Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın transferim var memleketlim.Canım her şey yolundadır inşallah.
moonandstar beni merak eden güzel kalbini öpüyorum.
Sen de bana tez zamanda güzel haberlerine gel. Teyze oluyosun de.Balımm hep aklimdasın senin için giriyorum siteye bakayım ne durumdasın diye güzel haber seni daha fazla bekletmesin inşallah
Sen de bana tez zamanda güzel haberlerine gel. Teyze oluyosun de.
Ayyy Mervişim insallah sımsıkı tutunacak bebeğin. Sağlıklı bir bebek olacak. Keyifli bir hamilelik geçirtecek sana. Allah'ım korusun ikinizi dee guzel haberler alacağız biliyorum.Kötü demeyelim de heyecanlı diyelim.
Yarın transferim var memleketlim.
İnşallah balım. Allah razı olsun. Hepimizin şahane hamilelikleri olsun. Hayırlı evlatları.Ayyy Mervişim insallah sımsıkı tutunacak bebeğin. Sağlıklı bir bebek olacak. Keyifli bir hamilelik geçirtecek sana. Allah'ım korusun ikinizi dee guzel haberler alacağız biliyorum.
Çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Allah’ım..
Dualarım seninle olacak canım benim.
Gun icinde esinle kendi kendine annenle kiminle konusuyorsan hep biliyorum oldu kelimelerini kullan. Bilinçaltina oldugunu kabul ettirmeni saglar bu. Biliyorum, oldu. Simdiki zaman ve geçmiş zaman. Kolaylikla tutundu, saglikla büyüyor gibi. Cevrendekiler yadırgarsa kendi kendine yaparsin. İşe yarayacagini biliyorum. Guzel guzel annesinin rahmine tutunuyor, saglikla büyüyor büyüyor, cinsiyeti belli oluyor, lotus teyzesi ona isim analizi yapıyor.İnşallah balım. Allah razı olsun. Hepimizin şahane hamilelikleri olsun. Hayırlı evlatları.
Müsaitsen yap sen şimdiden teyzesi. İsimler belli iki cinsiyet için de.Gun icinde esinle kendi kendine annenle kiminle konusuyorsan hep biliyorum oldu kelimelerini kullan. Bilinçaltina oldugunu kabul ettirmeni saglar bu. Biliyorum, oldu. Simdiki zaman ve geçmiş zaman. Kolaylikla tutundu, saglikla, büyüyor gibi. Cevrendekiler yadırgarsa kendi kendine yaparsin. İşe yarayacagini biliyorum. Guzel guzel annesinin rahmine tutunuyor, saglikla büyüyor büyüyor, cinsiyeti belli oluyor, lotus teyzesi ona isim analizi yapıyor.
Ozelden bekliyorum o zaman düşündüğünüz isimleriMüsaitsen yap sen şimdiden teyzesi. İsimler belli iki cinsiyet için de.
Balım bi koca bi ben varız evde öyle gezeriz.
Hemmencik canısı. Müsait olunca şeyapıverirsin.Ozelden bekliyorum o zaman düşündüğünüz isimleri
YaniKötü demeyelim de heyecanlı diyelim.
Amin Allah razı olsun. Kalbinin güzelliği seni misliyle bulsun.Cnm bu gece dualarım seninle ins yavrun sağlıkla tutunur sanains herşey gönlünce olur..
Eşim korunuyor yok bacım ya normalde olmadı korunurken nasıl olacak ki hiç sanmıyorum cumaya kadar bekleyip doktora gidicem hormon ve beta HCG baktiririm artık bide dediğin gibi olurmuşBi oturup ağladım tabi. tek döllenmişti ya gelişecek mi diye çok korktum. Hakkımızda hayırlısı olsun. aşkısı hamile misin yoksa? Test yapsana.
Ama bende merak ettim isimleri bende erkek ismi buldum kızda kararsız kaldım gerçi erkektede kararsızımMüsaitsen yap sen şimdiden teyzesi. İsimler belli iki cinsiyet için de.
Balım bi koca bi ben varız evde öyle gezeriz.
Mucize bebekEşim korunuyor yok bacım ya normalde olmadı korunurken nasıl olacak ki hiç sanmıyorum cumaya kadar bekleyip doktora gidicem hormon ve beta HCG baktiririm artık bide dediğin gibi olurmuş
Oooo pamuk musun nesin şahane yorumlar. Yaz ona müsaitse baksın.Ama bende merak ettim isimleri bende erkek ismi buldum kızda kararsız kaldım gerçi erkektede kararsızım