- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
KAKTÜSCÜM NE ÇATLIYCAM ATLARIM ARABAMA GELİRİM ÇAYAüzülmeee canımm sende bana çaya gelirsin bu seferde rüyaa çatlar...:teytey:
:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAKTÜSCÜM NE ÇATLIYCAM ATLARIM ARABAMA GELİRİM ÇAYAüzülmeee canımm sende bana çaya gelirsin bu seferde rüyaa çatlar...:teytey:
KAKTÜSCÜM NE ÇATLIYCAM ATLARIM ARABAMA GELİRİM ÇAYA
:dance:
:roflol:kesin bizim çocuklarda aynı okulda aynı sınıfta falan okurlar he
rüyacım benim teyzem oturuyo 15 günde bir gidiyorum...
E OZAMAN BURAYA KADAR GELMİŞKEN BİGÜN GELDE SEN KAHVEMİ İÇ BARİ CANIMa.s.rüyacım benim teyzem oturuyo kartal yakacıkta 15 günde bir gidiyorum...
E OZAMAN BURAYA KADAR GELMİŞKEN BİGÜN GELDE SEN KAHVEMİ İÇ BARİ CANIMa.s.
:1ninca:benim teyzemde kartalda oturuyooooooo :tomato:
E KUZİCİM OZAMAN TRANSFERDEN ÖNCE BEKLİYORUM VALLA MERKEZDE KARŞILAŞAMIYCAZ BARİ BANA MİSAFİR OLUN :1hug::1ninca:benim teyzemde kartalda oturuyooooooo :tomato:
VALLA HAYRET EDİLECEK BENZEŞMELERİNİZ VAR HADİ HAYIRLISI :1shok:Rüya canım sağol ama biz bu gidişle aynı evde oturuyo falan çıkıcaz, seni bize bekleriz artık :roflol:
kuzii valla çatlıcam...ben varya bennn nerde oturuyorum biliyomusun atakent mahallesinde...hadii buna cevabın ne olacak...
aaaa yaklaştın ama olmadı ben cumartesi pazarı varya ordayım, bende apartmandaki komşuları düşünüyodum artık çocuğu olmayan varmıydı diye :1rolleyes: