiçeğim.Dualarım seninle sıra sende allahım izniyle
Olur olur inşallah Rabbim yüzünü güldürsün. Sana zaten başladı başlamadı stresi yetti kaç aydır. İnşallah geç ve güzel olmuştur.Inşallah canım . Benim sol tarafimda hiç yumurta oluşmadı sadece sağdan toplandı . Doktorum dan çok memnunum beni çok güzel motive etti hiç stres yapmadım . Inşallah sonuda guzl olur