Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

Rüya canım sağol ama biz bu gidişle aynı evde oturuyo falan çıkıcaz, seni bize bekleriz artık :roflol:

kuzii valla çatlıcam...ben varya bennn nerde oturuyorum biliyomusun .......... mahallesinde...hadii buna cevabın ne olacak...

a.s:roflol:çok güldüm ya Allahtan eşim burda yok, sonunda tırlattım sanacak adam kendi kendime gülüyorum diye

kuzii valla çatlıcam...ben varya bennn nerde oturuyorum biliyomusun atakent mahallesinde...hadii buna cevabın ne olacak...

aaaa yaklaştın ama olmadı ben ,,,varya ordayım, bende apartmandaki komşuları düşünüyodum artık çocuğu olmayan varmıydı diye :1rolleyes:

ayy Allahım yaaa alenen herşeyimi yazdımm...beni tanıyacaklar..:)) ................................bire kardeşim kuziiii :))

kaktüs sana nerelisin diye sorcaktım ama sormuyom:1ninca: ama tayin istediğine göre İstanbul değil heralde

aaaa yaklaştın ama olmadı ben cumartesi pazarı varya ordayım, bende apartmandaki komşuları düşünüyodum artık çocuğu olmayan varmıydı diye :1rolleyes:

:1rolleyes:hı hı biliyorum orayı...bende ........... çalışan tanıdık varmı diye düşünmeye başlamıştım...a.s

X