Aaah aah inşallah.Sorcam pazartesi Canim insallah guzel sonuclar olur ikimizede iyi doktora dusmusuzdur umarim
Canım ben de gonal f kullandım 50 ve 75 vuruldum . İki tane yumurta m olmuştu. Dozu doktor yumurta gelişimine göre arttırıp azaltıyor .ben en fazla 75 vurulmuş tumOooh benimki gunluk baya aza geliyor buna gorebakalim sana kac vercek
Peki bir gelisme yasadînmi canim ilk kez sende duyuyorum 50yi cok Mutlu oldumCanım ben de gonal f kullandım 50 ve 75 vuruldum . İki tane yumurta m olmuştu. Dozu doktor yumurta gelişimine göre arttırıp azaltıyor .ben en fazla 75 vurulmuş tum
Peki bir gelisme yasadînmi canim ilk kez sende duyuyorum 50yi cok Mutlu oldum
Sen tüp Bebek mi deniyeceksin. Ben aşılama oldum canımPeki bir gelisme yasadînmi canim ilk kez sende duyuyorum 50yi cok Mutlu oldum
Evet canim tup bebek insallah ise yarar bu sefer senindeSen tüp Bebek mi deniyeceksin. Ben aşılama oldum canım
İnşallah sonuç şahane olur.Biri sağda biri solda iki yumurtam doktorun dediği sürede büyüdü canım. Benim eşimin değerlerinde sıkıntı olduğu için gebelik olmadı. Eşim ameliyat oldu. Bakalım bu ay test verecek
İnşallah bu ay hepimiz mutlu haberlerini alırız evlatları misinEvet canim tup bebek insallah ise yarar bu sefer seninde
Ciddi misin canım çok saçma ya napacaksın peki şimdiUmuttepe yeni hastalara kapanmış. Beni de özele yönlendirdiler raporum çıkmış olduğu halde.
Beni bi hocaya yönlendirdi sekreterinden telefonda fiyat aldım. Bi yüzyüze görüşecem. Şimdi haber bekliyorum bugün görüşmek için.Ciddi misin canım çok saçma ya napacaksın peki şimdi
Canım vardır bunda da bi hayır inşallah uygun bir fiyat verir hayrılısı olsunBeni bi hocaya yönlendirdi sekreterinden telefonda fiyat aldım. Bi yüzyüze görüşecem. Şimdi haber bekliyorum bugün görüşmek için.
Hatta şu an hastanenin önüne bile geldim.
İnşallah canım.Canım vardır bunda da bi hayır inşallah uygun bir fiyat verir hayrılısı olsun
Haber edersin canımİnşallah canım.muhakkak vardır.
Çarşambaya aldım randevu başlayacağım inşallah.Haber edersin canım
Hadi hayrlı uğurlu olsunÇarşambaya aldım randevu başlayacağım inşallah.
Amin canım virüs zamanı zaten böylesi daha hayırlı da ben devlette varken önce denemek istedim.Hadi hayrlı uğurlu olsun