Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Merve hic uzulme benim yumurtama kotu kalite dediler 5. Gune gitti🤲 Insallah o embriyo olacak ve senin kucagina gelecek😇

Ben de ne olsun iyiyim cok sukur beklemesi cok tuhaf ama hem heycanli hem endiseli telefon caliyor ya insanin eli ayagi tutmuyor🤷‍♀️ Sen de iyi haberle alacaksin hic merak etme😍🤲😇

Beni aradılar. 3 yumurtadan 1 döllenmiş. Yarın hücre bölünmesi olacak mı diye bekliyoruz.
üzülme bebegm sakın belkide o hücrelere bölünecek hiç belli olmaz. benmde 2 tane kalmıştı geriye döllenmiş biri transferle kimyasal oldu diğerini dondurduk inşallah o sana tutunur kuzu allah büyük :dua: :dua:

Peki canım. Yine umut oldun. 😍
Umutsuz olacak bişey yok 3 yumurtam 5. Güne gitti ama doktor kaliteleri iyi değil dondurmaya değmez dedi. 3. Gün ki yumurtaları transfer etti transferden sonra çok dikkat et olur mu çok umutluyum senden dedi. Rabbim ol dedi oldu. Mesela benım halama tek yumurta transfer edildi bölünmüş ikiz olmuş. İnanıyorum güzel şeyler olacak inşallah

Umutsuz olacak bişey yok 3 yumurtam 5. Güne gitti ama doktor kaliteleri iyi değil dondurmaya değmez dedi. 3. Gün ki yumurtaları transfer etti transferden sonra çok dikkat et olur mu çok umutluyum senden dedi. Rabbim ol dedi oldu. Mesela benım halama tek yumurta transfer edildi bölünmüş ikiz olmuş. İnanıyorum güzel şeyler olacak inşallah
Aman benim koca da hala ikiz ihitmalinin var olduğunu söylüyo 🤣🤣

-Yagmur- -Yagmur- canım buraya etiketledim seni elfidanın durumunu doldurmayalım. Benim dün opu vardı biliyosun. Bugün öğrendik karantina işini. Başka biri yapacak mecbur işlemleri. 🤗

Beni aradılar. 3 yumurtadan 1 döllenmiş. Yarın hücre bölünmesi olacak mı diye bekliyoruz.
O bölünecek ve senin bebişin olacak çiçeğim endişeye mahal yok💜💜

Yok canım opu yapıldı bana dün. İnşallah hocada bir şey yoktur. 🤲🏻 1 tanesi döllenmiş. Yarın gelişimiyle ilgili bilgi vermek için arayacaklar. Dua et n'olur. 🤲🏻 Her şey yolunda giderse bu hafta transferim var. 🤲🏻
Ederim etmem mi Allahm yardımcın olsun 😌 tek embriyo transverimi

X